- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
rezalet. böyle oynayacaksa seneye cin'e falan satilmali. yeter artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga sneijder konusunda takimi ve ya baska oyuncuyu niye elestirecek adam .s2 milli macta 90 dk oynadigini unutmamak lazim. Yorgun olabilir. Ama takim halinde kötü oynadik, tek oyuncu elestirmek adaletli olmaz. Kaldi ki Sneijder yine kötü oynamadi.
Beraberlik oldu diye sacma yorumlar yapiliyor.
Bu adama toz kondurulmamasından nefret ediyorum. Zaten topla gidemeyen 10 numaralara kıl oluyorum, bir de yaşının ilerlemesiyle temposu iflas etmişleri hiç cekilmiyor. A spor'da Hollanda'nın bir Euro 2008 maçını veriyordu. O maçı izleyince "bu adam 8 sene önce gerçekten bambaşka bir şeymiş yahu" demiştim. Ama 8 sene önce..
İşte o yüzden Euro 2008 maçını izlediğimde o tepkiyi verdim ya renkdas. O maçta sırtı dönük topu alıyor, beli çok rahat dönüyordu. Çok kıvraktı. Kendisine boş alan yaratmasını iyi biliyordu. Oyun içinde çok daha aktifti. Topu aldıginda illaki boş arkadaşını bulurdu. Şimdiki ile arasında dağlar var maalesef..Topla hareketli bir futbolcu olmadı ama bu kadar da ağır, topla gram kımıldayamayan bir oyuncu da değildi önceden. Eski zaman 10 numaraları gibi oynuyor.
İşte o yüzden Euro 2008 maçını izlediğimde o tepkiyi verdim ya renkdas. O maçta sırtı dönük topu alıyor, beli çok rahat dönüyordu. Çok kıvraktı. Kendisine boş alan yaratmasını iyi biliyordu. Oyun içinde çok daha aktifti. Topu aldıginda illaki boş arkadaşını bulurdu. Şimdiki ile arasında dağlar var maalesef..