#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık sana gule gule

Umarim durumu ciddi degildir. Gerci milli takim arasina denk gelmesi isabet oldu. Dinlensin biraz Sneijder. Cok daha guclu gelecektir

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Ciddi birşeyi yoktur umarım.

Süper Lig'in ilk 5 haftasında gol girişimlerine en çok katkı sağlayan futbolcular: Sneijder(51), Tolga Ciğerci(46) ve Bruma(41) [matchstudy]
Forum'a baya kus fln dolmus. Sizlere 'ciktiktan sonra top oynadik yalanini' anlatmamalari icin bunu hatirlatmak istedim.

Sneijder sayesinde gol pozisyonuna girmisiz simdiye kadar ve ligin en iyisi bu konuda.

Forum'da ki bazi kuslara itibar etmeyiniz :)

Sneijderin paralı trollerine dikkat edelim

Sneijder artik valizini toplamaya basla cok destek verdik ama olmuyorsa olmuyor artik. :D

riekerink hocam da bizlerin gördüğünü görmüştür diye umuyorum. yoksa maç kazanmamız zor.

birsey net, o da Sneijder yokken oyun kuran birisi yok. Bütün yük bir adamin üzerinde. Sneijder ciktiginda takim 15 dk bir bocalandi ne yapacagini sasirdi. Ardindanda Bruma,Tolga,Poldi,Sinan Sneijderin yükünü böldüler. Bu Problemi anlayan kisi cok az burada maalesef.

Poldinin dönüsüyüle, en cok rahatlayan kisi Sneijder olacak

Biz geçen sene laf ettiğimizde kuşsunuz hepiniz böhühü diye ağlayıp şimdi Sneijder'e sallayanları görüyorum.

Asil soru Sneijder ile Poldi'yi nasil birada oynatacaz. Sinan bugun iyidi. Bundan sonra ilk 11 oynasin

Bilmiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Süper Lig'in ilk 5 haftasında gol girişimlerine en çok katkı sağlayan futbolcular: Sneijder(51)

Adam çıktıktan sonra frikik golüne kadar olan bölümde pozisyon üretemedik.Oyunumuzu hızlandıran adam Sneijder.

Podolski Eren Bruma Sneijder hücum için bir arada izlemek lazım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence kesinlikle ilk yarıda kötü değildi. Beklentinin altında diyebilirsiniz ama adam tüm oyunu yönelendirebilen tek adam.

Asil soru Sneijder ile Poldi'yi nasil birada oynatacaz. Sinan bugun iyidi. Bundan sonra ilk 11 oynasin

Bilmiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma'nın dönüşü işi bozdu :D

Kiralık yollayıp yolumuza bakalım :D

Şaka bir yana şimdilik en mantıklısı Bruma-Wesley-Poldi gibi duruyor. Hareket sorunu yaşarsak Poldi yerine Sinan hatta duruma göre Yasin girer. Ya da bu maçtaki gibi ya herrü ya merrü duruma kalırsak Wesley de çıkabilir.

Öte yandan Poldi maça göre Eren'in yerine de geçebilir.

Son düzenleme:
Takım olarak kötüydük 1 1'e kadar sakatlıkta etkilemiş olabilir ama bizi asıl sağ kanat çok kötü etkiledi. Sabri efendi sağolsun adamların stoperine orta yaptırıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapmayın etmeyin rezilleri oynadı bu maç, çizgiye yapışıp 2 metrelik paslar attı Carole ile Bruma'ya. Niçin o işi Tolga-Selçuk ikilisine bırakıp kendisi Eren'e daha yakın oynamaya çalışmıyor anlam veremiyorum. Solda üçgen falan kurarsın eyvallah da bunu en azından rakip orta sahanın yarısına geldiğimizde falan yap. Üçgeni orta saha çizgisinde başarılı şekilde kursak bile bu sefer içeride bir tek Eren ve diğer kanattaki oyuncu oluyor.

Yapmayın etmeyin rezilleri oynadı bu maç, çizgiye yapışıp 2 metrelik paslar attı Carole ile Bruma'ya. Niçin o işi Tolga-Selçuk ikilisine bırakıp kendisi Eren'e daha yakın oynamaya çalışmıyor anlam veremiyorum. Solda üçgen falan kurarsın eyvallah da bunu en azından rakip orta sahanın yarısına geldiğimizde falan yap. Üçgeni orta saha çizgisinde başarılı şekilde kursak bile bu sefer içeride bir tek Eren ve diğer kanattaki oyuncu oluyor.
Ortada agir bir celiski var. Bu adam bu kadar kötü oynayip demek ki ligte takimi hücuma cikarma konusunda en basarili isim. Lig'te diyorum, sadece bizde degil.

Selcuk duran toptan atmasayi hala kilit'i acamamistik. Ilk yarida ise Sneijder sol kanattan Bruma'yi tek paslarla hücuma cikardi, bunlari görelim. Gününde olmayabilir, kötü de oynayabilir. Ama abartmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt