#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın 1. kaptanı olmalıdır. 2. kaptanı da Muslera olmalı.

B6c55ucCIAAVYr7.jpg

Selçuk kaptan olunca lideriz, 10 puan fark atıyoruz iki takıma da dimi ? Bu takımda kaptanlığı Sneijder ve Muslera hak ediyor nokta.
Ne de güzel yakışıyor kaptanlık pazubandına kurban olduğum..

B4cfr_nCYAEFHcE.jpg

Elimizde 1 tane altın portakal var, biz ise ona çürük turunç muamelesi yapıyoruz.

Drogba gittikten sonra takım Sneijder etrafına kurgulanmalıydı, bir halt olmadı, dandik dandik adamlarla futbol oynamaya çalışıyor.

Kaptan Selçuk olacagina Sneijder olsun.

Sneijder daha hirçin

Selçuk saklambaç oynamayi tercih eden birisi

Selçuk kaptan olunca lideriz, 10 puan fark atıyoruz iki takıma da dimi ? Bu takımda kaptanlığı Sneijder ve Muslera hak ediyor nokta.
Ne de güzel yakışıyor kaptanlık pazubandına kurban olduğum..

B4cfr_nCYAEFHcE.jpg

Saçma sapan konuşma Yasin. Kimin hakettiğini, haketmediğini sorgulamıyoruz burada. Bu saatten sonra Sneijder 1. Kaptan yap, takımın temeline dinamiti koy, UEFA'dan 1+1 resmileşsin, Sneijder çekip gitsin, ondan sonra işin içinden çık çıkabilirsen. Menajeri şimdiden başladı açıklama yapmaya.

Sabri gibi "takımda kalayım da kaptanlığı alsalar da olur, trip yapar geçerim" de demez Selçuk. Ayrılır gider. Ha gitsin de diyebilirsin. Ona da saygı duyarım. Ama şu durumda değil.

Fm'de kaptanlık değiştirmeye benzemez bu iş. Fm'de iki sırtını sıvazlarsın morali düzelir. Ama gerçek hayatta öyle olmuyor ne yazık ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saçma sapan konuşma Yasin. Kimin hakettiğini, haketmediğini sorgulamıyoruz burada. Bu saatten sonra Sneijder 1. Kaptan yap, takımın temeline dinamiti koy, UEFA'dan 1+1 resmileşsin, Sneijder çekip gitsin, ondan sonra işin içinden çık çıkabilirsen. Menajeri şimdiden başladı açıklama yapmaya.

Sabri gibi "takımda kalayım da kaptanlığı alsalar da olur, trip yapar geçerim" de demez Selçuk. Ayrılır gider. Ha gitsin de diyebilirsin. Ona da saygı duyarım. Ama şu durumda değil.

Fm'de kaptanlık değiştirmeye benzemez bu iş. Fm'de iki sırtını sıvazlarsın morali düzelir. Ama gerçek hayatta öyle olmuyor ne yazık ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sg'sin o zaman. Kaptanlık pazubandı alınan oyuncu takıma trip atıp küsecekse öyle futbolcunun ben ... Bunun kezban diye sınıflandırdığımız kızlardan ne farkı var ? Profesyonel bir oyuncu olarak mı davranıyor bu ? Ben 2014'den beri Sneijder veya Muslera kaptan olsun diyorum eski mesajlarımı araştırıp bakabilirsin. Yeni icat çıkarmadım yani. Takımın temeli de yerli çetesinin üzerindeyse Allah belamızı vermiş zaten.

Sg'sin o zaman. Kaptanlık pazubandı alınan oyuncu takıma trip atıp küsecekse öyle futbolcunun ben ... Bunun kezban diye sınıflandırdığımız kızlardan ne farkı var ? Profesyonel bir oyuncu olarak mı davranıyor bu ? Ben 2014'den beri Sneijder veya Muslera kaptan olsun diyorum eski mesajlarımı araştırıp bakabilirsin. Yeni icat çıkarmadım yani. Takımın temeli de yerli çetesinin üzerindeyse Allah belamızı vermiş zaten.

Şu davranaşı Sneijder'de yaptı keşke takip etseydin ;)

yaşı 28 30 arası olsaydı bu rezillikte asla kalmazdı hem yaşı 32 oldu hem de çok iyi para kazanıyor şinoyu hep drogbalı takımdaki haliyle hatırlayacağım bu dandik kadroda yapacağı şeyler sınırlı

Adamın dibi yaw,Sinan-Burak-Sneijder vasat veya vasat üstü olan isimlerdi dün.

Bu olay başına gelip de küsmeyecek bir tane topçu yok Dünya'da. Gerçekçi ol biraz.

O küsecek diye gönderilmesin, ilk 11 çıkartılsın, kaptanlığı alınmasın dimi ?

Rahatsız mısın oğlum? Yazdıklarımdan çıkardığın sonuç bu mu? Ben "bu olay başına gelip de küsmeyecek bir tane topçu yok Dünya'da" diyorum. Sen ne diyorsun.

İstersen Selçuk'u gönder, Sneijder'i 1. Kaptan yap sorun yok. Ama şu karışıklıkta bu Kaptan'lık değişimi yapılmamalı diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt