#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan, sen gerçekten okuduğunu anlayamayacak kadar yetersiz ve vasat birisin ya.
Herif bana dedi ki, herif dediğim Yasin, "Sneijder'in milli takımda da başarısı mevcut fakat Eto için bu durum geçerli değil".
Ben de diyorum ki, " hacım adamın ülkesi Kamerun, Sneijder'inkisi ise Hollanda.Biri Rvp robbenlerle bilmem nelerle oynuyorken milli takımda başarı yakaladı (bak burada Hollanda milli takımının başarısında Sneijder pay sahibi değildir demiyorum, yalnızca adamın birlikte oynadığı oyuncu grubuna bak, bir de Kamerun'a bak ve öyle milli takım yönlerini karşılaştır demek istiyorum.) diğeriyse Kamerun'un vasatlariyla oynamak durumundaydı. Dolayısıyla milli takım başarılarını kıyaslamak anlamsız diyorum, anladın?
Anlamsiz degil iste sen anlamayacak kadar yazik birisin.

Eto'o Kamerun'un cöpleriyle oynuyor, kabul. Ama ayni sekilde rakipleride 90% cöp yeteneksiz futbolcular. Yani burda Eto'o olarak parlamak pek zor olmamali.

Sneijder elbette Robben gibi oyuncularla oynadi, seviye ve kalite farki var tabi. Ama ayni sekilde ve kalitede rakiplere karsi oynuyorlar, örnegin bekleri Alba olan, stoperleri Pique olan rakipler.

Eto'o cöplere karsi oynarken Sneijder world class takimlara karsi mücadele ediyor ondan yaninda su bu var argümani gecersiz bir kere.

Düz mantik yapip durma.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Emin denen mahluk, hadi Rvp, Robben dersin anlarım da Heitinga, De Jong nedir ya ? Eto'o milli takımla oynadığı dönemde sadece 1 kere Afrika Kupası şampiyonluğu yaşamış bir tane de ikincilik yaşamış. Diğer turnuvalarda yarı finale bile çıkamamış. Dünya Kupası'na katıldığı 2 turnuvadan da 3'de 0 çekmişler. Milli takımında Geremi, Alex Song, Makoun, Mbia, Webo gibi oyuncular var. Neresi vasat kadro ? Afrika'da sadece Fildişi, biraz da Gana dışında doğru dürüst takım yok zaten. Hollanda'nın rakipleri Almanya, İspanya, Fransa vs. Karşılaştırma yaptığın şeye bak.

Eminin ağzına kürekle vursan sneijder vurdu der.

Senin eleştirdiğin adam şu anda galatasarayda çok iyi bir durumda olmaya bilir ama sana diyoruz ki bu kalitesiz kadro içerisinde messi olsa onunda takıma 3 kuruş faydası dokunmaz diyoruz senin kafan kalin derinden mi birader?

İlla delik açıp içine kağıtla notmu bırakalım?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlamsiz degil iste sen anlamayacak kadar yazik birisin.

Eto'o Kamerun'un cöpleriyle oynuyor, kabul. Ama ayni sekilde rakipleride 90% cöp yeteneksiz futbolcular. Yani burda Eto'o olarak parlamak pek zor olmamali.

Sneijder elbette Robben gibi oyuncularla oynadi, seviye ve kalite farki var tabi. Ama ayni sekilde ve kalitede rakiplere karsi oynuyorlar, örnegin bekleri Alba olan, stoperleri Pique olan rakipler.

Eto'o cöplere karsi oynarken Sneijder world class takimlara karsi mücadele ediyor ondan yaninda su bu var argümani gecersiz bir kere.

Düz mantik yapip durma.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

hasbinallah ve nimel vekil.
yine anlayamamış ya.

Eto'nun milli takımdaki rakiplerinin çöp oluşuyla, neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
Eto zaten o çöp oyunculara karşı golleri sıralamış, Kamerun milli takımının en golcü oyuncusu.Eto o çöplere karşı bireysel anlamda başarısız olmamış ki.
Ben diyorum Kamerun'da oynayan Eto'nun Kamerun'u dünya kupasında finale çıkarmadı, Hollanda'lı Sneijder 2010 Dünya kupasında Hollanda ile final oynadı diye "ama sneijder'in milli takım başarısı var" argümanı sunulması saçma çünkü çünkü iki ülke arasında siklet farkı olduğundan kıyaslamak doğru değil.Adam diyor Eto'nun karşısındaki oyuncular kötü, Sneijder'in iyi (: Ne alaka ya konuyla?
Eto Hollanda'lı, Sneijder Kamerun'lu olsa, Sneijder'in milli takım başarısı yüksek ihtimalle olmayacak, Eto'nun yüksek ihtimalle olacaktı. Anladın?

Son düzenleme:
hasbinallah ve nimel vekil.
yine anlayamamış ya.

Eto'nun milli takımdaki rakiplerinin çöp oluşuyla, neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
Eto zaten o çöp oyunculara karşı golleri sıralamış, Kamerun milli takımının en golcü oyuncusu.Eto o çöplere karşı bireysel anlamda başarısız olmamış ki.
Ben diyorum Kamerun'da oynayan Eto'nun Kamerun'u dünya kupasında finale çıkarmadı, Hollanda'lı Sneijder 2010 Dünya kupasında Hollanda ile final oynadı diye "ama sneijder'in milli takım başarısı var" argümanı sunulması saçma çünkü çünkü iki ülke arasında siklet farkı olduğundan kıyaslamak doğru değil.Eto Hollanda'lı, Sneijder Kamerun'lu olsa, Sneijder'in milli takım başarısı yüksek ihtimalle olmayacak, Eto'nun yüksek ihtimalle olacaktı. Anladın?
Bosuna kivirma. Yukarda Eto'o buna ragmen Afrika Kupasinda iki kez gol krali olmus demissin, dünya kupasi fln palavrasi uydurma. Afrika Kupasi nedir lan, gol kralligi nedir Afrika Kupasinda?

Ama dur, baska yerden de seni rezil edebilirim.

Eto'o demek tek basina Kamerun'u dünya kupasina tasiyamaz dogru mu? Cok dogru söz. Ulan ozm utanmiyormusun bu durumda Sneijder'den bu vasat takim'i tek basina tasimasini bekliyorsun? Sneijder'i de Eto'o gibi düsün an itibariyle; Cöplerin arasinda oynuyor. Buna ragmen senin gecen sene sampiyon yapmis. --> Hani sen diyorsun ya buna ragmen Eto'o gol krali olmus.

Hic mi utanma yok bu sözleri yazarken? Yüzüne tükürsem utanmamalisin aslinda.

Kendi sözlerinle kendini rezil ediyorsun.

Son düzenleme:
Bosuna kivirma. Yukarda Eto'o buna ragmen Afrika Kupasinda iki kez gol krali olmus demissin, dünya kupasi fln palavrasi uydurma. Afrika Kupasi nedir lan, gol kralligi nedir Afrika Kupasinda?

Ama dur, baska yerden de seni rezil edebilirim.

Eto'o demek tek basina Kamerun'u dünya kupasina tasiyamaz dogru mu? Cok dogru söz. Ulan ozm utanmiyormusun bu durumda Sneijder'den bu vasat takim'i tek basina tasimasini bekliyorsun? Sneijder'i de Eto'o gibi düsün an itibariyle; Cöplerin arasinda oynuyor. Buna ragmen senin gecen sene sampiyon yapmis. --> Hani sen diyorsun ya buna ragmen Eto'o gol krali olmus.

Hic mi utanma yok bu sözleri yazarken? Yüzüne tükürsem utanmamalisin aslinda.

Kendi sözlerinle kendini rezil ediyorsun.

Sen sakasin ya, valla sakasin.git az uyu, uykunu alamamissin bak.
Eto zaten kac dünya kupası maçı oynamis da Afrika kupası dışında attığı goller baz alınacak?Afrika kupasi, elemeler,dunya kupasi,elemeleri oynuyor adam.bana eto çöplerle oynuyor diyen sensin, eto çöplere karşı başarısız olmamış adam; neden çöplerle oynuyor diyorsun?
Biz diyoruz ki Kamerun'da oynayan adamla Hollanda'nin futbolcusunu milli takin bazinda kiyaslamak aptalca, adam konuyu nerelere getirdi ya.
elim ayağım titriyor, sinirden cümle kuramiyorum yahu.

Sivri zekalı;
1) Sneijder takımı tek başına taşımalı diyen olmadi
2)Zaten takımı tek başına taşıyacak kadar extra topçu olmadığı için aldığı maaş fazla diyoruz. (: (:
Bir de rezil ediyormus ya, ahahahahaha :D

Son düzenleme:
Konu ne ne tartışılıyor burda

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Sneijder'a ve/veya Selçuk'a laf edenler Galatasaray taraftarliklarini tekrardan bir tartsinlar. Elimizde kalan bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar az olan kaliteli futbolcularımızdan ikisidir bunlar. Diğer biride Muslera' dır. Podolski ise henüz bir şeyini göremedik malesef.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Neyi savunduğum, neyi anlattığım gayet açık. Sorun varsa sorabilirsin.

Biz diyoruz ki selçuk aldığı parayı haketmiyor galatasaray kaleminde adam değil diyoruz sende diyorsun ki aldığı parayı hakediyor demedim ben zaten diyorsun peki neyi savunuyorsun aldığı parayı haketmiyor ancak çok iyi futbolcu bunumu demek istiyorsun?

Eğer öyleyse yakınlarına baş sağlığı dilemek isterim senin beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş.

Biz diyoruz ki selçuk aldığı parayı haketmiyor galatasaray kaleminde adam değil diyoruz sende diyorsun ki aldığı parayı hakediyor demedim ben zaten diyorsun peki neyi savunuyorsun aldığı parayı haketmiyor ancak çok iyi futbolcu bunumu demek istiyorsun?

Eğer öyleyse yakınlarına baş sağlığı dilemek isterim senin beyin ölümü çoktan gerçekleşmiş.

1)Selçuk aldığı parayı kısmen hak etmeyebilir; 2.9'u 2 seviyelerine çekerse makbuldür, kabul.Parasını neden fazla görüyorum; çünkü Atiba'da çok iyi topçu ama aldığı maaş ortada.

2)Galatasaray kaleminde olmadığını iddia edenle futbol konuşmam, böyle bir iddiada bulunanın, bu iddiayı ortaya atma sebebi futbol ile ilişkili değildir çünkü.

3)Ben nasıl Selçuk'un maaşını fazla görüyorsam, siz de kabullenmelisiniz ki Sneijder'in maaşı da fazla. 30+ yaş ustu adamlara o paraları vermek aptalca. Fakat sıkıntı su ki siz maaşının fazla olduğunu kabullenemiyorsunuz.

2 Milyon bile cok Selcuk icin. Yabanci siniri diye birsey kalmadi artik.

Hem dünyalarin parasini aliyorlar hem de vergi ödemiyorlar yurt disindaki topcular gibi. Cok fahis maaslar ödüyoruz hem yerlilere hem yabancilara, hadi yabancilarda anlarim yoksa niye Türkiye ye gelsin ki adama yüksek maas vermezsen.

Ama yerlilerin orasinin burasinin kalktigi bir gercektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt