#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mucadelesine laf atan kumda oynasin ama gununde degildi maalesef. Dogru duzgun pas bile atamadi ama Allah var baya cabaladi. Selcuk 8 numara oldugu halde Senijder yerine gore arkasini toparladi...

Diarra - Tolga orta sahasi ile Sneijder daha fazla ileride kalacaktir ve kaleye yakin Sneijder = tehlike demek aynen Mancini donemindeki gibi

Ya gecen seneden beri bu adam boyle hala neyini savunuyorlar akil almiyor gercekten gozler kor diller lal oluyor adi snejder diye

Koşu mesafesiyle adam öven sen,yine koşu mesafesinde ilk 3 de olan adamı yere biliyorsun

Tutarlılık yok

Sneijderi övdüğümüz falan yok. Adam Sneijdere yatıyor, çabalamıyor diyor okuman yazman varsa. Ben de koşu mesafesine bakmasını söylüyorum. Sneijderin rezalet oynadığını kabul etmeyen yok zaten. İlk geldiği sezon dışında hiç bir bok oynamayan herifi Sneijderle bir kefeye koymayın. Bu takımda kesilecek biri varsa öncelikle Selçuktur. Ha gerekirse Sneijder de kesilir. Hiç bir oyuncunun sonsuz kredisi yoktur.

Wesi çok severim fakat görünen köy klavuz istemez.Çok kötü durumda.Bilmiyorum nasıl formuna ulaşacak.

Sneijderi övdüğümüz falan yok. Adam Sneijdere yatıyor, çabalamıyor diyor okuman yazman varsa. Ben de koşu mesafesine bakmasını söylüyorum. Sneijderin rezalet oynadığını kabul etmeyen yok zaten. İlk geldiği sezon dışında hiç bir bok oynamayan herifi Sneijderle bir kefeye koymayın. Bu takımda kesilecek biri varsa öncelikle Selçuktur. Ha gerekirse Sneijder de kesilir. Hiç bir oyuncunun sonsuz kredisi yoktur.

Hiç bir bok oynamıyor dediğin herifin Sneijderden çok asisti var :D

sneijder'i fazla kossun die mi almadık.

selcuk kosunca geriye bos kosular yapıyor diyorsunuz. ee sneijder ileriye olumlu kosular mı yaptı?

sadece kostu. pas-şut-orta hicbirsey yoktu. rakip tarafından kolaycada sindirildi.

artık bahane üretmeyin. sneijder 4.5m euro'nun çeyreği kadar top oynamıyor.

selcuk ve sneijder satılmalı.

takım çok durağan ama bu sneijderin leşliğini örtmez böyle olmaz sneijderle işimiz var

Lass gelirse bir de Tolga-Lass ikilisinin önünde görmek lazım ben hala tamamen ümitsiz değilim..

Ya arkdaşlar neden şaşırıyorsun şu duruma..sneijder geçen yıl da böyleydi en ufak eleştirdiğimiz zaman size bilal kısa müstehak diyordunuz ama durum ortada..

- Sneijderin görevi geriden alıp top dağıtmaksa selçuk ve tolganın orada ne işi var

- Bu adam 10 numaranın tam karşılığıyken neden xabi alonso olmaya çalışıyor

- Sneijderin şutları kaybolmuştur görenlerin en yakın karakola başvurması önemle rica olunur

-Neden kendini sürekli sol kanada sıkıştırıyor

-Neden topu alan herkes Sneijdere atma gereği duyuyor

Dün 2.yarı birkaç pozisyon oldu çok iyi paslaştık iyi atağa çıktık ve bunları tolga-bruma-sinan falan aralarında yaptı.Kısaca her top Sneijderin ayağına değecek diye bir kaide yok takımın önce bunu anlaması lazım..Sneijder zaten dikine gidemediği için oyun sıkıştıkça sıkışıyor ısrarla herkes sneijdere top atıyor.. Byöle bir sistem olamaz..Sneijderin oyun içindeki sorumluluğu yükü acilen azaltılıp dişlinin bir parçası gibi hareket etmesi şart..Yoksa 15 km. bile koşsa taraftarı memnun edemez

Çabasına laf etmek saçma, kötü ama geri geliyor alıyor, deniyor. Sadece formsuz.

bir de adam 3,5 yıldır bizde hala alışamadınız huyuna devamlılığı yok Sneijder'in kötü gidiyor 5-6 maç açılıyor, tekrar formu düşüyor, tekrar açılıyor. Şuan formu düşük 2-3 hafta sonra yükselir biraz öyle devam eder sonra tekrar kayıplara karışır :)

Savunmaya calisanlarin dustukleri komik durumlar artik guldurmuyor . Sneijderin sorunu kotu oynamasi degil, selcuk da rezalet, ched oyle, yasin bir var bir yok ,linnes ... vs vs

Ama Sneijderin varlik sebebi ve aldigi para ile verdigi ortusmuyor , bugun sneijder 2.2 milyon euro kazaniyor olsa kiyaslama yaparken "umut da 1.8 aliyor" deriz hakli olarak . Ama 4.5 milyon eurodan 3 senelik anlasma yapilip bu kadar para vaad edilen adamin istikrarli sekilde son donemde cok berbat olmasi cekilir sey degil .

Bu arada 1999 dan bu yana sezona evimizde oynayarak basladigimiz 9 sezonda da galibiyet almisiz . ilginc bir istatistik

İyi bir on libero gelirse performans olarak Melolu gunlerine geri doner

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt