- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan zerre anlamadığınızı düşünüyorum, saygılar.Ben alex ile sneijderi kiyasliyorum dedim , kimin kimin ayarinda oldugu verdigi katkiyla olculuyorsa ,ben sneijderden alex in fenere verdigi katkiyi almadigimizi gorebilecek kadar bu oyundan anladigimi dusunuyorum
eger siz sneijderin katkisinin alex ten fazla oldugunu iddia ediyorsaniz garip gureba ithamlarla degil , duzgunce bunu ifade edersiniz , okuyanlar da serbestce diledigi fikre katilir
Nefret yok . Fakat ben boyle ismiyle yasayan, tonla kazanip bir sey vermeyen adamlari sevmiyorum . Selcuk da boyle Sneijder da .. Sneijder isin umursamazliginda , zaten o ve onun gibiler yuzunden (persie gibi , donk gibi..) hollandanin ne durumda oldugu da belli ,hic bir sey surpriz degil.
Lincoln de boyleydi , 1 sene bizi sampiyon yapti , hemen hemen ayni kadro ama bir sonraki sene oram buram agriyor diye yatti . Drogbanin son 6 ayi da boyle gecti , mou ya sevgi pitircigi yapmakla.
bu tipteki adamlar sadece bizde yok , hemen her klup cekiyor bu tip maliyeti yuksek ama bekleneni vermeyenlerden , en yakin ornek diego mesela , adam gelirken , vay may dedik ,ama tonla para goturup hic bir sey vermedi
gozle bu kadar cok macta gorulen bu olayi sulandirip hala sneijder taraftarligi yapmanin gereksizligini vurgulamak gerekiyor.. selcuk elestirim de onun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda istese cok daha guclu cok daha efektif olabilecegini gormemden kaynakli
sabriye umuta kizamiyorum , cunku onlar bu kadar zaten , takimin orta iskeleti zaten herkesce malum , esas sikintili yerimiz , forvete top gitmemesi de defansa asiri yuk binmesi de hep bu 2 adam yuzunden
Para var huzur var tabi.Ben de abd de çok iyi bir okulda y. lisans yaptım.
Tapatalk
Sloganlarimizdan birini cok seviyorum : "Sizin hayallerinizin bittigi yerde bizim gerceklerimiz baslar" sozu ...Lokasyondan daha egolu .
Bir aralar vardı hakikaten ama huzur yoktu la, şimdi para yok huzurluyum ☺Para var huzur var tabi.