#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formsuz haliyle.ileride en iyisi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_nuy139z9Rk1sfiww9o1_1280.png

Kötü gibi gözüküyor ama bunun sebebi Burak ve Umut yetersizleri adamın tek anlaştığı adam Yasin onun dışında kafa dengi bir oyuncu yok,ki Yasininde yeterliliği tartışılır Sneijder gibi muazzam bir pasör ve şutör var takımda ama bizim takım böyle bir nimetten faydalanamıyor sırf biraz paraya kıyılıp alınmayan güçlü bir pivot forveti olmadığı için,hem asistlerini değerlendirecek hemde şut imkanını arttıracak bir forvet olmuş olsa o zaman gerçek Sneijder ortaya çıkar,ki bu beceriksizlerin arasındada yinede iyi çabalıyor ama artık anlaşabileceği adamlar almak şart Burak-Umut gibi kazmalarla şöyle bir yeteneği mundar etmek çok üzücü.

Bir pozisyonda belirtti sende bunlarla oynaya oynaya böle oldun diye küfür ettim sinirden affet baskan Seni seviyorum

burakla verkac yapmak isterkene ve bunun karsiligini alamayinca buraka hakli olarak baya sinirlendi , ondan sonra da bilerek bir kac defa buraka pas atmadi iyi de yapti, acaba bunun etkisi ile burak macimi terk etti diye düsünmedim degil. eger haftaya burak oynarsa öyledir.

sneijdere gelince eski formundan malesef uzak ama adam en azindan elinden geleni yapiyor elin belinde dolanmiyor bazi arkadaslari gibi

Bu trabzon tayfası meloyu bitirdi şimdi sıra şınoya geldi ayık olun beyler

Maalesef çok kötüydü yine, ilerideki tek güvencemiz, kaçırdığı gol klasına yakışmadı.

Hollanda kanalina yaptigi aciklamalari dinledim,sözlesme konusunda topu yonetim'e atti ardindan görüsmelerin iyi yönde ilerledigini söyledi.

Bu adamla sözlesme uzatilmazsa ölümlerden ölüm begensin yonetimdeki gerizekalilar.

Son kale Sneijder. Eğer bu adamla sözleşme yenilemesinde sorun çıkarsa yönetimin sonu olur. Fena olmaz belki ama Sneijderi kaybetmeye değer mi bilmiyorum. Zor bir ikilem olur.

güle güle maestro.seni unutmayacağız.

yanarım yanarım adam gibi bi kadroyla oynayamadığına yanarım.

Ah yine mi imza diye haber cikmis :D Devre arasina kadar uyutuyorlar taraftari, gidince zaten kimse ses cikarmaz fln. Ibra ile uyuttular koca yaz, burda sürekli söyledik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt