- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Sinan bey harvard da okumuştur kesin.
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende ikisi de yok laBir aralar vardı hakikaten ama huzur yoktu la şimdi para yok huzurluyum ☺
Tapatalk
Sen olmamışsın demek ki kardeşim, tekrar dene ☺Bende ikisi de yok laYok mu bir belediye çukuru falan gömün la beni yaşatmayın böyle.
AhahahahhahahSen olmamışsın demek ki kardeşim, tekrar dene ☺
Tapatalk
Beyler takım çok açık veriyor, birbirine yakın durmuyoruz.Sneijder çok yoruluyor, takım biraz dağınık gibi.
Ama Diarra,Lass ve Kenarda Josue ile Sneijder rahatlar ve iyi oynar.
Sneijder'in performansında ki düşüşün artan yaşı ile ilgili olduğunu ve ücretinin bu performansı hakedip etmediğini tartışabiliriz.
Ama Alex gol anı dışında sahada hiç bir şey yapmayan bir futbolcuydu. Hagi UEFA kupasını kazanan kadroda olmasa demek fazla gol attı diye Alex daha büyük diyen de çıkacaktı.
Gözlerimiz ile gördük Allah'tan da kafa bulanmadan ne diyeceğimizi biliyoruz.
Sinan Bey'in olayı Sneijder'den nefret ediyorum bir tutam bal çalayım yanına da Selçuk'u ekleyeyim de bahane olsun psikolojisi tamamen.
Taktik filan yok 2 yıldır yazıyorum sneijder in bizim takımda bu kadro ile işi yok. İlk satılması gereken hele para ediyorken satılması gereken kişiydi maalesef o treni de bu sezon kaçırmış olacağız.Engin Şişman taktiği bunlar
Sneijder takımı 10 kişi oynatıyor. Sezon ortası çine iyi bir paraya satılmalı.
Hmmm
Tamam![]()
Sneijder takımı 10 kişi oynatıyor. Sezon ortası çine iyi bir paraya satılmalı.