#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlesme uzatmadigi sürece kafasi rahat durmaz. Cok sinirli, gergin, birsey ispatlamak istiyor sanki. Imzalamayin yönetimin bir tarafina...
sneijderin bu kadar gergin olması ve kötü oynaması beni endişelendiriyor bu çapsız yönetim indirim istedi bundan sneijderde indirim varsa alın size indirimli sneijder diye mesaj veriyor yönetime herhalde !!! çünkü bu kadar kötü oynaması imkansız !!! yada sebeb bu değilse bu takım hazırlık kampında sadece karpuz yemiş !!!

2 asisti yendi. Yiyin bu adamı da gerizekalılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir pozisyonda hem Burak hem Yasin(sanırım) defans arkası koşu yaptı istese atabilirdi ama olacakları önceden tahmin edip geriye döndü :asd22:

80'den sonra sol kanattan kurtulduğu zaman at gibi oynamış canımız ciğerimizdir. Gel de Hamza'ya anlat bunu. Saha Podolski var Yasin var bu adam sol kanat oynuyor gel de kafayı yeme.

Hala beklenen Wesley değil. Takım çok kötü kabul ama en azından Wesley toparlansın. Son dakika kaçan gol ona yakışmadı ama yine de araya çok etkili zehirler attı.

Forvetimiz olsa bu kadar baskı altında oynamayacak. Valla iyi dayanıyor genede. Bugün pozisyon hazırladı birkaç tane %100'lük.

kötüydü ama neys

Burak'in sakatlanmasini saglayan pasi atti.10 puan.

Formsuz kabul hatta son dakikada kaçırdığı pozisyonda ağzım açık kaldı ama herşeye rağmen bir şeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor mücadele veriyor. Burak ve Podolski'de bu mücadelenin zerresi yok. Yine güzel gollük pozisyonlar hazırlıyor asistler yapıyor ama değerlendirebilecek forvet hattımız olmadığı için sıkıntı çekiyoruz. Al ver yapamıyor attığı topu geri alamıyor çünkü attığı adamlar doğal olarak genelde poldi veya burak oluyor ve onlarda topu alamıyor veya kaptırıyor. Hala daha eleştirilecek en son adamdır benim için muslera ile beraber... Bir de artık şunu solda oynatma saçmalığından vazgeçsin atarlı ergenimiz...

Bu adamdaki hirsin onda biri takimda olsa, cok daha iyi seyler görürüz.

Yalniz bu adami cok az asist yapiyor diye elestirenler oluyor. Umarim görmüssünüzdür bugün 2 tane asistini yediler yine. 13/14 sezonunda bu adamin Burak ve Umut tarafindan yenilen asistlerinin haddi hesabi yok.

Ben olsam Umut ve Buraki her mac bogazlardim, iyi sakin kaliyor reis. Sirf bu yüzden bile takdiri hak ediyor. Adamin önünde Burak ve Umut var, düsünün halini.

90. Dakikada adam kovaliyordu diger oyuncular yerinde sayarken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt