#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer sezon sonunda bir şekilde gönderilirse forumdaki troller ile ilgili çok fazla olay cereyan edecek buralarda. Ben şahsen kendime hakim olabileceğimi zannetmiyorum. Sinirimi buradan bir kaç andavaldan çıkaracam.

ben patlarim simdiden söylerim bunu. Lescuk gibilerini koruyanlari mahfederim

takımın vazgeçilmezi kimmiş gördü herkes.umarım bizim dede de bu yanlışını görür.

Cb03ruMWIAEt4Dt.jpg

Cb032hIW4AE-oIg.jpg

10-numara-yedek-sneijderca7dba93bed0bda24e27.jpg

Sezonun geri kalan maçlarda hocalik yapsin. Denizliden daha basarili olur.

Fatih Terim döneminde istediği bölgede oynayamıyordu. Mancini müthiş kullandı, Prandelli bitirdi, HH tekrar diriltti. Denizli tekrar bitirdi. Teknik direktörlere bağlı biraz da performansı. Pas opsiyonları çok kısıtlı ve ayrıca hep karşısında kademeli bir savunma anlayışı var. Adam eksiltme özelliği de kısıtlı olduğu için fazla bir şeyler üretemiyor. At topu Sneijder'e, bir şeyler yapsın anlayışından kurtulmamız lazım.

Fatih Terim döneminde istediği bölgede oynayamıyordu. Mancini müthiş kullandı, Prandelli bitirdi, HH tekrar diriltti. Denizli tekrar bitirdi. Teknik direktörlere bağlı biraz da performansı. Pas opsiyonları çok kısıtlı ve ayrıca hep karşısında kademeli bir savunma anlayışı var. Adam eksiltme özelliği de kısıtlı olduğu için fazla bir şeyler üretemiyor. At topu Sneijder'e, bir şeyler yapsın anlayışından kurtulmamız lazım.

Mancini cidden çok doğru kullandı Sneijder'i. O dönem müthiş verim aldık, hatta bayağı jeneriklik gol atmıştı. :)

bu takım sneijderlerle de sneijdersiz de basarılı olamaz.para ederken derhal satılmalı..

Mancini de sık sık solda yararlanmıştı Sneijder'dan ama cidden de yararlanmışt. Yazık oluyor şu adama, üzülüyorum.

Sıkıntı şu,o parayı saçma sapan yerlere harcayıp hiç edecek mal bir yönetim kurulumuz var.
olmayan paraları hiç edip borca giriyorlar zaten.hedefsiz bitik GS sneijderi 15-20 milyon euroya neden satmaasın..senin ferrarin var benzin koyucak paran yok.artı sneijder mutsuz ve takım katkısı sıfır..artık para kazanma zamanı

olmayan paraları hiç edip borca giriyorlar zaten.hedefsiz bitik GS sneijderi 15-20 milyon euroya neden satmaasın..senin ferrarin var benzin koyucak paran yok.artı sneijder mutsuz ve takım katkısı sıfır..artık para kazanma zamanı

Yani satmanın da pek bir anlamı yok Dursun ve tayfası varken.Dursun giderse belki.

Uzun yillar futbol oynadim, 2. lig bile oynadim, sadece 1 kirmizi kart gördüm. Ama ben Sneijder olsam ve Donk bana o kisa mesafeden topu o siddetle üstüme vursaydi sinirlenip üstüne yürürdüm.

Yani cidden öyle pas atmak icin agir idiot olmak gerekir, yerden de oynamiyor, resmen havadan üstüne vuruyor yeteneksiz. Yine sadece el kol hareketi yaparak iyi sabir gösterdi.

kuramam param yok.uefa tepemde derim..parasızlıktan tek forvet alamadım kapı kapı bileklik satıyorum derim...adam gibi takım kurulana kadar sneijder 40 yaşında olur..bastonla oynatırsınız aartık..tüm takım kotu eyvallahta sneijderde top oynamıyor kusura bakma.
Sneijderin etrafina adam gibi takim kur. Bu na ne dersin ?

Sneijderin etrafina adam gibi takim kur. Bu na ne dersin ?
İzninle ben de yorumuna cevap yazmak istiyorum.

1. Kim kuracak o adam gibi takımı sneijderin etrafında
2. Hangi mali yapıyla gerçekleştirecek bu olay ?

Birinciyi hal etin ikinci konuda sorun çıkıyor ve tam tersi yine sorun var.

NKFVaklınaK

Muslerayida al git kurtar kendini wess hayatında böyle cadi kazanı kaynayan kulüp gormemisindir

İzninle ben de yorumuna cevap yazmak istiyorum.

1. Kim kuracak o adam gibi takımı sneijderin etrafında
2. Hangi mali yapıyla gerçekleştirecek bu olay ?

Birinciyi hal etin ikinci konuda sorun çıkıyor ve tam tersi yine sorun var.

NKFVaklınaK

okadar bosa cikacak oyuncu var. Bir zahmet alsinlar artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt