#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düzgün oyna Şıno, bitirme kendini. Gerekirse koşma ancak rakip yarı sahada dolanıp şut çekmeye çalış bol bol, takım ileri gitmiyor.

Şu halinle Adana Demirsporda oynaman daha hoş olacak zira.

Yahu adam 1 top kayibi yapinca kötü oynuyor deniliyor. Adam tek pasla rakip savunmanin belini kiriyor, hep riskli paslar atiyor, hep orta yapiyor.. Oyunda olmasin atak bile yapamayiz.

Bunu hepimiz anlayamıyoruz maalesef.. Melo içinde böyle saçma algılar oluşturuldu, o kim, yeri dolar diye.. adamı Tolga gelene kadar mumla aradık. Sneijderin kıymetinide gidince anlarlar ancak..

Kimilerine Selçuk müstahak.. yan pas geri pas, formayıda çıkarıp fırlat

Podolski ve de jong geldikten sonra çok daha iyi olacak Kaptan

Bunu hepimiz anlayamıyoruz maalesef.. Melo içinde böyle saçma algılar oluşturuldu, o kim, yeri dolar diye.. adamı Tolga gelene kadar mumla aradık. Sneijderin kıymetinide gidince anlarlar ancak..

Kimilerine Selçuk müstahak.. yan pas geri pas, formayıda çıkarıp fırlat
Normal sartlarda Sneijder gibi bir oyuncu cok daha az kosmali, cok daha fazla topla bulusturulmali. Ama takimda henüz düzen yok ki. Inanilmaz fazla pres yapiyor gereksiz.

Buna ragmen o kadar kritik paslari var ki, örnegin Bruma'yi tek pasla ataga cikariyor adam. Bu paslari takimda hicbir oyuncu atmiyor Sneijder haric.

CsllgEuWAAAOV6O.jpg

leşten kaptanlık alınıp sniper'a verilmeli.

İyi değildi idare etti. Bi kaç maç içinde toparlanacak inşallah.

Daha ne iyi değildi anlamıyorum. Yedekte Maradona oturuyorda bizim mi haberimiz yok ? 5 gol 2 asist yapsa idare eder diyecek herifler nerdeyse. Bu sezon 5 maçta 4 asisti var adamın tam 10 numaranın hakkını veriyor.

Ben beğendim oyun kurucu görevini hakkıyla yerine getiriyor. Şu an skora katkısı sıfır ancak defans-hücum hattı arasında iyi bağlantı kuruyor. Normalde Selçuk için oyun kurucu diyorlar ama onun hiç oyunu kurabildiğini görmedik çok şükür anca geriye,yanına pas veriyor öyle oyun kurucu mu olur...

Tolganın yanına çekilip, Josue'yi veya Poldi'yi forvet arkası denemeliyiz.

Sneijder Tolga
Sinan Poldi/Josue Bruma
Eren

çok daha etkili olur gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt