- 30 Temmuz 2009
- 32.518
- 8.375
- 2.188
@Güray Ataman reyss bu arkadaşın eğitimi yarım kalmış dersleri aksatmayın yaw xd
Ara ara birden bilgi yüklemeyelim arkadaşa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Güray Ataman reyss bu arkadaşın eğitimi yarım kalmış dersleri aksatmayın yaw xd
Boşver, Burak'ın takımdan defolup gitmesi Avrupa kupalarına gitmemizden çok daha önemli.O Burak simdi takimda olsaydi rahat 4.üydük avrupa icin titremezdik
Sneijdere kızamıyorum seneye daha iyi bir Galatasaray olacaktır kesinlikle birincilik hayal değil sadece doğru hamleler Ve büyük Başkan defolsun
sneijderi elestirenlerin ben dahil buyuk cogunlugu eski emeklerini zaten goz ardi etmiyor . benim 2 itirazim var
Bunlardan ilki ,sneijder selcuk gibi adamlarin asiri rakamlar almasi , bugun bu haliyle sneijder ornegin (gidemez de), bir ingiliz takiminsa gitse ,ornegin everton vs , 5 milyon euro para verirler mi ? Bunu iyi dusunelim , selcuk 3,5 aliyor , 1 verirler mi acaba ?
Ikincisi , sneijderin ,hadi takim oyununa katkisinin olmamasini yanindakilere baglayalim , peki ,ben de katiliyorum buna ... peki bir oyuncunun bireysel olarak yapabilecegi ,hele de onun yapabildigini defalarca gosterdigi seyleri bu sene kac kere yapti .. Aklimda 50 ye yakin macta kalanlar ,olcana fener macinda yaptigi orta , iki tane de gol , rize ve konya olabilir
Simdi kalkip da takimdaki genel dususu kabul etmekle beraber , sneijdere BIREYSEL aksiyonlari anlaminda hic kabahat bulmamak adil olmaz , ne duzgun etkili korner atiyor ,ne sutu kalmis .. adam eksiltme sifir
bakin ara pasi , super ortalar demiyorum .. cunku bunlar baskalarina da bagli , ama bir dusunun gecen seneki fener macindaki golleri 1 maca sigdirmisken , tum sezonda sadece 2 tane atmasi bir dusus degil midir
Sneijder 2 metre ötesindeki adama düzgün pas atamıyor.
Acilen postalanmalı diğerleriyle birlikte.
Boşver, Burak'ın takımdan defolup gitmesi Avrupa kupalarına gitmemizden çok daha önemli.