#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence abartmayalim. Sinan Oxford'da okumusdu 00'lerin en iyi ogrencileriden biridir kendisi.

Omu iyi bumu iyi benim babam senin babanı döver yav artık geçin şunları büyüğün artık yav alex miş bilmem neymiş bizene arkadaşım dünyada 500 tane 10 numara yokki 10 tane var biri sende işte boş yapmayın daha fazla..

Beyler takım çok açık veriyor, birbirine yakın durmuyoruz.Sneijder çok yoruluyor, takım biraz dağınık gibi.

Ama Diarra,Lass ve Kenarda Josue ile Sneijder rahatlar ve iyi oynar.

Beyler takım çok açık veriyor, birbirine yakın durmuyoruz.Sneijder çok yoruluyor, takım biraz dağınık gibi.

Ama Diarra,Lass ve Kenarda Josue ile Sneijder rahatlar ve iyi oynar.

Gibi mi?

Yok renktas gibisi mibisi yok. Resmen daginikliktan ölüyor takim kac senedir.

Sneijder gecmisinden bana ne aga? Suan bok gibi oynuyor ve takima zarar veriyor ben ona bakarim.

Ya arkasina 2 tane saglam orta saha alinsin ve faydalanilsin yada yedege cekilsin fayda verecek bir adam oynasin.

Sneijder'in performansında ki düşüşün artan yaşı ile ilgili olduğunu ve ücretinin bu performansı hakedip etmediğini tartışabiliriz.

Ama Alex gol anı dışında sahada hiç bir şey yapmayan bir futbolcuydu. Hagi UEFA kupasını kazanan kadroda olmasa demek fazla gol attı diye Alex daha büyük diyen de çıkacaktı.

Gözlerimiz ile gördük Allah'tan da kafa bulanmadan ne diyeceğimizi biliyoruz.

Sinan Bey'in olayı Sneijder'den nefret ediyorum bir tutam bal çalayım yanına da Selçuk'u ekleyeyim de bahane olsun psikolojisi tamamen.

Engin Şişman taktiği bunlar

Devre arasında geldiği 2012-2013 sezonunda çok oynamadı ama orada bile ligde birbirinden kritik 3 gol atıp şampiyonluğa büyük katkı sağladı.2-0 geride olduğumuz ve kaleye gitmekte zorlandığımız ordu maçında harika golle kilidi açtı,son haftalardaki en zor deplasmanlardan biri olan karabükte tek golü yine şahsi çabasıyla attı.Yine kayseri deplasmanında kilidi açtı.Bu arada 3-2'lik real madrid maçında attığı 1 gol ve 1 asisti var.

2013-2014 sezonu en iyi sezonuydu.Takım 2.yarı dağılmışken tarihin en kritik ikinciliğinde başrol oynaduıve takım ş.ligine direk katıldı.Birbirinden kritik 12 gole imza attı ligde.İçerideki fenerbahçe maçında tek golü atan oydu.Türkiye kupası finalinde tek golü atan oydu.Yine ş.liginde efsanevi juventus maçında golü atıp turu getiren oydu.Tam bir takım lideri gibiydi o sezon.

2014-2015 sezonunda şampiyonlukta muslerayla beraber en büyük paya sahip isimdi.Penaltısız 1o gol attı.Bu 10 golün 7 tanesi yarışın kızıştığı 2.yarı geldi.Yine içeirdeki fenerbahçe maçını attığı efsanevi 2 golle tek başına aldı.Şampiyonluk maçında yine beşiktaş derbisinde en kritik golü attı.

2015-2016 sezonunun ilk yarısı alında kötü değil vasattı.Deplasmandaki fenerbahçe maçında 2.yarı oynadığı oyun ve yaptığı asist,ç.rize ve konya deplasmanlarında çok iyiydi ama genel olarak vasattı.Ligin 2.yarısı ise çok kötüydü.Takımda kötüydü ama yine de sneijder daha fazla sorumluluk almalıydı.

2016-2017 sezonundaki ilk maçta kötü hem de çok kötü oynadı.Bu şekilde devam ederse tabii ki kesilmeli ama bu adam daha önceden yaptıklarıyla kesinlikle biraz daha krediyi hak ediyor.

Bu adam olmasa son 3 yıldır arenada fenerbahçeye karşı galibiyet alamayacaktık belki de.Arenada tek başına 2 tane fenerbahçe maçı aldı.3 yıldır ondan başka gol atan yok fenerbahçeye karşı arenada,hatta daha acısı neredeyse 3 yıldır arenada sneijderin attığı bireysel goller dışında pozisyonumuz yok.Buradan anlayın nasıl bir takım kurgusu var 3 yıldır..Hagi etrafında çok daha iyi oyuncularla oynadı ama 5 yılda damga vurduğu tek başına aldığı tek fenerbahçe maçı yok.Bu işin ne kadar zor olduğu anlaşılsın diye hagi ile kıyaslıyorum.

Derbilerde toplamda 5 gol 2 asist yaptı 3 yılda.

Geldiğinden beri oynadığı 3 buçuk sezonda 41 gol attı penaltısız orta saha oyuncusu olmasına rağmen.Alex ile kıyaslanıyor ama alex herhalde her sene rahat bir 5 penaltı golü atıyordur en az.Penaltı falan atsa herhalde 50-55 gole ulaşacaktı.

Şu anda kötü durumda kabul ediyorum ama yaptıklarıyla bu adam en azından biraz daha krediyi hak ediyor.

Dua ve himmetlerle şıreydır düşmanlarını öldüreceğiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt