Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
İnşallah devre arasında gider. kendini kurtarsın üç beş kuruş daha az kazan en azından oynadığın futboldan zevk alırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kimEvren Turhan çok emin bir şekilde yönetim devre arası satacak diyor.
Bir yere gitmez. Adam takımı seviyor önemsiyor ki konuşuyor. Başka kimden böyle özeleştiriler, takımına dair eleştiriler duyuyoruz ki? Yeni gelecek hoca da önemli tabi kararında
juve veyahut manu 7,5 verip alirsa ortalik karisir
Bizde alacağı parayı kimse vermez o yüzden relax
lan aynini meloya dediniz herif bal gibi de gitti. lan aynini meloya dediniz herif bal gibi de gitti.
Bu tur adamlar icin hersey para mi sabriyle karistirmayalim pliz
lan aynini meloya dediniz herif bal gibi de gitti.
Bu tur adamlar icin hersey para mi sabriyle karistirmayalim pliz
Ben korkmuyo degilim ama sneijder savasi seven biri gidecegini dusunmuyorum taraftar arkasinda.dursun melonun 2 donem durduk kimse gonderemedi yoksa daha onceden yolcuydu.Rdaş Meloya rakip takım taraftarı olsun medyası olsun hepsi sindirdi.Sneijder böyle bir durumda değil parasını alıyor ve mutlu daha ne olsun
Bizdeki parayıda verebilecek bir kaç kulüp var gerçekçi bakarsak.Onlarda 30 undan sonra bi adama bonservis verecek kulüpler değil hani bir nebze Mourinho,Mancini isterse olur oda zor bence