#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam ilk 2,5 sezon bence harika işler yaptı ama geçen sezon ve bu sezon başında gerçekten hiç iyi değil Eren Derdiyok'un attığı rövaşata golündeki ortası marifet değil o ortayı Sabri'de açabilirdi yani bu sezon 3 asist yaptı diye iyi oynuyor diyenler var ama gerçekten hiçbirşey yaptığı yok sorumluluk almıyor 10 numara dediğin takım zor durumdayken sorumluluk alır Fenerbahçe maçındaki gibi, Sneijder malesef bunu yapmıyor çok istekli elinden geleni yapmaya çalışıyor ama malesef performansı çok kötü belkide 9 aydır gol atamaması onu etkiliyor belki 1 gol atsa açılacak ama gerçekten Selçuk İnan ne kadar kötüyse Sneijder'de o kadar kötü bizi ligin başından beri taşıyan iyi oyuncularımız Carole, Hakan Balta, Tolga Ciğerci, Bruma ve Eren gerçekler ortada Sneijder çok ama çok kötü.

Dün iyiydi ama Sneijder'in bi zaafı var kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda genelde kaçırıyor ama sneijder bu kötü oynasa bile mutlaka skora katkı eden bişeyler yapıyo dün josueye verdiği pas resmen goldü

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder i herhalde totalde en cok elestiren ve laf yiyen de benimdir , bu macta begendim , cunku oyunun icindeydi , dogru yerlerde top aldi , dagitti dagitamadi ama ileri oynadi , bruma ile tolga ile pas alisverisi iyiydi , sutlari biraz bloke edildi ,kaleye ulasmadi ama denedi bir iki kez

beklenen , 4,5 milyon euro yatirimlik adam performansi mi , hayir degil , ama ben sahada boyuna top kaptiran ruh gibi gormeyim de yeterli

Bu adam ilk 2,5 sezon bence harika işler yaptı ama geçen sezon ve bu sezon başında gerçekten hiç iyi değil Eren Derdiyok'un attığı rövaşata golündeki ortası marifet değil o ortayı Sabri'de açabilirdi yani bu sezon 3 asist yaptı diye iyi oynuyor diyenler var ama gerçekten hiçbirşey yaptığı yok sorumluluk almıyor 10 numara dediğin takım zor durumdayken sorumluluk alır Fenerbahçe maçındaki gibi, Sneijder malesef bunu yapmıyor çok istekli elinden geleni yapmaya çalışıyor ama malesef performansı çok kötü belkide 9 aydır gol atamaması onu etkiliyor belki 1 gol atsa açılacak ama gerçekten Selçuk İnan ne kadar kötüyse Sneijder'de o kadar kötü bizi ligin başından beri taşıyan iyi oyuncularımız Carole, Hakan Balta, Tolga Ciğerci, Bruma ve Eren gerçekler ortada Sneijder çok ama çok kötü.

hakli oldugun kanisindayim

Bu kısım hariç haksız değilsin.

Her mac ayni seyi yapiyor. Lig bu ya turnuva degil, daha 5.haftadayiz. Inanmiyorsan tutma Galatasarayi, bu kadar ezik olmamak lazim tek bir mac ile tüm sezonunun gittigini ancak bir Fenerli ya da besiktasli düsünür cünkü dedigim gibi ezikler.

Adminler de seninle aynı görüşte olacak ki ihraç etmişler.

Bu kısım hariç haksız değilsin.
Saygı duyarım ama Selçuk nasıl görevini yerine getirmiyorsa Sneijder'de aynı şekilde yapması gerekenleri yapmıyor ve maç içinde çok etkisiz hani ben Sneijder'den alıp 3 4 kişiyi çalımlamasını beklemiyorum çünkü Sneijder bu tarz bir oyuncu değil İnter'de Real Madrid'de Ajax'tada çalım atan bi oyuncu değildi ama Sneijder'in iyi oynadığı dönemleri hatırla her maç 3 4 tane çok iyi şut çekerdi Mancini döneminde bile takım kötüykende şu an bunları yapamıyor bence gücünü kaybetmiş en büyük özelliği şutlarıydı ama artık o şutları malesef atamıyor. Dünki maçta Josue'ye pas verdiği pozisyona bak pas çok akıllıca bir hareket ama Sneijder gibi adam orda şut çeker ne olursa olsun o topu kaleye yapıştırır eski formunda çok çok uzak.

Saygı duyarım ama Selçuk nasıl görevini yerine getirmiyorsa Sneijder'de aynı şekilde yapması gerekenleri yapmıyor ve maç içinde çok etkisiz hani ben Sneijder'den alıp 3 4 kişiyi çalımlamasını beklemiyorum çünkü Sneijder bu tarz bir oyuncu değil İnter'de Real Madrid'de Ajax'tada çalım atan bi oyuncu değildi ama Sneijder'in iyi oynadığı dönemleri hatırla her maç 3 4 tane çok iyi şut çekerdi Mancini döneminde bile takım kötüykende şu an bunları yapamıyor bence gücünü kaybetmiş en büyük özelliği şutlarıydı ama artık o şutları malesef atamıyor. Dünki maçta Josue'ye pas verdiği pozisyona bak pas çok akıllıca bir hareket ama Sneijder gibi adam orda şut çeker ne olursa olsun o topu kaleye yapıştırır eski formunda çok çok uzak.
Selçuk'un takıma doğru dürüst bi katkısı yok, hep yan pas, geri pas. Defansif olarak gölge. Sneijder en azından oyunu yönlendiriyor, ilerde de geride de pres yapıyor. Sneijder bence de etkisiz genel anlamda ama Selçuk kadar demek bana göre haksızlık olur.

Son pozisyonda ben de şut bekledim, FB maçındaki 2. golünde Burak'a ısrarla topu atmayıp çektiği şut aklımda canlandı adeta. O pozisyon için Sneijder suçlanmaz ama bana sorarsan, çünkü doğru olanı yaptı. Ki kendine güvenemediyse şut çekmemesi en doğrusuydu. Sneijder'ın dünkü maçta en çok eleştirileceği nokta karşı karşıya kaçırdığı pozisyon bence.

Adminler de seninle aynı görüşte olacak ki ihraç etmişler.
Bi insan düşündüğü her şeyi yazar mı? Tepkileri vs düşünürsün değil mi? Bu yazıyor, düşünmüyor. Maçtan önce yaptığı işkence yetmiyor, maç esnasında da gelip gelip "yok şöyle olacak, yok yenilecez, yok bjk gol atar, şu olur" diye hem sinerjiyi hem de milletin asabını bozuyor. Talisca'ya "kartalisca" diyen bi adamın forumdan soyutlanması forumun yararınadır şüphesiz.

Bi insan düşündüğü her şeyi yazar mı? Tepkileri vs düşünürsün değil mi? Bu yazıyor, düşünmüyor. Maçtan önce yaptığı işkence yetmiyor, maç esnasında da gelip gelip "yok şöyle olacak, yok yenilecez, yok bjk gol atar, şu olur" diye hem sinerjiyi hem de milletin asabını bozuyor. Talisca'ya "kartalisca" diyen bi adamın forumdan soyutlanması forumun yararınadır şüphesiz.

Aynen,her maç uyarılara rağmen bu fevri tutumunu devam ettirdi.Benim de diyaloğum oldu bu konuda,ama ilginç bir şekilde bizim takımı küçümseme,Fener'le Bjk'yi de yüceltme vardı Mehmet'te.

Adam Şampiyonlar ligi klasında,önüne bank asya topçusu koyarsın. O adam düşer. Josue resmen asisti yedi.

Beyler adam Josue yi , en sevdigi ayagiyla isi bitirecek sekilde kaleci ile karsi karsiya birakti , hala sut atsa miydi diyorsunuz ? Sneijder bu mactaki gibi oynasin ben tum elestirilerimi geride birakirim ..

Size soylemistim , sneijder ve takim genel olarak seyirci oldugu zaman bam baska bir kimlige burunuyor , isin ciddiyetine variyor .

Sutlari haric Sneijder gayet iyiydi , oyunu yonlendirdi , ileri oynadi . Sut konusunda katiliyorum , o konuda ben de sikayetciyim , daha cok tehdit etmeli ama hangi macti hatirlamiyorum ,tonla sut atti ,daha 1-2 hafta evvel .

Oyunun icinde olsun da varsin kotu olsun , sorun degil , ki dun kotu de degildi ..

2010 daki sneijder , interdeki sneijder deniyor , 2017 ye giriyoruz .. 7 sene onceki sneijder olsa zaten o takimlardan birinde olurdu , diego nun Rvp nin de halini goruyoruz , o donemden geride olusunu kabul edecegiz

diyorsaniz ki , geride ise o zamanki kadar da sozlesme rakami olmamali , bak ona katiliyorum , hep soylerim , genel olarak tum oyuncular asiri kazaniyor , ama bu oyuncularin sucu degil

Bu oyun yönlendirme filan hoş da 10 numara dediğin adam da arada 1 golünü atmalı..Ya şanssızlık ve stres var ya da gerçekten sakatlık sorunu var..Haftaya filan penaltı olursa mutlaka Şino kullanmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt