- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Jahsjsj görüyoruz 2 sezondur futbol fakiri
iki sezondur? Bu sezon gectimi bir mac sonra vay be...
Gecen sezon kötüydü o ayri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jahsjsj görüyoruz 2 sezondur futbol fakiri
iki sezondur? Bu sezon gectimi bir mac sonra vay be...
Gecen sezon kötüydü o ayri
Görünen köy klavuz istemez dostm
Istedigimi istedigimle kiyaslarim , ayni bolgede oynayan adamlar . Sneijder iki senedir kaleye sut bile atmiyor , cikardiniz tepemize , o 4 bucuk milyonu hepinizin paralarindan alip surunuyor aylardir
gec alex i , ne lincoln un , ne ilic in verdigi katkiyi alabiliyoruz .. sut atmiyor , umut burak dedik , onlar gitti , eren poldi geldi hala mi kimseyle anlasamiyor ..
savunun daha , 30-40% iniz saf degistirdi bekledigim gibi daha sezon basindan , sezon sonunda 90% iniz tefe koyacak ,gonderin diyeceksiniz .. bana ne interde veya baska yerde ne oynadigindan , bu kadar para kazanip bana ne kazandiriyor , ben ona bakarim
Alex denen sahtekari Sneijder ile karsilastirmak gercekten genis bir mide gerektirir.
futbolculuklarini ve katkilarini konusuyoruz , kisiliklerini degil .. hagi de hakeme tukurdu , taraftara hirsiz dedi , en kilit finalde dirsek atti atildi
bu onun muthis yetenekli ve katki veren bir oyuncu oldugu gercegini degistirir mi ?
Sneijder alex ayarinda değil diyorsun. Ya fenerlisin. ya futbol cahilisin
futbolculuklarini ve katkilarini konusuyoruz , kisiliklerini degil .. hagi de hakeme tukurdu , taraftara hirsiz dedi , en kilit finalde dirsek atti atildi
bu onun muthis yetenekli ve katki veren bir oyuncu oldugu gercegini degistirir mi ?
daha ustun falan degilTürkiye liginde Alex net daha üstün.
Avrupa arenasında ve genel kariyer başarı anlamında uzak ara sneijder önde.
Ve ikisiyle top diye oynar seviyesinde olan profesör George Hagi !!!
Konu kilit hadi.
Türkiye liginde Alex net daha üstün.
Avrupa arenasında ve genel kariyer başarı anlamında uzak ara sneijder önde.
Ve ikisiyle top diye oynar seviyesinde olan profesör George Hagi !!!
Konu kilit hadi.