#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder bu sezon iyi değil doğru bunu kimse inkar edemez.Her futbolcu her maç süper oynayacak veya kötü sezon geçirmeyecek diye bir kuralda yok.Ama burda asıl endişe duyulan sneijder muslera gibi adamlar gitti yerine kimi bulacaksın.Hele ki başımızda dursun gibi iş bilmeyen bir başkan varken.

Başında luce gibi bir hoca da yok ki adam hiç ummadığın yerden futbolcu çıkarıp sana hem başarı hemde o futbolcuyu satarken büyük karlar etmeni sağlasın.Eldeki yıldızlardan gelecek para da doğal olarak dedelerin pilavlarına gidecek.Şimdi bunu birçoğu bilirken neden bu oyuncuların gitmesini istesin.Daha başımızda hamit tarık eray gibi bir baltaya sap olamamış futbolcu müsvetteleri dururken.

Sorun aslinda kalma gitme degil sadece . mali anlamda su halimizde 5 milyon euro nedir ? boyle bir ucreti hic bir oyuncu alamaz almamali

selcuk 3,5 tan fazla ,nedir bu paralar

Sinan'la karşılaştırılması doğru değil, Sinan sakatlıktan çıkalı baya oldu hatta A2'de de maça çıktı yanılmıyorsam. Sneijder sakatlıktan çıkar çıkmaz oynadı.

Ama Sneijder'ın bu sezon berbat olduğunu da görmezden gelemeyiz. "O kötüydü, yanındaki şöyleydi, berisindeki böyleydi" bahaneleri manasız. Tamam pas atacak adam bulamıyor belki, maç boyu ileri geri koşmaya çalışıyor elinden geldiği kadar... Peki şutlar? Bu sezon biçok kez berbat şut çekti, kaleciye hediye ettiği korner atışları oldu. Sneijder'ı çok sevdiğimden dalgasına ben de destek çıkmışımdır ama durum bu.

Gitmesine sıcak bakmıyorum çünkü yerine geleceklerin kötü olma ihtimali çok yüksek ve takımda böyle tecrübeli oyunculara ihtiyaç var. Gelecek sezon toparlar bence, tabi hocaya da bağlı bu. Ama eğer ciddi bi planlama dahilinde gitmesi en iyi seçenek olarak görünüyorsa da üzüle üzüle kabul etmek zorundayız.

şino da bu sene tartışmasız kötüydü ancak forvetsiz stopersiz ön liberosuz kanatsız bir takımda messi bile saçmalardı bunu da unutmayalım ! zaten eğer seneye kadroya kalite isimler alınmayacaksa şinonun takımda kalmasının bir mantığı yok gibi !

Sneijdere kızamıyorum seneye daha iyi bir Galatasaray olacaktır kesinlikle birincilik hayal değil sadece doğru hamleler Ve büyük Başkan defolsun

Sneijder takımda kalmalı derim..Bu sene dger senelerden farklıydı..REzalet bi sezon hiçbir iddianın olmadığı bi sezon 3 4 hoca değişklliği.. Winner bi oyuncu olan sneijderi bile pes ettirdi yıldırdı.. Yalnız onu mu hayır Muslera bile bu sene konsantre olmakta güçlük çekiyodu.. Musler Sneijder gibi oyuncular winner kaarkterli oldukları için mutlaka hedef olmalı

sneijder ve muslera gitse herangi anadolu kulübün seviyesine gelecegmizi bilmeyenler var. caqma kaptan takimin stari olur

Sneijdere kızamıyorum seneye daha iyi bir Galatasaray olacaktır kesinlikle birincilik hayal değil sadece doğru hamleler Ve büyük Başkan defolsun

Aynen, onemli olan dursunun defolup gitmesidir.

Herif hamzaya forvet alacaz deyip forvet almadi. Son gun hem meloyu yolladi hem dzemailiyi ve koca GS i sezona DMC siz baslatti hain.

Sonra 2. Yariya da donk capsizini aldi . Buragi transfer sezonu kapaninca satti ki yerine golcu almasin. 2. Yariya da koca GS golcusuz basladi!

GS bizzat baskan koltuguna oturtturulmus seref ve haysiyet yoksunu hain tarafindan sabote edilmistir.

Yeni sezona dursunla baslarsak td olarak ister simeoneyi getir ister mourinhouyu , herkes bilsin ki yine fb ve bjk aradinda gecer sampiyonluk yarisi. Biz dursun kaldigi surece ilk 2 de olamayiz.

Bunun yaninda bizim son 10 macta sadece 1 galibiyetimiz dursun ve oyuncu yetersizligi disinda net takim ici sabotaj oldugunun da ispatidir.

Bu revizyon mutlaka bu sezon yapilmalidir. Bu revizyon da capsiz dursuna birakilacak bir is degildir.

sneijderi elestirenlerin ben dahil buyuk cogunlugu eski emeklerini zaten goz ardi etmiyor . benim 2 itirazim var

Bunlardan ilki ,sneijder selcuk gibi adamlarin asiri rakamlar almasi , bugun bu haliyle sneijder ornegin (gidemez de), bir ingiliz takiminsa gitse ,ornegin everton vs , 5 milyon euro para verirler mi ? Bunu iyi dusunelim , selcuk 3,5 aliyor , 1 verirler mi acaba ?

Ikincisi , sneijderin ,hadi takim oyununa katkisinin olmamasini yanindakilere baglayalim , peki ,ben de katiliyorum buna ... peki bir oyuncunun bireysel olarak yapabilecegi ,hele de onun yapabildigini defalarca gosterdigi seyleri bu sene kac kere yapti .. Aklimda 50 ye yakin macta kalanlar ,olcana fener macinda yaptigi orta , iki tane de gol , rize ve konya olabilir

Simdi kalkip da takimdaki genel dususu kabul etmekle beraber , sneijdere BIREYSEL aksiyonlari anlaminda hic kabahat bulmamak adil olmaz , ne duzgun etkili korner atiyor ,ne sutu kalmis .. adam eksiltme sifir

bakin ara pasi , super ortalar demiyorum .. cunku bunlar baskalarina da bagli , ama bir dusunun gecen seneki fener macindaki golleri 1 maca sigdirmisken , tum sezonda sadece 2 tane atmasi bir dusus degil midir

sneijderi elestirenlerin ben dahil buyuk cogunlugu eski emeklerini zaten goz ardi etmiyor . benim 2 itirazim var

Bunlardan ilki ,sneijder selcuk gibi adamlarin asiri rakamlar almasi , bugun bu haliyle sneijder ornegin (gidemez de), bir ingiliz takiminsa gitse ,ornegin everton vs , 5 milyon euro para verirler mi ? Bunu iyi dusunelim , selcuk 3,5 aliyor , 1 verirler mi acaba ?

5 degil de, 3-4 verir, lakin orasi premier L

sneijder'in ucreti bizim duzeyimizde neden 'yuksek'? cunku adi sneijder, oynadigi lig ise "turk ligi"

Ikincisi , sneijderin ,hadi takim oyununa katkisinin olmamasini yanindakilere baglayalim , peki ,ben de katiliyorum buna ... peki bir oyuncunun bireysel olarak yapabilecegi ,hele de onun yapabildigini defalarca gosterdigi seyleri bu sene kac kere yapti .. Aklimda 50 ye yakin macta kalanlar ,olcana fener macinda yaptigi orta , iki tane de gol , rize ve konya olabilir

bu sezonki kadro, yapilanma, mentalite, sinerji, ortam, kosul vb cercevesinde, ne sneijder ne muslera'ya yuklenmek dogru degil.

Simdi kalkip da takimdaki genel dususu kabul etmekle beraber , sneijdere BIREYSEL aksiyonlari anlaminda hic kabahat bulmamak adil olmaz , ne duzgun etkili korner atiyor ,ne sutu kalmis .. adam eksiltme sifir

takim formsuzsa, butunsel bir disiplin yoksa oyuncular da mental olarak verimsizlesir, formsuzlasir, futbolun dogal bir dinamigi bu.

bakin ara pasi , super ortalar demiyorum .. cunku bunlar baskalarina da bagli , ama bir dusunun gecen seneki fener macindaki golleri 1 maca sigdirmisken , tum sezonda sadece 2 tane atmasi bir dusus degil midir

form dususudur, lakin tamamen takima endekslidir.

iyi bir takim kurulur ise, tabi ki o da kendini bulur, zira yetenekleri, kabiliyetleri belli bir tobcu, hirsli, ozverili, takimi sahiplenen bir eleman. lakin bu sezon ortada sahiplenecegi bir takim yok idi..

Son düzenleme:
Sneijder 2 metre ötesindeki adama düzgün pas atamıyor. :)
Acilen postalanmalı diğerleriyle birlikte. Bize adam eksiltebilen dinamik futbolcular lazım.

Son düzenleme:
Sneijder 2 metre ötesindeki adama düzgün pas atamıyor. :)
Acilen postalanmalı diğerleriyle birlikte.

1252900323137724.jpeg

Sneijderde giderse ortalama bir anadolu takımı gibi kadromuz olacak.

evlatciliga karsiyim , sabri umut hamit 3 lusu basta olmak uzere selcuk emre yasin olcan ... hepsini iyi bile oynadiklari maclarda gormekten SI KIL DIM

melonun gitmesine en cok karsi cikanlardandim , bu sene karta cok namzet olacakti ,buna ragmen kalmaliydi

muslera kesinlikle cok utopik bir teklif olmadigi surece mutlaka kalmali ... kaleci baska mevkiye benzemez, sistem degistirir edersin ama kaleci her zaman kritik

tek sizle ayri dustugum kisi sneijder .. hic bir oyuncuya 5 milyon euro verilmesine zaten taraftar olmadigim gibi ,hele hele kotu oynadigi sezon icin asla bu paralar verilmez

ama diger yandan sozlesmesi uzatildi ,zaten kendi istemedikce kimse gonderemez ,nasil umut gonderilemeyecekse ayni , gitmek istedigi takdirde ise 7,5 serbest kalma maddesi var, veren aliyor , bize fikir sormak zorunda degil

bu yuzden havanda su dovuyoruz .. fakat ben takimla birliktelik olarak da bireysel olarak da cok dusus icinde gordugum icin faydali bulmuyorum , ozeti budur

hani sneijder da giderse koy takimi oluruz diyoruz ya , e daha ne olacagiz ,45 puanimiz var , 30 puan fark yemisiz ,para yok ,kadro zaten yenilenemeyecek , bu sezonun tekrarlari yasanmasi muhtemel

Sneijderi göndermeye çalışanlar tam bir fiyaskodur bu böyle biline!

sneijder üzerine takım kuracak hoca lazım.

süper ligden bahsediyoruz. sneijder'den tam verim alabilirsek seneye sampiyon oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt