#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani Sneijder'i de eleştirirsin hatta katılmasam da satılsın da diyebilirsin kimse dokunulmaz değildir elbet lakin "Leşçük kalsın iyi oynuyor, aldığı 4 milyonu hakediyor. Sneijder gitsin kötü oynuyor, aldığı 5 milyonu haketmiyor." diye cümle kuran ne idüğü belirsizlerin olayı nedir onu çözemiyorum :) Beyni yok fikri var derler ya o hesap :asd22: Bunlar ya leşçük'ün forumdaki paralı askerleri ya da klasik şikebahçeli vitaminsiz troller :)

Bir de Sneijder'i Hagi ile kıyaslayanlar falan olmuş. Nedense bu iki oyuncuyu devamlı kıyaslama ihtiyacı hissediyor bazıları :) Sneijder'in Hagi seviyesine çıkabilmesi için bu forma altında avrupa şampiyonluğu yaşaması gerekiyor. Bu taraftarın gözünde Hagi olabilmek o kadar kolay değil Sneijder gibi dünya klasında bir oyuncu için dahi bu böyle...

Bir de Lincoln daha iyiydi en azından maç kurtarıyordu gibisinden laflar edenler olmuş. Onlara zaten en ufak bir şey demeye gerek yok. Allah akıl fikir versin diyecek bir şey yok :asd22:

Hadi ya! Önce adaletli olacaksın! Tüm yerli mallar yatarken Sneijder mi koşacak işi gücü yok! Adam yine defansa gelip top alıyor, oyun kuruyor. Ama ver kaç yapabilecek kapasiteye sahip birileri bile yok etrafında.

Madem adam göndermeye meraklısınız. Sabri denen futbol katili 20 senedir saçmalıyor, Semih denen el bombası hâlâ oynuyor, Umut denen gol düşmanı ilk 11 çıkıyor, Selçuk denen sürüngen kesilemiyor. Sneijder'i yedirmeyiz ulan! Lincoln'müş Sneijder takımdaki tüm yerlilerden daha çok sahipleniyor takımı sen takım umrunda olmayan Lincoln'den bahsediyorsun. Bir de Sneijder maç almamış gibi konuşuyorsun. Geldiği günden beri aldığı maçlara, kupalara bir daha bak o zaman!

yedirme kardeşim. Ben istemiyor muyum iyi oynasın? Eski performansına dönerse bizde överiz. Sen nasıl Selçuk'u beğenmiyorsun bende Sneijderi'i "bu sene" beğenmiyorum nokta.

Bizene önceki seneler yaptıklarından.. Selçuk nasıl ki 2013-14'te kötü oynadığı linç edildiyse Wesley'de edilir. O zaman herkes demiyor muydu "Futbolda dün yoktur" diye.

Wesley bu sene en fazla 5-6 maç beklediğimiz seviyede oynamıştır. Sen bu seneden tatmin oluyorsan eyvallah ama 1-2 maç hariç 90 dakika takımı izlemiş biri olarak parasını hak etmiyor diyorum. Eğer bu takımın en büyük yıldızı,ümit bağlananı sensen bir şeyleri değiştirmen lazım. Takım iyiyken herkes oynar ama eğer kendi tabirinle "winner" karaktersen bu oyuna isyan edeceksin.

Sneijder bu sezon en çok savaşan 2-3 oyuncudan biri. İlla istatistik olarak katkı vermesi gerekmiyor. Çünkü adamın tonca asistlerini Umut, Yasin, Burak gibi kazmalar yedi. Ne yapsın yani 11 kişiyi çalımlasın gol mü atsın adam ? Adam yeri geliyor yabancı olmasına rağmen 90+3'de ilerde pres yapıyor tek başına. Selçuk maç sonu hakemi tebrik ederken Sneijder hakeme küfür ediyor saldırıyor. Ha bu küfür etmesi çok mu doğru bir şey ? Değil tabii ama haksız olduğunda da Selçuk gibi geri çekilmeyeceksin. Aldığı para çok onu kabul edelim. Ama Hamit gibi yattığı yerden para kazanmıyor en azından. Zaten maaş indirimi isteseler ilk kabul eden Sneijder olur. Çünkü takımı ve ülkeyi seviyor. Ama maaş indirme teklifi etmiyorlar ki futbolculara. Dursun Özbek demedi mi geçen hafta "hakettiklerini geri mi alalım" diye.

bu tip saçma argümanla gelme bana. Nasıl ki burada Bjk'ye yenilelim yeter ki fb olmasın diyen varsa bende fbye yenilelim bjk olmasın dedim. Ama artık kim olursa olsun diyorum.
Gözüme çok fazla çarpıyorsun açıklamaların forum geneline ters düşen trollerin mesajlarıyla paralel gidiyor. Yoksa sen KUŞ musun birader ?

Sezon başından bu yana iyi oynadığı maç sayısı 5'i geçmez ama 5 milyon almasını biliyor.

Alacak tabi sampiyonlar ligi kupasini kazanmis dunya kupasi finali oynamis ve dunya kupasinda gol krali olmus.

UEFA'da yilin futbolcusu secilmis,ballon'dor ödülüne aday olmus bir futbolcunun selcuk gibi kadin futbolu oynamasi gereken bir eleman ile ayni maasi almasi sacma olur

Alacak tabi sampiyonlar ligi kupasini kazanmis dunya kupasi finali oynamis ve dunya kupasinda gol krali olmus.

UEFA'da yilin futbolcusu secilmis,ballon'dor ödülüne aday olmus bir futbolcunun selcuk gibi kadin futbolu oynamasi gereken bir eleman ile ayni maasi almasi sacma olur

Vurdu gol olduuuuuuu :D

Sneijder bu sezon en çok savaşan 2-3 oyuncudan biri. İlla istatistik olarak katkı vermesi gerekmiyor. Çünkü adamın tonca asistlerini Umut, Yasin, Burak gibi kazmalar yedi. Ne yapsın yani 11 kişiyi çalımlasın gol mü atsın adam ? Adam yeri geliyor yabancı olmasına rağmen 90+3'de ilerde pres yapıyor tek başına. Selçuk maç sonu hakemi tebrik ederken Sneijder hakeme küfür ediyor saldırıyor. Ha bu küfür etmesi çok mu doğru bir şey ? Değil tabii ama haksız olduğunda da Selçuk gibi geri çekilmeyeceksin. Aldığı para çok onu kabul edelim. Ama Hamit gibi yattığı yerden para kazanmıyor en azından. Zaten maaş indirimi isteseler ilk kabul eden Sneijder olur. Çünkü takımı ve ülkeyi seviyor. Ama maaş indirme teklifi etmiyorlar ki futbolculara. Dursun Özbek demedi mi geçen hafta "hakettiklerini geri mi alalım" diye.
İşte bu kadar basit :)

Sene sonu kesin gider, para kazanmak istiyorsak şimdi çinlilere satılmalı, yıl sonu 7,5 a gideceğine şimdi en az 12'ye gönderebiliriz.

emin yalçını s..miş

Auvvv çok sert :asd22:

Şaka gibi yorumlar donuyor burada Sneijder Sahada bir oraya bir buraya kostururken bir oraya bir ara paslari atarken diger yeteneksizlerin degerlendiremedigi sucu Sneijdere atiyorlar.

sneijderi eleştiren gerizekalı arkadaşlara diyorum ki hagi 30 yaşına dönüp şu takıma gelsin mustafa sarp gibi kalır sahada

ok mi gerizekalı ve bu mesajı raporlayan arkadaşlar??????

şu emin&aydin trolleri okan özkanin aktif oldugu ceza forumuna ihraç etsek?

Millet işsizlikten sneıjder in 5 milyonuna sarmış. ulan 5 değil 10 verilsin gerkirse. takımda dünya çapında 2 adam var zaten, biri Sneıjder biri Muslera.

Önce Hamit in 2.750 ni, Umut'un, Semih in, Olcan'ın 1.750 lerini halledelim. Tarık,Sabri gibi çapsızları gönderelim. Ondan sonra bile değil lan, ondan baya sonra gelelim Sneıjder'in parasına.

Adam Yasin le paslaşıyor, Umut'a pas atıyor.. bu haliyle bile elinden geleni yapıyor.

Gözüme çok fazla çarpıyorsun açıklamaların forum geneline ters düşen trollerin mesajlarıyla paralel gidiyor. Yoksa sen KUŞ musun birader ?

Ya hala kuş diyorlar arkadaş. Bir mesajımdan kuş olduğumu çıkarttılar. Attığım 4000'e yakım mesaj var bak bakalım.. Bjk yensin diyince bir şey yok ama fb yensin diyen ben kuş oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt