#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adam serbest oynuyor. Haberiniz yok. Canı nereye gitmek isterse oraya gidiyor....Ama son derece kötü. Kimse kötü diyemiyor. Bahane arıyor herkes.

Böyle bir beyni, beyinsizler ordusuyla oynatmak resmen adama işkence, eziyet. Ben Wesley yerinde olsam çoktan doğramıştım çoğunu.

Kötü diyenlere de Allah akıl fikir versin.. Herif stoper oynadı neredeyse 3 tane de gol mü atması gerekiyordu? Sanki verdiği pas bir daha geri dönüyor!

Ha Sneijder isteyerek ön libero mevkiine gidip önlibero oynayacak :red: Çok güzel :)

Cok kötüydü ilk defa bu kadar cıldırdım oyundan cıkması gerekirdi ha sorarsanız oyundan kim cıkmaması lazım değildi ki

Ben gercekten cok hayret ediyorum. Muslera ve Sneijder cok sabirli insanlar, daha hic bir oyuncumuzu tekme tokat dövmediler.

Hele hele o Sabri var ya, ben bu ikisinin yerinde olsam en az 5 kere tekmeyi cakardim Sabri'ye.

Ben gercekten cok hayret ediyorum. Muslera ve Sneijder cok sabirli insanlar, daha hic bir oyuncumuzu tekme tokat dövmediler.

Hele hele o Sabri var ya, ben bu ikisinin yerinde olsam en az 5 kere tekmeyi cakardim Sabri'ye.

Velet bide öyle bir it herif ki, topu kaybediyor Denayere kiziyor. Olcan topu öne firlatiyor rakip basiyor diye, bana niye pas vermedin diye olcana firca atiyor.

3. bölgede topa doğru dürüst sahip olamiyoruz ki Sneijder etkili olsun. Bu adamı bu şartlar altında izlemek hem bize hem kendisine yazık.

Sneijder yatıyor, şut çekemiyor diyen beyinsizler gelmedi mi hala konuya ?

Yahu adam serbest oynuyor. Haberiniz yok. Canı nereye gitmek isterse oraya gidiyor....Ama son derece kötü. Kimse kötü diyemiyor. Bahane arıyor herkes.
Ya Celal sen cidden cimbiz ile Sneijder i mi sectin bu macta kotu diye, bula bula baskasini bulamadinmi? Hani ben Sneijder harika oynadi demiyorum ama Sabri, Selcuk, Bilal, Burak i falan izledikten sonra Sneijder e nasil laf edelim onu da cozemedim gercekten..

Sneijdere kötü oynuyor diyenleri ben normal karsiliyorum cünkü bu ülkedeki genel zihniyet "gol atmak=iyi oynamak". Aynisi asist icin de gecerli.

Bilal'i öve öve bitiremiyorlardi son haftalarda sirf golleri yüzünden.

Top zaten öne gelmiyor, kendi öne getirdiğinde de hareketlenen yok, herkes statik. Gaitan gibi biri olsa yanında mükemmel olurdu.

Kötüydü ama çalımlarla topu alıp gitme yeteneği olmayan bi oyuncu olarak kendisinden de çok fazlası beklenemez. Bu adamın esprisi oyunu hızlı oynaması, kimsenin görmediği pasları görmesi ve şutları. Biz ne bekliyorduk?

Bizde topu alıp gidecek adam yok olmayıncada herboku sneijderden bekliyoruz oda bir hagi olmadığı için basit oynayıp şutlarla etki yaratmaya çalışıyor buda extra işler yaratmıyor herzaman

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top zaten öne gelmiyor, kendi öne getirdiğinde de hareketlenen yok, herkes statik. Gaitan gibi biri olsa yanında mükemmel olurdu.

Kötüydü ama çalımlarla topu alıp gitme yeteneği olmayan bi oyuncu olarak kendisinden de çok fazlası beklenemez. Bu adamın esprisi oyunu hızlı oynaması, kimsenin görmediği pasları görmesi ve şutları. Biz ne bekliyorduk?

Bir 10 numaranin, yada daha dogrusu ofansif orta saha oyuncusunun, görevleri ama sadece bunlari kapsamiyor. Moderen futbolda 10 numara sahanin her yerinde olmasi lazim, Ön liberodan topu isteyen, ve alan ilk oyuncu Sneijder olmasi gerekiyor. Cok kosup siyrilabilmen lazim rakibinden. Sneijder arkasindaki rakibinden kurtulamiyor, o yüzden genelde hep rakibi arkasinda oluyor. Rakibi arkasinda olunca, hizli bir sekilde dönerek topla, ekarte edemiyor rakibini. Ve ileride arada sirada top kazanmasi gerekiyor. Bence o pozisyon icin, basic ve önemli olan bazi isleri yapamadigini düsünüyorum.

Bu sartlar altinda oyunun dinamik akisinda, Sneijder´i ileride top ile bulusturmak da kolay bir sey degil. Ancak rakip nezaman geriye yaslaniyor, ozaman set oyununda, ileride top ile bulusmaya basliyor. Genelde macin sonlarina dogru, daha cok gayretli oldugu da gözlemlenmistir.

Bana göre Sneijder´i kariyerinin bu vaktinde Sneijder´i 10 numara gibi, yada forvet arkasi oynatmak bir hata. Kalabalik bir orta sahada, geride, deep oyun kurucu olarak oynamasi gerekiyor. Van Gaal dünya sampiyonasinda ayni bunu yapti, paslarindan, oyun görüsünden ve sutlarindan faydalandi. Cok göz önünde olmasa da, takimin basarisi ortadaydi. Cok iyi bir team player gibi oynadi.

Hollanda Milli takiminin forvet ve kanat hattina sahip olsak, muhtemelen taraftar yüz kere göbek atar. van Gaal gittikten sonra, yeniden 10 Numara pozisyonuna gecti, ve ben acikcasi, bizde oynadiginin daha iyisini, oynadigini göremedim. Takim arkadaslarindan bagimsiz, bazi eksikleri var onunda o pozisyon icin artik.

--------Pato/Remy-----------------
-----------------------Podolski------
-----------------Emre--------------
---------Sneijder-----Selcuk------
-----------------JPK----------------
Carole--Chedjou--Denayer----Großkreutz

Mevcut sartlarda, Galatasaray´in yapabilecegi en iyi orta saha ve forvet kurgusunun oldugunu düsünüyorum. Dogru bir forvet transferi ile, takimin iyi futbol oynayabilecegini düsünüyorum.

Son düzenleme:
takimda baska kreatif oyuncu olmadigi icin rakip savunma sneijderi ortada kitliyor

yaninda oynuyacak adam yok iste

podolski bitirici
yasin mal
burak istikrar?
selcuk hain

takimin ofansif oyuncularini komple degistirmek gerekiyor

Sneijder düzen adamı. Yardımlaşmanın olmadığı maçlarda hep iyi. Dün Yardımlaşma yoktu kötüydü. Olayın özü bu biraz.

En büyük şanssızlığı yanından ziyade arkasında topu kullanabilen adamlar olmamasi.

Abi adam tek pas ile oyun oynama ekolünden gelmiş... takım oyuncusu.. niye topu her aldığında podolskiyi arıyor.. oda bizimklerin mal olduğunu biliyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar ıkınmayın beyler 1 maç kötü oynadı diye yerin dibine sokacak değiliz adamı..Dün kötüydü işte kabul edin ama sneijder 10 maç üstüste kötü oynama kredisine sahiptir tıpkı muslera gibi..

ıkı uc mactır kotu ama bunun nedenı daha cok onunde bılal ın oynaması dıye dusunuyorum..cok fazla mucadele etmek zorunda kalıyor gecen seneye gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt