#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ölmüş ağlayanı yok :)
Acilen Sinan hariç tüm yerlilerle ve Donk ile birlikte postalanmalı

Sinan da sakatlıktan yeni çıktı sergendash onu napıcaz o fişek gibi ama
Nerde fisek gibi ya iki depar atti diye sacmalayip durmayin arkadas. Sinan zaten hizli bir oyuncu, kosar. Sneijder ise onu yapamaz.

Dün Sinan bile iki pozisyonda ayakta duramadi. Kolay mi sakatlik sonrasi iyi oynamak.. Ben bile amatörde sakatliktan dönünce cok zorlaniyordum bacaklar titriyordu. Birde sen simdi Sneijder ve Sinan'i düsün, onlara daha cok yük düsüyor.

Ayrica Sneijder dogru hazirlanmadan iki derbiye cikti, rejenerasyon diye birsey görmedi adam.

Ona ragmen attigi kilit paslar var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Süper zeka yemin ediyorum bunlar ya.

Para yok, avrupa yok hala Sneijder'in üst düzeyliğinden bahsediyorlar. Adam 32 yaşında avrupaya gideceğimiz sezon 34 yaşında olacak, kendi lehine anormal bir kontrat yapacak ve sonra göndermek istesende gönderemeyeceksin. Takımın problemsiz bölgesi yok, sneijdere 7 milyon euro vermek lüks.

Adam 28 yaşında olur, kemiksiz 4 sene forma giyebilecek pozisyonda olur yaparsın kontratı.

Kendisine en yagli sozlesmeyi veren dursunla beraber elele gitseler ne guzel olacak ama istanbulu seviyoruz ayagina tonla euro yu bir guzel indiriyor

Ibrayi beklemedik ki ,cok gec saat oldu , uzattilar da uzattilar , 200 kisiyle eller havaya yaptilar , insanlarin tatil gunu de belli oranda klube ayrilabilir , bikkinti verdi o son mali kurul

Ki zaten ibra her zaman edilir , edilmese de polat gibi mahkemede karari iptal ettiriyorlar , zira tuzukte ibra ile ilgili sakat bir madde var , dernekler kanununa aykiri olan

Emre çolak yokluğunmu aratmaz hatta bilal bile aratmaz bunu durdurmasın sene sonu şutlasınlar 3 5 ne verirler ise 6 aydır yatıyor adam resmen çiftiğe çevirmiş kafasına görede bir hoca bulmuş adamın şeyindemi galatasaray avrupaya gidememiş gitmiş.

Emre çolak yokluğunmu aratmaz hatta bilal bile aratmaz bunu durdurmasın sene sonu şutlasınlar 3 5 ne verirler ise 6 aydır yatıyor adam resmen çiftiğe çevirmiş kafasına görede bir hoca bulmuş adamın şeyindemi galatasaray avrupaya gidememiş gitmiş.

Kahkaha attim. Bilal Emre dolduracakmis boslugunu :D ayni sozleri yazin duymustuk, melo gitsin o sakatken hamit iyi oynuyordu, hamit bilal doldurur boslugunu. Hatta Hakan Balta var gerekirse.

Kahkaha attim. Bilal Emre dolduracakmis boslugunu :D ayni sozleri yazin duymustuk, melo gitsin o sakatken hamit iyi oynuyordu, hamit bilal doldurur boslugunu. Hatta Hakan Balta var gerekirse.

Bilal ve emre lafın gelişi illaki yerine birini alırlar mesela genç latin bir batalla tarzı topçu bundan daha fazlsının veriir sahada bize maliyet olarakta baya ucuz olur.

Euro 2016'da yok.Çin'den teklif gelse de gideceğini zannetmiyorum burda bayağı iyi para kazanıyor. Belki Şampiyonlar Ligi onun için iyi bir neden olabilir. Ancak burda kazandığı parayı hiç bir Avrupa kulübü ödemez. Netice olarak Sneijder bir yere gitmez.

evet Batalla > Sneijder

Sneijder şuan gerçekten kötü oynuyor. Taraflı bakmayan herkes bunu görebilir. Tabi bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.

Sneijder şuan gerçekten kötü oynuyor. Taraflı bakmayan herkes bunu görebilir. Tabi bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.

Bundan normal bir sey olamaz ki , etrafi tahta ayaklarla dolu , takim hedefsiz, yasi her gecen gun artiyor , doymusluk var, garanti parasi var

Dunyadaki butun takimlar oyunculardan istifade ediyor ,tursusu cikmadan da tekrar paraya ceviriyor veya en azindan onemli paralar odemeyi kesiyor , bizde var bu , sneijder de sneijder

Tamam geldi ,verecegini verdi bitti , bu muslera icin de ornegin 3 sene sonra olabilir , hakan icin de oldu hagi icin de oldu .. 3 sene adam gibi oynadi , bu sene o da takim gibi serdi

Biz sneijderlere , sabrilere ,umutlara mahkum degiliz ki , kimseye degiliz . Degeri varken neden oyuncu satilmaz anlamiyorum , servette de aynisi olmustu

Aynen , ben de şıno yu çok seviyorum ama bu sene yani rezil takımda rezil oynuyor . Ha emekli olana kadar dursun reis lakin bir gerçek var ki bu sene aldığı alkışları ismi alıyor . Bu sene beni tek heyecanlandıran Sinan'dı o da sakatlandı işte. Şıno bu zaten beyni ile oynayan adamlar takım olarak kötü olursa ki biz reziliz onlarda normal bir oyuncuya dönüşüyor.

en son meloya aynı şeyleri dediniz gidince gördük takımın halini. sneijdere gelene kadar onlarca adam var gitmesi gereken

Sneijder hiç adam eksiltemiyor, iki metre ötesine doğru pas atamıyor sezon başından beri, hala etrafındakilerden dolayı diyen var :D
Tamam iyiydi, süperdi fakat o yeteneksizler yüzünden iyi zamanlarında yeterince faydalanamadık(en başta da Burak yüzünden) ve artık bitik durumda kendisi. Seneye kesinlikle olmamalı. Fakat kendisi oynar yıllık 1 milyon euroya, tabi ki kalsın, varlığı bile olumlu hava kadar fakat bu paralara değil. Yok öyle 2 metre öteye pas atamayıp 5 milyonu cebe indirmek.

Bundan normal bir sey olamaz ki , etrafi tahta ayaklarla dolu , takim hedefsiz, yasi her gecen gun artiyor , doymusluk var, garanti parasi var

Dunyadaki butun takimlar oyunculardan istifade ediyor ,tursusu cikmadan da tekrar paraya ceviriyor veya en azindan onemli paralar odemeyi kesiyor , bizde var bu , sneijder de sneijder

Tamam geldi ,verecegini verdi bitti , bu muslera icin de ornegin 3 sene sonra olabilir , hakan icin de oldu hagi icin de oldu .. 3 sene adam gibi oynadi , bu sene o da takim gibi serdi

Biz sneijderlere , sabrilere ,umutlara mahkum degiliz ki , kimseye degiliz . Degeri varken neden oyuncu satilmaz anlamiyorum , servette de aynisi olmustu

Düşüncende sonuna kadar haklısın. Hiç bir isim Galatasaray'ın önüne geçemez, geçmemeli. Sneijder gerçekten bir dünya yıldızı olduğu için taraftarların gönlünde ayrı bir yeri var. Bunu da anlıyorum. Keza benim için de Sneijder'in ayrı bir yeri var. Ama kötü oynadığında gerçekten bu adam kötü oynuyor derken bile oyuncular arasında ayrımcılık yapıldığını görebiliyorum. Birini yern dibine sokarken, diğerine daha üstü kapalı eleştiriler getiriliyor. Sneijder açısından bakacak olursak, gerçekten kariyer olarak bir doymuşluk var. Alınan garanti ücreti de cabası diyebiliriz. Velhasıl kelam ben Sneijder ile konuşularak gelecek planların kendisiyle paylaşılması ve kendisinin bu olaya ne kadar sıcak baktığını ve görüşünü aldıktan sonra gereken neyse yapılması taraftarıyım.

Aynen , ben de şıno yu çok seviyorum ama bu sene yani rezil takımda rezil oynuyor . Ha emekli olana kadar dursun reis lakin bir gerçek var ki bu sene aldığı alkışları ismi alıyor . Bu sene beni tek heyecanlandıran Sinan'dı o da sakatlandı işte. Şıno bu zaten beyni ile oynayan adamlar takım olarak kötü olursa ki biz reziliz onlarda normal bir oyuncuya dönüşüyor.

Sinan gerçekten doğru zamanda, doğru şekilde kullanılırsa gereken özgüveni kazandıktan sonra çok farklı noktalara gelebilir.

En azindan bir kez daha uzatilmasin , tamam 1 sene mi kaldi sozlesmesi , bir akittir , teklif gelirse zaten sozlesmesindeki madde gecerli , gelmezse de bir sene daha oynar

Bizde bu huy cok var, sneijderle alakali degil ki , keitaya da yaptik , lincolne de , elanoya da , hatta misimovice de .. Verecegini verdigi surece digerlerinden daha fazla el ustunde de tutulsun eyvallah ama 1 senedir bireysel olarak hic bir sey ortaya koymadi

Sneijder zaten hic bir zaman orkestra sefi gibi takimi yonlendirme misyonunda olmadi ,o tip biri degil , ama ordu macinda maci cevirisi , fener macindaki saga solasi , gecen sene bjk macindaki , gencler macindaki mac kazandiran golleri ,juventus kopenhag madrid maclari ..

bunlarin hemen hic birinde takim oyunu soz konusu degil ki , bu sene golu birak kornere celinen sutu yok adamin , bir konyada atti galiba ,bir de rizede , zaten toplam golu 5 sanirim

Ismi sneijder degil buraya ibra gelse ronaldo gelse de dusuncem ayni olur , ben katkisina bakarim , ama iste sorun sneijder degil , insan sabriyi umutu baltayi ve onlarin varisi olmaya aday hamit ,olcan i filan gorunce isyan etmiyor degil .. bunlardan da kurtulmak gerekiyor o ayri mesele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt