#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru renktaş Selçuk'un ben en ufak bile bir katkısı olduğunu düşünmüyorum takıma ne hava topu alır ne atak başlatır ne top keser ne iyi pas yapar ne şut çeker hiçbirşey yok hayalet gibi ama yıllık 6-7 milyon para alan Sneijder tüm toplar Sneijder'in ayağından başlıyor atağa hücum bölgesinde en çok topla buluşturduğumuz isim Sneijder ve takım hiç hiç gol pozisyonu üretemiyor doğru düzgün ve Sneijder'in tek yapması gereken gol pozisyonu üretmek ve füzeler göndermek kaleye malesef Sneijder'in bu 2 yılki şutları füze filan değil Sabri'yle yarışıl bu şutları Sneijder'in ee atak üretme konusundada çok etkisisiz sekinlikle kötü diyemem Sneijder'e çok etkisiz kendi iyi olduğu özellikleri kullanamıyor oyunu sürekli sol kanada sıkıştırıyor artık o diagonel paslarıda kalmadı şutlar desen tırtlaştı Sneijder çapında bir adamın bunlardan çok daha fazlasını yapması gerekir ama yapamıyor mu yapmıyor mu bilemem artık
İkisinide tek artısı oyunu güzel soğutuyorlar topun bizde kalmasını sağlıyorlar ha birde iyi duran top kullanıp orta kesiyorlar

Sneijder Selçuk'un yapması gereken pasları yapıyor evet gol bölgesine uzak kalıyor. Selçuk yerine doğru düzgün bir futbolcu olsa Sneijder gol bölgesinde daha etkili olur. Başta Tolga ve Sneijder olmak üzere takım Selçuk'a rağmen futbol oynamaya çalışıyor.

Sneijder Selçuk'un yapması gereken pasları yapıyor evet gol bölgesine uzak kalıyor. Selçuk yerine doğru düzgün bir futbolcu olsa Sneijder gol bölgesinde daha etkili olur. Başta Tolga ve Sneijder olmak üzere takım Selçuk'a rağmen futbol oynamaya çalışıyor.

Bence tam tersi renktaş Sneijder illa oynayacaksa bile 8 numara gibi Selçuk'un yerinde oynamalı pas yapsın oyun kursun o Barça'nın İniesta Juve'de Pirlo'nun kullanıldığı gibi çok yormadan kendini paslarıyla klasıyla iş yapar ama sene sonunda ciddi bir temizliği gitmemiz lazım Selçuk 32 Sneijder 33 yaşında Podli 32 yaşında Ched 32 yaşında Hakan 35 yaşında De Jong 33 yaşında olacak 8 numara-10 numara-stoper-Cl'de bizi taşıyabilecek forvet-sağ kanat oyuncusu lazım
forvet-stoper tecrübeli olsun diğerleri genç dinamik olsun
Devre arası alınabilir stoper ve 8 numara tabiki Ched Selçuk'dan kurtulursak

Bence tam tersi renktaş Sneijder illa oynayacaksa bile 8 numara gibi Selçuk'un yerinde oynamalı pas yapsın oyun kursun o Barça'nın İniesta Juve'de Pirlo'nun kullanıldığı gibi çok yormadan kendini paslarıyla klasıyla iş yapar ama sene sonunda ciddi bir temizliği gitmemiz lazım Selçuk 32 Sneijder 33 yaşında Podli 32 yaşında Ched 32 yaşında Hakan 35 yaşında De Jong 33 yaşında olacak 8 numara-10 numara-stoper-Cl'de bizi taşıyabilecek forvet-sağ kanat oyuncusu lazım
forvet-stoper tecrübeli olsun diğerleri genç dinamik olsun
Devre arası alınabilir stoper ve 8 numara tabiki Ched Selçuk'dan kurtulursak

Evet Sneijder o bölgede her şeyi Selçuk'tan daha iyi yapar.

Hem Selçuk hem Sneijder iyi değiller. Ben Selçuk fanı olmama rağmen bunu kabul ediyorum.

Sneijder sevenlerde bunu kabul etsin 2 senedir yok Sneijder

Eksikligini her alanda hissettik. Yaraticilik 0di takimda. Birde bir seyden anladiklarini sanan saflar'da cikip bu adama laf atiyorlar.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Snejder'in değeri daha iyi anlaşılmıştır umarım.

oynamadigi cok belliydi. Gol atmiyor bidaha drmryin . Oyun kurusu 0 di bugun .

Bugün rahat kazanalim da, bu konuyu kirletelim diye bekleyenler vardi. Sesleri cikmadi.

Çok kötü oynadı allah kahretsin bu adamı. Acilen satmalıyız.

Olsada aynı olacaktı. Tamamen milli ara ile alakali.

Selçuk Sabri ve Yasin kronik kötü oynuyor zaten. Bu yürüyen arkadaş oynasa bile kötü oynardik

Olmadığı 135 dakikada gol attık kazandık diye düşünenler çok yanılıyor. Oyun kalitesi %50 düşüyor Wesley olmayınca.

Bi sus ulan sus. Hep aynı laflar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Can benim mesajıma cevaben mi yazdın? Sen Sneijder'i desteklemiyor muydun yoksa ben mi unuttum?

Bence Yiğite yazdı çünkü yanlış hatırlamıyorsam daha öncede yiğite isyan etmişti

Yigitde isyan edilecek cinsten takım iki top yapamıyor sneijder olmayınca hala yürüyen adam falan

Ne yürümesi anlamış değilim adam çabalıyor bişeyler deniyor maç içinde

En babası organize ediyor takımı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bence Yiğite yazdı çünkü yanlış hatırlamıyorsam daha öncede yiğite isyan etmişti

Yigitde isyan edilecek cinsten takım iki top yapamıyor sneijder olmayınca hala yürüyen adam falan

Ne yürümesi anlamış değilim adam çabalıyor bişeyler deniyor maç içinde

En babası organize ediyor takımı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Sneijder için en son yapılacak eleştiri yürüyor eleştirisi olur. Hele hele bir 10 numara için çok çok fazla koşuyor.

Sneijder'de benim eleştirdiğim 2 nokta var. Birincisi oyunu sol kanada sıkıştırmasa hem kendi hem takım daha fazla rahatlayabilir. Bir de bazen hızlı ve tek oynama ile telaşlı oyunu karıştırıyor. Tek oynaması tabiki altyapıdan edindiği önemli bir yeti ama bizim takımın saha içi duruşu çok tek oynamaya uygun olmadığından biraz daha kontrollü pas atsa iyi olur. Yoksa gol atamıyor filan pek takılmıyorum. Oyun kalitemizi belirleyici etkisi olduğunu görmek lazım.

Sneijder için en son yapılacak eleştiri yürüyor eleştirisi olur. Hele hele bir 10 numara için çok çok fazla koşuyor.

Sneijder'de benim eleştirdiğim 2 nokta var. Birincisi oyunu sol kanada sıkıştırmasa hem kendi hem takım daha fazla rahatlayabilir. Bir de bazen hızlı ve tek oynama ile telaşlı oyunu karıştırıyor. Tek oynaması tabiki altyapıdan edindiği önemli bir yeti ama bizim takımın saha içi duruşu çok tek oynamaya uygun olmadığından biraz daha kontrollü pas atsa iyi olur. Yoksa gol atamıyor filan pek takılmıyorum. Oyun kalitemizi belirleyici etkisi olduğunu görmek lazım.

Şimdi sana selçukta çok koşuyor diyenler olur

Halbuki bir türlü görmek istemiyorlar

Selçuk oynadığı pozisyon itibari ile koşması lazım ve bu koşuların sonunda ikili mücadeleye girmesi lazım

Ama adam sadece rakibin yanında koşuyor o kadar

Üstüne birde pas organizasyonu yapması lazım ama adam hep geri oynuyor

Sneijder koşuyor pozisyon itibari ile boşa çıkmak için koşuyor

Bu sayede pas istasyonu olarak oyunu organize ediyor

Dün tolga için iyi değil dendi oysa tolga sneijder ile çok iyi pas alışverişi yapıyordu böylece onunda etkisi ile oyunu ileri taşıyordu

Eleştirilerinde haklısın devamlı solda ama tek pas aslında işte takım ayak uydurabilse çok daha etkili olacak takım

O tek pasa ayak uydurabilsek hızlı oynayacağız ve bu bizim Ligi darmadağın eder

Tabi ki sneijder kalitesi için yeterli değil ama sneijder olmayınca takım ne yapacağını bilmiyor

Bunun sinyalini antalya maçında gördük ve yine iddia ediyorum frikik golü gelmese onun itici gücü olmasa öyle devam ederdi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt