#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rezalet. böyle oynayacaksa seneye cin'e falan satilmali. yeter artik.

Selçuk tarifesini yemeli haftaya yerine Josue başlamalıdır.

Son 1 senedir hicbirsey oynamiyor. Aldigi paranin yarisini bile haketmiyor su performansiyla.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 milli macta 90 dk oynadigini unutmamak lazim. Yorgun olabilir. Ama takim halinde kötü oynadik, tek oyuncu elestirmek adaletli olmaz. Kaldi ki Sneijder yine kötü oynamadi.

Beraberlik oldu diye sacma yorumlar yapiliyor.

Bi bok oynamadın aslanım. birkaç hafta Josue oynasın bunun yerine.

2 milli macta 90 dk oynadigini unutmamak lazim. Yorgun olabilir. Ama takim halinde kötü oynadik, tek oyuncu elestirmek adaletli olmaz. Kaldi ki Sneijder yine kötü oynamadi.

Beraberlik oldu diye sacma yorumlar yapiliyor.
Aga sneijder konusunda takimi ve ya baska oyuncuyu niye elestirecek adam .s

cingıl bels

Selcuk çıktıktan sonra fena degildi.Selcuk oynamadan 90 dk izleyip oyle yorum yapacagim kendisi hakkında

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar maçındaki istek ve arzusunu görünce umutlanmıştım. Sneijder gibi bir adamın kayseri gibi bir takıma karşı bu kadar etkisiz olmasının izahı yok. Umarım toparlarsın lakin benim de umudum azalmaya başladı.

Bu adama toz kondurulmamasından nefret ediyorum. Zaten topla gidemeyen 10 numaralara kıl oluyorum, bir de yaşının ilerlemesiyle temposu iflas etmişleri hiç cekilmiyor. A spor'da Hollanda'nın bir Euro 2008 maçını veriyordu. O maçı izleyince "bu adam 8 sene önce gerçekten bambaşka bir şeymiş yahu" demiştim. Ama 8 sene önce..

En ihtiyacımız olduğu zamanda yoksun Sino. İnşallah toparlar en kısa sürede.

Artık ona toz kondurmanlardan da ses çıkmıyor. O kadar kötü yani performansı.
Bugün üstüne birde yorgundu ama yine de oyundan alamadı hoca

Son düzenleme:
Bu adama toz kondurulmamasından nefret ediyorum. Zaten topla gidemeyen 10 numaralara kıl oluyorum, bir de yaşının ilerlemesiyle temposu iflas etmişleri hiç cekilmiyor. A spor'da Hollanda'nın bir Euro 2008 maçını veriyordu. O maçı izleyince "bu adam 8 sene önce gerçekten bambaşka bir şeymiş yahu" demiştim. Ama 8 sene önce..

Topla hareketli bir futbolcu olmadı ama bu kadar da ağır, topla gram kımıldayamayan bir oyuncu da değildi önceden. Eski zaman 10 numaraları gibi oynuyor.

Takım 11 inden ilk gitmesi gereken adam. Para ediyorken satmaliyiz demiştik yaz dönemi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla hareketli bir futbolcu olmadı ama bu kadar da ağır, topla gram kımıldayamayan bir oyuncu da değildi önceden. Eski zaman 10 numaraları gibi oynuyor.
İşte o yüzden Euro 2008 maçını izlediğimde o tepkiyi verdim ya renkdas. O maçta sırtı dönük topu alıyor, beli çok rahat dönüyordu. Çok kıvraktı. Kendisine boş alan yaratmasını iyi biliyordu. Oyun içinde çok daha aktifti. Topu aldıginda illaki boş arkadaşını bulurdu. Şimdiki ile arasında dağlar var maalesef..

İşte o yüzden Euro 2008 maçını izlediğimde o tepkiyi verdim ya renkdas. O maçta sırtı dönük topu alıyor, beli çok rahat dönüyordu. Çok kıvraktı. Kendisine boş alan yaratmasını iyi biliyordu. Oyun içinde çok daha aktifti. Topu aldıginda illaki boş arkadaşını bulurdu. Şimdiki ile arasında dağlar var maalesef..

8 yıl geçmiş hocam. O haraketleri istese bile zor yapar artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt