#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın Aslan

Senin yüzünden insanların seveceği varsa da nefret ediyor yav. :d

tapatalk

benim selcuk formam vardi ama, ne zaman arena da hatta o derbide öyle bi aksyon yapti. Benim icin öldügü gün oldu. Prandelliye ihanet etti , takimi kac kez bilerek yanliz birakti. Buragi da cok savunurdum. Kötü oynasada iyi oynasada arkasinda duruyordum ama ne zaman Bjk ye karsi ihanet etti takima benim icin öldü . Bu kadr basit

Bu yıl güçsüz geçen seneki füzeleri yok gibi
Gerci takımda itmiyor ileriye
Bide adamı bogusturuyor lar gereksiz yere

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wesley Sneijder, tedbir amacıyla Kayserispor maçında oynatılmayacak.

CXJ5Vo7WcAAMiSm.jpg

CXJ49sYW8AAQkFB.jpg

Adamin dibi.

Hollandali cetesi kurup trabzon cetesini cökertecek insallah

Ne yakışmadı birader adam her maç 100 tekme yiyor şimdi gelmiş burda yakışmıyor ayakları yapma bütün sezon yüreğini ortaya koyan adam Sneijder tatili fazlasıyla hak ediyor.
Örnek olarak Fener maçında sakat ayağıyla yaptığı müthiş asist, takımı 2 farkla önde olmasına rağmen sakat ayağıyla maçı takip etmesi.. Bu adama laf eden çarpılır.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk fotoda uzattigi ayak var ya
heh iste o ayak wese sallayan itlere girsin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Örnek olarak Fener maçında sakat ayağıyla yaptığı müthiş asist, takımı 2 farkla önde olmasına rağmen sakat ayağıyla maçı takip etmesi.. Bu adama laf eden çarpılır.

Bunları düşünen yok renktaş bazı kendini bilmezler çıkıp hakaret etme peşinde olduklarını gösteriyorlar işte yapacak birşey yok onların maçları takip ettiklerinden bile ben şüpheliyim.

Bunları düşünen yok renktaş bazı kendini bilmezler çıkıp hakaret etme peşinde olduklarını gösteriyorlar işte yapacak birşey yok onların maçları takip ettiklerinden bile ben şüpheliyim.
Sneijder'i onlara yedirmeyiz.

Hamza Hamzaoğlu : Sneijder tatili haketmiyor.

t★p★t★p★

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt