- 29 Ağustos 2009
- 4.984
- 1
- 1.308
Sneijder ölmüş ağlayanı yok
Acilen Sinan hariç tüm yerlilerle ve Donk ile birlikte postalanmalı
Acilen Sinan hariç tüm yerlilerle ve Donk ile birlikte postalanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde fisek gibi ya iki depar atti diye sacmalayip durmayin arkadas. Sinan zaten hizli bir oyuncu, kosar. Sneijder ise onu yapamaz.Sinan da sakatlıktan yeni çıktı sergendash onu napıcaz o fişek gibi ama
Süper zeka yemin ediyorum bunlar ya.
Para yok, avrupa yok hala Sneijder'in üst düzeyliğinden bahsediyorlar. Adam 32 yaşında avrupaya gideceğimiz sezon 34 yaşında olacak, kendi lehine anormal bir kontrat yapacak ve sonra göndermek istesende gönderemeyeceksin. Takımın problemsiz bölgesi yok, sneijdere 7 milyon euro vermek lüks.
Adam 28 yaşında olur, kemiksiz 4 sene forma giyebilecek pozisyonda olur yaparsın kontratı.
Kendisine en yagli sozlesmeyi veren dursunla beraber elele gitseler ne guzel olacak ama istanbulu seviyoruz ayagina tonla euro yu bir guzel indiriyor
Emre çolak yokluğunmu aratmaz hatta bilal bile aratmaz bunu durdurmasın sene sonu şutlasınlar 3 5 ne verirler ise 6 aydır yatıyor adam resmen çiftiğe çevirmiş kafasına görede bir hoca bulmuş adamın şeyindemi galatasaray avrupaya gidememiş gitmiş.
Kahkaha attim. Bilal Emre dolduracakmis boslugunuayni sozleri yazin duymustuk, melo gitsin o sakatken hamit iyi oynuyordu, hamit bilal doldurur boslugunu. Hatta Hakan Balta var gerekirse.
Sneijder şuan gerçekten kötü oynuyor. Taraflı bakmayan herkes bunu görebilir. Tabi bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.
Sneijder şuan gerçekten kötü oynuyor. Taraflı bakmayan herkes bunu görebilir. Tabi bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.
Bundan normal bir sey olamaz ki , etrafi tahta ayaklarla dolu , takim hedefsiz, yasi her gecen gun artiyor , doymusluk var, garanti parasi var
Dunyadaki butun takimlar oyunculardan istifade ediyor ,tursusu cikmadan da tekrar paraya ceviriyor veya en azindan onemli paralar odemeyi kesiyor , bizde var bu , sneijder de sneijder
Tamam geldi ,verecegini verdi bitti , bu muslera icin de ornegin 3 sene sonra olabilir , hakan icin de oldu hagi icin de oldu .. 3 sene adam gibi oynadi , bu sene o da takim gibi serdi
Biz sneijderlere , sabrilere ,umutlara mahkum degiliz ki , kimseye degiliz . Degeri varken neden oyuncu satilmaz anlamiyorum , servette de aynisi olmustu
Aynen , ben de şıno yu çok seviyorum ama bu sene yani rezil takımda rezil oynuyor . Ha emekli olana kadar dursun reis lakin bir gerçek var ki bu sene aldığı alkışları ismi alıyor . Bu sene beni tek heyecanlandıran Sinan'dı o da sakatlandı işte. Şıno bu zaten beyni ile oynayan adamlar takım olarak kötü olursa ki biz reziliz onlarda normal bir oyuncuya dönüşüyor.