#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam kale haric her yerde oynuyor mac boyunca. Gecenki macta solbekte top aliyordu mesela.

Gercekten ibretlik bir konu Sneijder. Adami ne hallere düsürdük. Bizim adimiza en verimli olabilecegi bölgeden en uzak yerlerde oynatiliyor.

Yemin ediyorum en cok da Sneijder ve Muslera'ya üzülüyorum. Elimizde dünyanin sayili 10 numaralarindan biri var ama biz bu adamdan daha bir gün %100 verim almasini beceremedik. Sagi solu kazma dolu, tek pas ney bilmezler, bunu gectim daha topu kontrol edip 5metre yanindaki adama topu aktaramazlar. Gercekten iyi dayaniyor bu adam bize.

Ben Muslera veya Sneijderin yerinde olsam ceketimi alip giderdim. Hani evlat evlat vefa vefa diyor ya herkes. ASIL EVLATLAR bunlar iste. Öyle Sabri gibi falan sirf lafa gelince evlat olanlar degil.

Üzücü ya, valla üzücü. Her şey iyi kötü futbolcu olayı değil, karakter meselesi. Profesyonellik, işine saygıdır aslolan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podolski ye atabilseydi son pozisyonda topu, muhtemelen gol olabilirdi o pozisyon sağlık olsun

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güç mu kaldı adamın ayaklarda. tüm maç baskı yap, defans yap, top dağıt, üstüne 1 gol 1 asist yap. son dk ya hali kalmadı normal olarak. 100 küsür basarılı pasla oynamıs. ki ligde bu istatistiğin 2 katını yapamayacak takımlar var.

tüm yük omuzlarındaydı 1 tane de destekçisi yoktu oyunda. çok normal.

Tarak kafalı hain hamzanın ön liberoda harcadığı dünya üzerindeki sayılı 10 numaralardan birisin. Kaç kurtar kendini bu gerizekalı ülkeden...

Çok ciddiyim giderse üzülmem kendisi için en iyisi biran önce kaçıp kurtulması. Dünyanın sayılı 10 numaralarından birisi ve bu adam Umut Yasin Burak Sabri vs. gibi fakirlerle beraber oynaması yetmezmiş gibi kendisini her mevkide deneyen bir hocaya maruz kalıyor :mad:

Son düzenleme:
Sneijder ön libero oynamadı sadece. Orta saha merkezinde tüm bölgelerine geçiş yaptı resmen.

Ama rezalet bir kadro diziliş. Hem 2 tane merkez orta saha ile oynat hemde sanması yok denilecek kadar az seviyesinde olan 2 oyuncu ile oyna.
Podolski yasin Burak desen savunma yapamıyorlar pek. Umut faydasız Press koşular ı yapıyor.
Sabri savunmada bir var bir yok.
Yahu 4 gol yemişiz yine iyi be.

Çok ciddiyim giderse üzülmem kendisi için en iyisi biran önce kaçıp kurtulması. Dünyanın sayılı 10 numaralarından birisi ve bu adam Umut Yasin Burak Sabri vs. gibi fakirlerle beraber oynaması yetmezmiş gibi kendisini her mevkide deneyen bir hocaya maruz kalıyor :mad:

Gitmesini istediğin özel bir takım var mı renktaş

60 dan sonra öldü ileri geri gitmekten. Son dakikalarda ileriye bile çıkamadı taktik dehası yüzünden. İleride oynatırsın ara ara geriye gelir top alır da nedir bu adamdan Pirlo yaratma çabası

Muslera Sneijder Podolski gerisi umurumda değil hepsinin canı cehenneme futbolcusundan antrenörüne hepsinin

aylar öncede demiştim yine diyorum wesley gibi avrupanın en formda ve klas 10 numaralarından birisi bizim gibi bir takımda ne işi var

hala akıl sır erdiremiyorum bukadar aptalmı bu adam koy manuya juventusa takır takır top oynar ne işi var bizde

Kahvede mac izlerken birisi demez mi bu Sneijder Selcuku etkiliyor Buraki etkiliyor Sneijder yokken biz Eskisehiri 4'ledik dedi icimden dedim ki senin beynini kuslar sicsin dedim ve gulumsedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt