#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atilir imza rahat olunuz

3 sene gorevimin basindayim diyen adam sneijderi kaybetmek gibi bir esseklik yapmaz herold

Hacizoğlu ve Yağlı Surat yüzünden adam maç içinde sinir krizi geçirecek.

Wesley'i ilk kez bu sezon böyle görüyorum , ondan önce gayet rahat ve kendinden emindi

Gelecek vaad eden gençleri çöp ettiğimiz yetmiyormuş gibi şimdide Dünya yıldızını çöp edeceğiz

Imza olur Olmaz bilemem ama duydugum kadariyla Sneijder kulubun hedeflerini bilmek istiyor,eger avrupa hedefi yoksa sözlesmesindeki 20 milyon euro'ya serbest kalir maddesini düsürmek istiyor.

Sneijder bu konuda yuzde yuz hakli sözlesme uzattiktan sonra bakti kulubun hedefi yok kolay bir sekilde ayrilmak istiyor cunku hala avrupa liglerinde rahatlikla oynayabilir.

Son kale Sneijder. Eğer bu adamla sözleşme yenilemesinde sorun çıkarsa yönetimin sonu olur. Fena olmaz belki ama Sneijderi kaybetmeye değer mi bilmiyorum. Zor bir ikilem olur.

ne yonetimin sonu yaw , galatasaray diye bir kulub kalmaz ortada, taraftarin akli yerinde ise

sahsen futbol ilen ilisigimi keserm f'good

La nasil insanlar bunlar yahu hani imzalar atilmisti KAP gelecekti? Bunyemizi bellediler yalan konusa konusa nerdesin Baskan tipinde gezen adam!?

Son düzenleme:
ekim basi ordayim yalanci pislikler. Stada'da gelcem, sagolsunlar loca da bi yer ayarladilar. Sizi bulurum olm .

Seneye fenerin hücum hattı sino-persie-robben olur.

tumblr_nui7gnqbS61rlii8io1_1280.jpg

Sabri'ye dünyaları veren yönetim! Sneijder çok para istedi FFP için yollamak zorundaydık derse direk istifasını da yazsın bizi yormasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt