#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sinsi herif zaten sadece hakemler tarafından kollanan şikebahçe'de başarılı oldu. Bizim Selçuk bile onun kadar yere bırakmıyor kendini.
Bize gelen Felipe9 bundan daha iyidi ama Paratör onu harcadı defans yapmasını istemekle.

Ben alex ile sneijderi kiyasliyorum dedim , kimin kimin ayarinda oldugu verdigi katkiyla olculuyorsa ,ben sneijderden alex in fenere verdigi katkiyi almadigimizi gorebilecek kadar bu oyundan anladigimi dusunuyorum

eger siz sneijderin katkisinin alex ten fazla oldugunu iddia ediyorsaniz garip gureba ithamlarla degil , duzgunce bunu ifade edersiniz , okuyanlar da serbestce diledigi fikre katilir
Futboldan zerre anlamadığınızı düşünüyorum, saygılar.

Tapatalk

Sneijder'in performansında ki düşüşün artan yaşı ile ilgili olduğunu ve ücretinin bu performansı hakedip etmediğini tartışabiliriz.

Ama Alex gol anı dışında sahada hiç bir şey yapmayan bir futbolcuydu. Hagi UEFA kupasını kazanan kadroda olmasa demek fazla gol attı diye Alex daha büyük diyen de çıkacaktı.

Gözlerimiz ile gördük Allah'tan da kafa bulanmadan ne diyeceğimizi biliyoruz.

Sinan Bey'in olayı Sneijder'den nefret ediyorum bir tutam bal çalayım yanına da Selçuk'u ekleyeyim de bahane olsun psikolojisi tamamen.

Nefret yok . Fakat ben boyle ismiyle yasayan, tonla kazanip bir sey vermeyen adamlari sevmiyorum . Selcuk da boyle Sneijder da .. Sneijder isin umursamazliginda , zaten o ve onun gibiler yuzunden (persie gibi , donk gibi..) hollandanin ne durumda oldugu da belli ,hic bir sey surpriz degil.

Lincoln de boyleydi , 1 sene bizi sampiyon yapti , hemen hemen ayni kadro ama bir sonraki sene oram buram agriyor diye yatti . Drogbanin son 6 ayi da boyle gecti , mou ya sevgi pitircigi yapmakla.

bu tipteki adamlar sadece bizde yok , hemen her klup cekiyor bu tip maliyeti yuksek ama bekleneni vermeyenlerden , en yakin ornek diego mesela , adam gelirken , vay may dedik ,ama tonla para goturup hic bir sey vermedi

gozle bu kadar cok macta gorulen bu olayi sulandirip hala sneijder taraftarligi yapmanin gereksizligini vurgulamak gerekiyor.. selcuk elestirim de onun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda istese cok daha guclu cok daha efektif olabilecegini gormemden kaynakli

sabriye umuta kizamiyorum , cunku onlar bu kadar zaten , takimin orta iskeleti zaten herkesce malum , esas sikintili yerimiz , forvete top gitmemesi de defansa asiri yuk binmesi de hep bu 2 adam yuzunden

Alex bu ülkede fena abartılıyor

İyi futbolcuydu ama daha fazlası olmadı olamadı

Nefret yok . Fakat ben boyle ismiyle yasayan, tonla kazanip bir sey vermeyen adamlari sevmiyorum . Selcuk da boyle Sneijder da .. Sneijder isin umursamazliginda , zaten o ve onun gibiler yuzunden (persie gibi , donk gibi..) hollandanin ne durumda oldugu da belli ,hic bir sey surpriz degil.

Lincoln de boyleydi , 1 sene bizi sampiyon yapti , hemen hemen ayni kadro ama bir sonraki sene oram buram agriyor diye yatti . Drogbanin son 6 ayi da boyle gecti , mou ya sevgi pitircigi yapmakla.

bu tipteki adamlar sadece bizde yok , hemen her klup cekiyor bu tip maliyeti yuksek ama bekleneni vermeyenlerden , en yakin ornek diego mesela , adam gelirken , vay may dedik ,ama tonla para goturup hic bir sey vermedi

gozle bu kadar cok macta gorulen bu olayi sulandirip hala sneijder taraftarligi yapmanin gereksizligini vurgulamak gerekiyor.. selcuk elestirim de onun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda istese cok daha guclu cok daha efektif olabilecegini gormemden kaynakli

sabriye umuta kizamiyorum , cunku onlar bu kadar zaten , takimin orta iskeleti zaten herkesce malum , esas sikintili yerimiz , forvete top gitmemesi de defansa asiri yuk binmesi de hep bu 2 adam yuzunden

Yeniden soruyorum. Bir sezon kötü oynadi diye gitmesi mi gerekiyor hemen? Peki böyle ise neden Barca Ardayi kovmuyor? Manutd Rooneyi? Bayern Robbeni? Real Bale i ?

Refik renkdaşımız, sinan beyi bozuk para gibi harcamış,recm etmiş resmen bu başlıkta.

Bazi insanlar harbiden futboldan anlamiyor.. Sneijder bu, kötü oynar ama bi çakar maçi aldirir.. ama bazi futbol dehalari bunu anlamaz

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Ben gitmesi gerekiyor demedim , ilahlastirilmasina karsi ciktim , zaten gitmez ,ona kimse bonservis de odemez, senelik ucretini de vermez , adam burada cennette

gerci umut ayarindaki sabri ayarindaki adamlara 2 milyon euro odeyen klubun selcuka 3 sneijder e 4,5 odemesine zaten sasirmiyorum .. ortada net sekilde gorulen seylere sirf itiraz etmek icin sneijder holiganizmi yapanlar var , o zaman biri de ciksin rezalet oynayan selcuk u olumune savunsun , biri ciksin olcancilik yapsin

var mi boyle bir sey .. kotuyse kotudur .. uzun zamandir da kotu .. bu kadar basit

böyle dersen kimse birsey demez. Yok alexmis suymus buymus dersen yanlis sularda yüzmüs olursun. Alex birsey beceremedi fbde bir kere haric (sl ceyrek) bir ise yaramadi

Sloganlarimizdan birini cok seviyorum : "Sizin hayallerinizin bittigi yerde bizim gerceklerimiz baslar" sozu ...Lokasyondan daha egolu .

Ben de abd de çok iyi bir okulda y. lisans yaptım.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt