- 10 Nisan 2013
- 58.917
- 42.274
- 3.943
Mustafa Denizli tebrigi hak etti bu kez. Yildizmis, parası çokmuş, umrunda değil. Anında sopayı gösterip mesajı veriyor.
Böyle devam edersen gozume girersin hoca.
Öyle mi diyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Denizli tebrigi hak etti bu kez. Yildizmis, parası çokmuş, umrunda değil. Anında sopayı gösterip mesajı veriyor.
Eğer sezon sonunda bir şekilde gönderilirse forumdaki troller ile ilgili çok fazla olay cereyan edecek buralarda. Ben şahsen kendime hakim olabileceğimi zannetmiyorum. Sinirimi buradan bir kaç andavaldan çıkaracam.
ne diyosun sen ya saçmalamışın yineMustafa Denizli tebrigi hak etti bu kez. Yildizmis, parası çokmuş, umrunda değil. Anında sopayı gösterip mesajı veriyor.
Fatih Terim döneminde istediği bölgede oynayamıyordu. Mancini müthiş kullandı, Prandelli bitirdi, HH tekrar diriltti. Denizli tekrar bitirdi. Teknik direktörlere bağlı biraz da performansı. Pas opsiyonları çok kısıtlı ve ayrıca hep karşısında kademeli bir savunma anlayışı var. Adam eksiltme özelliği de kısıtlı olduğu için fazla bir şeyler üretemiyor. At topu Sneijder'e, bir şeyler yapsın anlayışından kurtulmamız lazım.
bu takım sneijderlerle de sneijdersiz de basarılı olamaz.para ederken derhal satılmalı..
Mancini de sık sık solda yararlanmıştı Sneijder'dan ama cidden de yararlanmışt. Yazık oluyor şu adama, üzülüyorum.Fatih Terim döneminde istediği bölgede oynayamıyordu. Mancini müthiş kullandı, Prandelli bitirdi, HH tekrar diriltti. Denizli tekrar bitirdi. Teknik direktörlere bağlı biraz da performansı. Pas opsiyonları çok kısıtlı ve ayrıca hep karşısında kademeli bir savunma anlayışı var. Adam eksiltme özelliği de kısıtlı olduğu için fazla bir şeyler üretemiyor. At topu Sneijder'e, bir şeyler yapsın anlayışından kurtulmamız lazım.
olmayan paraları hiç edip borca giriyorlar zaten.hedefsiz bitik GS sneijderi 15-20 milyon euroya neden satmaasın..senin ferrarin var benzin koyucak paran yok.artı sneijder mutsuz ve takım katkısı sıfır..artık para kazanma zamanıSıkıntı şu,o parayı saçma sapan yerlere harcayıp hiç edecek mal bir yönetim kurulumuz var.
olmayan paraları hiç edip borca giriyorlar zaten.hedefsiz bitik GS sneijderi 15-20 milyon euroya neden satmaasın..senin ferrarin var benzin koyucak paran yok.artı sneijder mutsuz ve takım katkısı sıfır..artık para kazanma zamanı
bu takım sneijderlerle de sneijdersiz de basarılı olamaz.para ederken derhal satılmalı..
Sneijderin etrafina adam gibi takim kur. Bu na ne dersin ?
İzninle ben de yorumuna cevap yazmak istiyorum.Sneijderin etrafina adam gibi takim kur. Bu na ne dersin ?
İzninle ben de yorumuna cevap yazmak istiyorum.
1. Kim kuracak o adam gibi takımı sneijderin etrafında
2. Hangi mali yapıyla gerçekleştirecek bu olay ?
Birinciyi hal etin ikinci konuda sorun çıkıyor ve tam tersi yine sorun var.
NKFVaklınaK