Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Yahu adam serbest oynuyor. Haberiniz yok. Canı nereye gitmek isterse oraya gidiyor....Ama son derece kötü. Kimse kötü diyemiyor. Bahane arıyor herkes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gercekten cok hayret ediyorum. Muslera ve Sneijder cok sabirli insanlar, daha hic bir oyuncumuzu tekme tokat dövmediler.
Hele hele o Sabri var ya, ben bu ikisinin yerinde olsam en az 5 kere tekmeyi cakardim Sabri'ye.
Ya Celal sen cidden cimbiz ile Sneijder i mi sectin bu macta kotu diye, bula bula baskasini bulamadinmi? Hani ben Sneijder harika oynadi demiyorum ama Sabri, Selcuk, Bilal, Burak i falan izledikten sonra Sneijder e nasil laf edelim onu da cozemedim gercekten..Yahu adam serbest oynuyor. Haberiniz yok. Canı nereye gitmek isterse oraya gidiyor....Ama son derece kötü. Kimse kötü diyemiyor. Bahane arıyor herkes.
Top zaten öne gelmiyor, kendi öne getirdiğinde de hareketlenen yok, herkes statik. Gaitan gibi biri olsa yanında mükemmel olurdu.
Kötüydü ama çalımlarla topu alıp gitme yeteneği olmayan bi oyuncu olarak kendisinden de çok fazlası beklenemez. Bu adamın esprisi oyunu hızlı oynaması, kimsenin görmediği pasları görmesi ve şutları. Biz ne bekliyorduk?