#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah devre arasında gider. kendini kurtarsın üç beş kuruş daha az kazan en azından oynadığın futboldan zevk alırsın.

Adam Umut,Burak,Sabri gibi yeteneksiz capsizlarla futbol oynuyor.Git kurtar kendini Wesley.

Jose çıkarken alkışlattıran güzel insan.
Ben bir taraftar olarak kesinlikle ön yargılı ve yerli yabancı ayırımı yapmam. ben mesela sneijderden sahada daha fazla katkı bekliyorum. Daha fazla asist bekliyorum. Fakat bunları düşünürkende bu takımdaki yeteniksiz adamları düşününce, kadro planlamasını düşününce bu katkıları yapamamasını normal karşılıyorum. Arkadaş adam burak denen kazmayla oynuyorlan. Ayıp yemin ederim ayıp...

belki bekleneni veremiyor ama takimda podolski disinda anlasabilecegi adam yokki o da sag kanatta oynuyor. aralarindaki mesafe bir hayli fazla. hal böyle olunca..

Ya ne bu inşallah gider kendini kurtarır bilmemne? İnşallah gitmez kardeşim. İnşallah gider dedirttirecek adamlar gitsin. Sneijder niye gidiyor? Burak gitsin umut gitsin vs. Banane kardeşim

Sneijder'in futbolculuğuna,takıma yaptığı katkı tartışılmaz zaten ama ben en çok Sneijder'in takımı sahiplenmesini çok takdir ediyorum.Hani diyorlar ya "Sabri klübün evladı,Semih klübün evladı,Burak bizim evladımız" diye,asıl evlat Sneijder'dir,Muslera'dır hatta Podolski'dir benim gözümde.Kendilerine evlat denilen futbolcumsulardan bin kat daha bu klübün evladıdır.

lan aynini meloya dediniz herif bal gibi de gitti.
Bu tur adamlar icin hersey para mi sabriyle karistirmayalim pliz

Rdaş Meloya rakip takım taraftarı olsun medyası olsun hepsi sindirdi.Sneijder böyle bir durumda değil parasını alıyor ve mutlu daha ne olsun

Bizdeki parayıda verebilecek bir kaç kulüp var gerçekçi bakarsak.Onlarda 30 undan sonra bi adama bonservis verecek kulüpler değil hani bir nebze Mourinho,Mancini isterse olur oda zor bence

lan aynini meloya dediniz herif bal gibi de gitti.
Bu tur adamlar icin hersey para mi sabriyle karistirmayalim pliz

Aynen oyle. Maalesef Sneijder'in son roportajindan yola cikarak artik bazi seylerden gina gelmis gibi geldi bana. Van Gaal'dan korkmuyor degilim. Ondada evlatcilik var ve Sneijder suan sadece 7.5 m'a serbest kalir ve bu para ManU icin cerez parasi...

Rdaş Meloya rakip takım taraftarı olsun medyası olsun hepsi sindirdi.Sneijder böyle bir durumda değil parasını alıyor ve mutlu daha ne olsun

Bizdeki parayıda verebilecek bir kaç kulüp var gerçekçi bakarsak.Onlarda 30 undan sonra bi adama bonservis verecek kulüpler değil hani bir nebze Mourinho,Mancini isterse olur oda zor bence
Ben korkmuyo degilim ama sneijder savasi seven biri gidecegini dusunmuyorum taraftar arkasinda.dursun melonun 2 donem durduk kimse gonderemedi yoksa daha onceden yolcuydu.
Sneijderi de yemeyiz umarim.

Sneijder bu sezonda gitmezse bidaha hiç gitmez

Envoyé de mon Sony Z3

Mubarek adam sanki teknik direktor adam agzi bal akiyor resmen.Calismiyoruz formda degiliz daha baskili daha dik oynamaliyiz diyen adam bunu diyorsa bizim TD lerin ne kadar gerizekali oldugunu gosteriyor.

Sneijder: "İyi oyuncularımız var ama takım olmak zorundayız."
Sneijder: "İyi çalışmadık ve iyi antrenman yapmadık. İyi çalışmıyoruz. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum."
Sneijder: "Artık eleştirmek için çok geç. Bir reaksyion vermemiz lazım, takım olarak ayağa kalkmamız lazım."
Sneijder: "Bir teknik direktör giderken her zaman kötüdür, herkes kötü hisseder. Futbol devam ediyor, ayağa kalkmak zorundayız." Sneijder: "Şİmdi herkes eşine ailesine gidecek. Cuma idmana çıkacağız. Oturup takımca konuşmalıyız."
Sneijder: "Çok kızgınım şu anda. Bu da çok normal. Buraya geliyorsunuz, bu sahaya çıkyorsunuz ama takım olarak oynamamız lazım."
Sneijder: "Bu takımın kalitesi var. Buna inanıyorum. Daha fazlasını yapmalı, daha çok çalışmalıyız."

bu adami nasil üzersin yahu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt