Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.881
- 20.632
- 2.333
Eee ne zaman satıyoruz kulübü petrol zenginine ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee ne zaman satıyoruz kulübü petrol zenginine ?
Seneye mümkünse Çin'e falan satılmalı, bu saatten sonra faydası olmaz bize. Artık genç, dinamik, adam eksiltebilen, top saklayabilen çok yönlü oyunculardan bir kadro kurmalıyız.
adam akilli arguman uretirsen adam akilli tartisabiliriz, gordugum sadece etrafa ipe sapa gelmez ufurukler sactigin, ki soylemlerinden sneijder'a bagintili kisisel bir problemin yahut husumetin oldugunu dusunuyorum, cekemiyorsun falan mi herifi? cunku sneijder aldigi paranin hakkini fazlasiyla odemis bir elemandir, gerek ismiyle, gerek karakteriyle, gerek yaptiklariyla, madden kulube geri kazandirmistir.
icten icten gs'nin sorunu sneijder demeye getiriyorsun, burak yilmaz'in satilmasini kinayip, sneijder niye satilmadi diyorsun. sana gore sneijder'in niteligi nedir ki? ne kadarlik futbol izleyicisisin? sneijder 10 milyona satilirsa kulup duzluge cikar, uefanin gozune girer, falan fisman mi senin olayin?
her halukarda, bazi futbolcularin varliklarinin paraya iliskin olmadiginin idragina varmamis olman benim sorunum degil. o halde, ya iyi bir gozlemci degilsin, ya hakikaten futbolun dinamiklerinden anlamiyorsun (genc bir kongre uyesi oldugun halde, ki bu gs adina uzucu bir hadisedir), ya da belirttigim gibi, kisisel bir problemin var..
Seneye mümkünse Çin'e falan satılmalı, bu saatten sonra faydası olmaz bize. Artık genç, dinamik, adam eksiltebilen, top saklayabilen çok yönlü oyunculardan bir kadro kurmalıyız.
duzgun mesaja yanit elbette veririm ..
bir yonetimin bir hamlesinde sureklilik ve tutarlilik olmasi gerekir . Sen eger sneijderi muslerayi tutup uzerine poldiyi filan ekliyorsan , o zaman burak i satma .. yok eger kemerleri SIKIP , bir tasarruf politikasina girisiyorsan , o zaman da donk u , linnes i alma .. carole lar ,rodrigueslerle ugrasma ..
Sneijder konusu Muslera ile ayni degil . Muslera bu sezon en kotu zamanini yasiyor dahi olsa kac tane macta "yine muslera yine muslera.." dendi .. Peki sneijder bu sene ne yapti ,beni en iyi boyle susturursunuz ,ornegin gecen sene olsaydi , demeyecek miydiniz ,sikintili tum maclari 4 lu skorlara sneijder getirdi diye , veya demeyecek miydiniz gencler, fener, bjk maclarini kim kazandirdi diye
ondan onceki sene icin demeyecek miydiniz juventus macinda kim havalara ucurdu bizi , ordu macini kim cevirdi vs vs .. diye
ama sunu da dusunecegiz, dun yok futbolda diyen de bizleriz .. sneijderi boyle rezalet bir takimin oldugu sene, 7 inci haftadan beri deplasman kazanamamis , son 10 macinda 1 galibiyette olan bir takimda neden tutuyoruz diye ben dusunuyorum .. diyebilir misiniz ,bu sene sneijder bize sunu kazandirdi , avrupada , ligde . ne etkisi var ?
masanin diger tarafinda da ,soylenen dogruysa 14 milyon bir teklif var, 5 milyon da odemeyecegin oyuncu ucreti var .. sneijderin sana tek hizmeti atacagi goller degildir, faydasi dustugu zaman boyle bir altin firsati degerlendirirsin satarsin .. bu diego icin de gecerli , performansi dustugunde gomez icin de ..
takim CL den elenmis , ligde kaybetmis herseyi , mali sikinti da ortada , bu durumda boyle bir teklifi bir daha bulamazsin . peki yarin sneijder 7-8 neyse gitse ,biz bu isten 10 milyona yakin eksik para kazanmis olmayacak miyiz ?
bu is bir degisimdir , hagi varken lincoln un gelecegini bilemezdik ,sonra keita geldi , kewell geldi , elano geldi baros geldi ... gelenler de bir sekilde gitti
benim kastettigim budur , aynisini drogbada yasadik ,lincolnde yasadik , hatirlayin , bu iki adam da ilk geldiginde beklentileri karsiladilar , ama sonra bir tanesi bulent dedi ,dizim agriyor dedi 1 sene yatti , drogbanin mancinili sezonun ikinci yarisinda hic bir is yapmadan gittigini de hatirlayin ..
biri yukarida yazmisti ,sneijder artik dikis tutmaz diye .
onemli olan dogru is yapmak . tabi ki sneijder bir butunun 10% u , geri kalan yapilmasi gereken tonla is var ... kayaya yapismis midye misali evlatlari coktan halletmek gerekirdi ,o da baska tabi
Dortmund gecen sene 7. oldu yanlis bilmiyorsam.
'Ehehehe Dortmund 7. oldu, Reus iyi para yapiyorken acilen satilmali' diyen Dortmund'lu bir idiot varmidir acaba.
Cünkü aynisi burda yaziliyor.
Ben kulüp kiyaslamiyorum. Taraftar mantigini kiyasliyorum.dortmund taraftarı her maç stadı dolduruyor
"bu maç reus yok mu o zaman izlemem" demiyor senin gibi
adama gomezle sneijderi kıyaslıyor diyorsun sen dortmundla bizi mi kıyaslıyorsun
Ben kulüp kiyaslamiyorum. Taraftar mantigini kiyasliyorum.
Net bir sekilde yaziyor, algilama konusunda sIkIntI var galiba. Doldursa ne olur, doldurmasa ne olur? Biz burda yapilan mantik hatasini abartili sekilde dile getiriyoruz.
Ne anlami var konu'yu 'sen izlemiyorsun, ben izliyorum' lara cekmeye?
Aynen, olmadigi halde bu yönde sacmaliyoruz iste. Sen kendin demissin, tebrikler. Simdi konu'yu baska yerlere cekmeye gerek yok yazdigim gibi.sen taraftar değil misin , senin mantığın kişiye bağlılık üzerine dortmund taraftarlarınınki değil o yüzden çekiyorum oraya
dortmunddaki yapılanmanın 5te biri var mı bizde de onların günlük başarısızlığını bizimkine örnek gösteriyorsun
şu common yorumlarını da her posta taşıma can sıkıyorsun artık
Aynen, olmadigi halde bu yönde sacmaliyoruz iste. Sen kendin demissin, tebrikler. Simdi konu'yu baska yerlere cekmeye gerek yok yazdigim gibi.