Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Takımın 1. kaptanı olmalıdır. 2. kaptanı da Muslera olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın 1. kaptanı olmalıdır. 2. kaptanı da Muslera olmalı.
![]()
Reddedilmiştir.
Selçuk 1, Sneijder 2
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şüphesiz ki Selçuk bu takımdan amma isteyerek amma zorla ayrılacak ve Sneijder bu takımın 1. kaptanı olacak..
Şüphesiz ki Selçuk bu takımdan amma isteyerek amma zorla ayrılacak ve Sneijder bu takımın 1. kaptanı olacak..
Selçuk kaptan olunca lideriz, 10 puan fark atıyoruz iki takıma da dimi ? Bu takımda kaptanlığı Sneijder ve Muslera hak ediyor nokta.
Ne de güzel yakışıyor kaptanlık pazubandına kurban olduğum..
![]()
Saçma sapan konuşma Yasin. Kimin hakettiğini, haketmediğini sorgulamıyoruz burada. Bu saatten sonra Sneijder 1. Kaptan yap, takımın temeline dinamiti koy, UEFA'dan 1+1 resmileşsin, Sneijder çekip gitsin, ondan sonra işin içinden çık çıkabilirsen. Menajeri şimdiden başladı açıklama yapmaya.
Sabri gibi "takımda kalayım da kaptanlığı alsalar da olur, trip yapar geçerim" de demez Selçuk. Ayrılır gider. Ha gitsin de diyebilirsin. Ona da saygı duyarım. Ama şu durumda değil.
Fm'de kaptanlık değiştirmeye benzemez bu iş. Fm'de iki sırtını sıvazlarsın morali düzelir. Ama gerçek hayatta öyle olmuyor ne yazık ki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sg'sin o zaman. Kaptanlık pazubandı alınan oyuncu takıma trip atıp küsecekse öyle futbolcunun ben ... Bunun kezban diye sınıflandırdığımız kızlardan ne farkı var ? Profesyonel bir oyuncu olarak mı davranıyor bu ? Ben 2014'den beri Sneijder veya Muslera kaptan olsun diyorum eski mesajlarımı araştırıp bakabilirsin. Yeni icat çıkarmadım yani. Takımın temeli de yerli çetesinin üzerindeyse Allah belamızı vermiş zaten.
Şu davranaşı Sneijder'de yaptı keşke takip etseydin![]()
Sneijder öyle bir şey yapsaydı şimdi de yapardı, çünkü kaptanlık pazubandı mevcut değil kendisinde![]()
Hollanda'da kaptanlığı alınınca ağlayıp trip atmıştı
Sg'sin o zaman. Kaptanlık pazubandı alınan oyuncu takıma trip atıp küsecekse öyle futbolcunun ben ... Bunun kezban diye sınıflandırdığımız kızlardan ne farkı var ? Profesyonel bir oyuncu olarak mı davranıyor bu ? Ben 2014'den beri Sneijder veya Muslera kaptan olsun diyorum eski mesajlarımı araştırıp bakabilirsin. Yeni icat çıkarmadım yani. Takımın temeli de yerli çetesinin üzerindeyse Allah belamızı vermiş zaten.
O küsecek diye gönderilmesin, ilk 11 çıkartılsın, kaptanlığı alınmasın dimi ?Bu olay başına gelip de küsmeyecek bir tane topçu yok Dünya'da. Gerçekçi ol biraz.
O küsecek diye gönderilmesin, ilk 11 çıkartılsın, kaptanlığı alınmasın dimi ?