#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldıkları kupalarıda kıyaslamak biraz komik biri gs de biri fbde oynamış eminim ki alex bizde olsa daha cok katkı verirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alex bir ornekti , fenerli diye cok tepki cekti, sneijder bu haliyle o bolgedeki anadolu takimlarindaki kapasitesi belli adamlar kadar bile katki vermiyor. Bunu gorenlerin sayisi da git gide artiyor. Selcuk ise zaten maksimum katki verse bile asla haketmeyecegi paralara oynuyor

Bu iki adamin klupten kazandiklarini gorunce kalkip alex ile nasil kiyaslarsiniz demek ucuz sovenistlikten oteye gitmiyor , adam koskoca sezonda sol kanat ya da forvet arkasi oynayarak 5 gol atabilmis , bu mu kimseyle kiyaslanmayacak adam simdi ?

carlos da geldi buraya , ondan daha yuklu kariyer mi var , ama hic bir sey oynamadi , katki vermedi , ben carole u da telles i de kiyaslarim r.carlos la

guti geldi , madrid in kilit elemaniydi , en fazla bilal kadar katki vermistir

sneijder i kimle kiyaslayalim , quaresma ile kiyaslasak karga , alex ile kiyaslarsak fenerli oluyoruz ..

Alex denen sahtekari Sneijder ile karsilastirmak gercekten genis bir mide gerektirir.

bosa kasmayin

bunlarin ne olduklarini biliyoruz

gecmislerini biliyoruz

bunlara her sene koymaktan biz yorulduk bunlar koyulmaktan yorulmadi

actigimiz yolda arkamizdan bizi takip edemeyecek kadar da ezik bunlar

dustuk suan sallasinlar bosverin

dedigim gibi gecmislerini biliyoruz bunlarin

Istedigimi istedigimle kiyaslarim , ayni bolgede oynayan adamlar . Sneijder iki senedir kaleye sut bile atmiyor , cikardiniz tepemize , o 4 bucuk milyonu hepinizin paralarindan alip surunuyor aylardir

gec alex i , ne lincoln un , ne ilic in verdigi katkiyi alabiliyoruz .. sut atmiyor , umut burak dedik , onlar gitti , eren poldi geldi hala mi kimseyle anlasamiyor ..

savunun daha , 30-40% iniz saf degistirdi bekledigim gibi daha sezon basindan , sezon sonunda 90% iniz tefe koyacak ,gonderin diyeceksiniz .. bana ne interde veya baska yerde ne oynadigindan , bu kadar para kazanip bana ne kazandiriyor , ben ona bakarim

Sneijder alex ayarinda değil diyorsun. Ya fenerlisin. ya futbol cahilisin

Türkiye liginde Alex net daha üstün.
Avrupa arenasında ve genel kariyer başarı anlamında uzak ara sneijder önde.

Ve ikisiyle top diye oynar seviyesinde olan profesör George Hagi !!!

Konu kilit hadi.

Alex denen sahtekari Sneijder ile karsilastirmak gercekten genis bir mide gerektirir.

futbolculuklarini ve katkilarini konusuyoruz , kisiliklerini degil .. hagi de hakeme tukurdu , taraftara hirsiz dedi , en kilit finalde dirsek atti atildi

bu onun muthis yetenekli ve katki veren bir oyuncu oldugu gercegini degistirir mi ?

futbolculuklarini ve katkilarini konusuyoruz , kisiliklerini degil .. hagi de hakeme tukurdu , taraftara hirsiz dedi , en kilit finalde dirsek atti atildi

bu onun muthis yetenekli ve katki veren bir oyuncu oldugu gercegini degistirir mi ?

Senin 4.yildiz almani saglayan en önemli iki oyuncudan birisi kim? SNEIJDER

Seni o ölüm grubundan cikaran kim? SNEIJDER

Reale koyan adam kim? SNEIJDER

Fenere ve genel olarak büyük maclarda neredeyse habire gol atan adam kim? SNEIJDER

Final maclarinda iyi oynayan gol atan adam kim? SNEIJDER

daha neyin tantanasi bu ?

Messi de bir sene kötü oynadi Ronaldo da. Ikisinide kovsunlarmi simdi bu nasil bir mantik

Sneijder alex ayarinda değil diyorsun. Ya fenerlisin. ya futbol cahilisin

Ben alex ile sneijderi kiyasliyorum dedim , kimin kimin ayarinda oldugu verdigi katkiyla olculuyorsa ,ben sneijderden alex in fenere verdigi katkiyi almadigimizi gorebilecek kadar bu oyundan anladigimi dusunuyorum

eger siz sneijderin katkisinin alex ten fazla oldugunu iddia ediyorsaniz garip gureba ithamlarla degil , duzgunce bunu ifade edersiniz , okuyanlar da serbestce diledigi fikre katilir

Sneijder yetmedi simdi bir de Hagi ile mi kiyaslayacaksin.

Birde angry birds yapmiş avatarini. Ben kuş değilim imaji veriyor aklinca

Konu kilit hadi.
daha ustun falan degil

basarilari ortada tr ligimde

alex bildigin forvet oynuyordu

1 adim gerideydi forvetten

sneijder de onliberodan 1 adim onde oynuyor

baslicam yapacaginiz kiyasa

Konu kilit hadi.

daha ustun falan degil

basarilari ortada tr ligimde

alex bildigin forvet oynuyordu

1 adim gerideydi forvetten

sneijder de onliberodan 1 adim onde oynuyor

baslicam yapacaginiz kiyasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt