#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex üstelik en iyi sezonunu sike sezonunda gecirmis ne tuhaf ...

Sneijder 4 sene icinde Alexden daha basarili oldugunu da söylememize gerek kalmiyor galiba. Hersey istatistik degildir, yoksa neden Buragi taraftar sevmedi

sneijderle alexin kıyaslanmasının nesi abes acaba?
aynı mevkiinin adamları, sneijderin üstün olduğu taraflar var , alexin üstün olduğu taraflar var.
tamam seviyoruz sneijderi de körgöz de olmamak lazım alex de lige gelmiş en iyi topçulardan bi tanesidir.çoğu fener topçusu gibi kişiliksiz değildir hiç değilse.

sneijder en üst düzey kulüplerde oynamış dünya yıldızıdır, alex de ülkemize gelmiş ve yıldız olmuş biridir.

Istedigimi istedigimle kiyaslarim , ayni bolgede oynayan adamlar . Sneijder iki senedir kaleye sut bile atmiyor , cikardiniz tepemize , o 4 bucuk milyonu hepinizin paralarindan alip surunuyor aylardir

gec alex i , ne lincoln un , ne ilic in verdigi katkiyi alabiliyoruz .. sut atmiyor , umut burak dedik , onlar gitti , eren poldi geldi hala mi kimseyle anlasamiyor ..

savunun daha , 30-40% iniz saf degistirdi bekledigim gibi daha sezon basindan , sezon sonunda 90% iniz tefe koyacak ,gonderin diyeceksiniz .. bana ne interde veya baska yerde ne oynadigindan , bu kadar para kazanip bana ne kazandiriyor , ben ona bakarim

messi mi aatıf şeyşu mu beyler

messi dünya yıldızı

fakat aatıf da ülkemize gelmiş başarı sağlamış iyi istatistikleri olan 1 adam

Istedigimi istedigimle kiyaslarim , ayni bolgede oynayan adamlar . Sneijder iki senedir kaleye sut bile atmiyor , cikardiniz tepemize , o 4 bucuk milyonu hepinizin paralarindan alip surunuyor aylardir

gec alex i , ne lincoln un , ne ilic in verdigi katkiyi alabiliyoruz .. sut atmiyor , umut burak dedik , onlar gitti , eren poldi geldi hala mi kimseyle anlasamiyor ..

savunun daha , 30-40% iniz saf degistirdi bekledigim gibi daha sezon basindan , sezon sonunda 90% iniz tefe koyacak ,gonderin diyeceksiniz .. bana ne interde veya baska yerde ne oynadigindan , bu kadar para kazanip bana ne kazandiriyor , ben ona bakarim
de get antuda yap bu kıyası

Sneijder'in en formda hali 2 tane hatta 3 tane alex eder :D
Ama gel gelelim Son 1 1.5 yıldır Selçuk+Sneijder'in oynadığı futbolu Badou Ndiaye+Josue birer bacağını kessek yine oynar
Tolga Selçuk'ın Josue Sneijder'in formasını alır böyle giderse
JoR de biliyor ikisininde bir işe yaramayacağını onun için adam aldırdı orta sahaya 32 33 yaşındaki adamların bundan sonra düzelmesini beklemeyelim arkadaşlar ikiside emeklilik hayatları için para biriktiriyor artık

Geldiğinden beri kazandığımız her başarıda aslan payı Sneijder'indir lan. Biraz utanmanız olsun nankör herifler. Sneijder olmasa NAH görürdünüz şampiyonlukları, kupaları, derbi galibiyetlerini hırbolar..

Bu vefasız ve idiot taraftara Mustafa Sarp vereceksin. Ömür boyu izlesinler. Böylelerinin neyine dünya yıldızı Sneijder?

1Heriflere bak Ajax, Real Madrid, İnter geçmişli Sneijder ile fenevli Alex'i kıyaslıyor. Allah akıl fikir ihsan etsin böylelerine.

Alex > Sneijder ne yazık ki. Ücret performans olarak bakarsak alex ezer gecer

Geldiğinden beri kazandığımız her başarıda aslan payı Sneijder'indir lan. Biraz utanmanız olsun nankör herifler. Sneijder olmasa NAH görürdünüz şampiyonlukları, kupaları, derbi galibiyetlerini hırbolar..

Bu vefasız ve idiot taraftara Mustafa Sarp vereceksin. Ömür boyu izlesinler. Böylelerinin neyine dünya yıldızı Sneijder?

1Heriflere bak Ajax, Real Madrid, İnter geçmişli Sneijder ile fenevli Alex'i kıyaslıyor. Allah akıl fikir ihsan etsin böylelerine.

selcuk ve burak sayesinde sampiyon oldun 3. sampıyonlukta yasin ve muslera sayesinde hamza balıyla geldi sneijderinde ufak bi katkısı var.

sneijder ile alexi kıyaslayan adam

1- gizli fblidir
2- çoğunluğun hassas olduğu konuda dikkat çekmek için malca fikirleriyle bilmişlik tasyalan kompleksli 1 ezik gençtir
3- kendini kongre üyesi ve ağırlığı olan biriymiş gibi göstererek şekil yapmaya çalışan vasıfsız biridir
4- hayatında hiç futbol izlememiştir
5- fetöcüdür, forumu karıştırmaya gelmiştir

BUNLARDAN KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ

adamlar aynı mevkide diye kıasylıyor

messi vs. aatıf yapın o hal

mantıklı mı

değil

demek ki benim saydığım şıklardan birisiniz

bos muhabbetler basladi yine , ayni mevkideki , benzer ucretleri kazanan ve beklenti duyulan adamlar isimleri ,gecmisleri ne olursa olsun kiyaslanir , hepsinde G.Saraylilar tanrilastirilmaz ,ben mantik adamiyim , ekonomik dusunurum , verdigima aldigima bakarim ,buradaki bu saldirmalari da zerre kadar takmam , o yuzden fikriniz varsa yazin konusalim , bosuna sinirlendirmeye ugrasmayin gaza gelen bir yapim yokturkonuya gelince , van persie ile eren de kiyaslanir , selcukla josef de atiba da .. buraya ben atibaya bak selcuk a bak deseydim bu tepki gelmeyecekti , cunku atiba fb de degil ,selcuk un sneijder gibi bir imaji yokburada futbolcu cikartmalari ile album yapmiyoruz , sahada verdiklerini degerlendiriyoruz

lan alexi izlemesek inanıcaz ha

küçük maçların istatistik kasıcısı

büyük maçlarda kayıp

kıstas kazanılan kupalar değil mi

tr de sneijder ve alex kaç kupa kazanmış bir bakalım

alex 8 yılda 6 kupa

sneijder 3,5 yılda 6 kupa

DEFOLUN GİDİN LAN EZİKLER

LEŞ KARGALARI NANKÖR HERİFLER

BUGÜN GS KÖTÜ VE SNEİJDER DE KÖTÜ DOĞAL OLARAK

HEMEN GELDİNİZ AKBABALAR

HER KONUDA FB İLE GSYİ YARIŞTIRIP GSYİ YERİN DİBİNE SOKMAYA BAYILIRSINIZ

ADI DA GERÇEKÇİLİKMİŞ

ALIN SİZE GERÇEKÇİLİK KUPALAR ORTADA

ŞUAN DÜŞTÜK SALLAYIN BAKALIM

EMİNİMKİ HAGİ DÖNEMİNDE FORUM OLSAYDI BU KENDİNİ 1 HALT SANAN TARAFTAR BOZUNTUSU YADA KUŞLAR SALLARDI BURDA

SALLAYIN SALLAYIN

ALAYINIZIN DİYORUM...

Forum kasiyor nedense like atamiyorum, bilesin istedim Refik hak ettigin like'larini ilerleyen saatlerde verecegim mutlaka.

lan alexi izlemesek inanıcaz ha

küçük maçların istatistik kasıcısı

büyük maçlarda kayıp

kıstas kazanılan kupalar değil mi

tr de sneijder ve alex kaç kupa kazanmış bir bakalım

alex 8 yılda 6 kupa

sneijder 3,5 yılda 6 kupa

DEFOLUN GİDİN LAN EZİKLER

LEŞ KARGALARI NANKÖR HERİFLER

BUGÜN GS KÖTÜ VE SNEİJDER DE KÖTÜ DOĞAL OLARAK

HEMEN GELDİNİZ AKBABALAR

HER KONUDA FB İLE GSYİ YARIŞTIRIP GSYİ YERİN DİBİNE SOKMAYA BAYILIRSINIZ

ADI DA GERÇEKÇİLİKMİŞ

ALIN SİZE GERÇEKÇİLİK KUPALAR ORTADA

ŞUAN DÜŞTÜK SALLAYIN BAKALIM

EMİNİMKİ HAGİ DÖNEMİNDE FORUM OLSAYDI BU KENDİNİ 1 HALT SANAN TARAFTAR BOZUNTUSU YADA KUŞLAR SALLARDI BURDA

SALLAYIN SALLAYIN

ALAYINIZIN DİYORUM...

ilk defa seninle ayni düsüncedeyim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt