- 3 Temmuz 2012
- 139.332
- 87.825
- 5.338
Artık sana gule gule
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum'a baya kus fln dolmus. Sizlere 'ciktiktan sonra top oynadik yalanini' anlatmamalari icin bunu hatirlatmak istedim.Süper Lig'in ilk 5 haftasında gol girişimlerine en çok katkı sağlayan futbolcular: Sneijder(51), Tolga Ciğerci(46) ve Bruma(41) [matchstudy]
Cok dogru. Keske herkes maci sakin ve dogru sekilde izleyebilse.Adam çıktıktan sonra frikik golüne kadar olan bölümde pozisyon üretemedik.Oyunumuzu hızlandıran adam Sneijder.
Asil soru Sneijder ile Poldi'yi nasil birada oynatacaz. Sinan bugun iyidi. Bundan sonra ilk 11 oynasin
Bilmiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katiliyorum. Ilk yari tek toplarla 3-4 kez cok iyi ciktik hücum'a ama sonu gelmedi. Bu paslarin baslangici Sneijder oldu hep.Bence kesinlikle ilk yarıda kötü değildi. Beklentinin altında diyebilirsiniz ama adam tüm oyunu yönelendirebilen tek adam.
Ortada agir bir celiski var. Bu adam bu kadar kötü oynayip demek ki ligte takimi hücuma cikarma konusunda en basarili isim. Lig'te diyorum, sadece bizde degil.Yapmayın etmeyin rezilleri oynadı bu maç, çizgiye yapışıp 2 metrelik paslar attı Carole ile Bruma'ya. Niçin o işi Tolga-Selçuk ikilisine bırakıp kendisi Eren'e daha yakın oynamaya çalışmıyor anlam veremiyorum. Solda üçgen falan kurarsın eyvallah da bunu en azından rakip orta sahanın yarısına geldiğimizde falan yap. Üçgeni orta saha çizgisinde başarılı şekilde kursak bile bu sefer içeride bir tek Eren ve diğer kanattaki oyuncu oluyor.