#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsada aynı olacaktı. Tamamen milli ara ile alakali.

Selçuk Sabri ve Yasin kronik kötü oynuyor zaten. Bu yürüyen arkadaş oynasa bile kötü oynardik

Sneijdersiz oynadigimiz her mac bok gibi. Antalyaya karsi kazandigimiz macta bile bombok oynadik, Poldi Bruma ve Tolga( 2:DEVRE) show yaptilar. Oyun kurmak diye birsey yok bizde Sinosuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yav arkadaş Sneijder saha içi saha dışı her türlü bu arma için varını yoğunu ortaya koyuyor. Gayette başırılı, bugün çıkıp Pogba'ya bile fark atar.. Yasin gibi kıt adamları taşıyor daha yüksek seviyelere... Gururla giyiyor formamızı, şov yapmıyor, içi dışı bir.. Para bir yere kadar.. Keza Yengede öyle... Basalım bağırımıza şimdi bizdeyken, derim..

28 yasinda bu adami transfer ettik. Hala inanilir gibi degil.

Emegi gecen herkes sonsuz tsk sunmak gerekir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hagi ile beraber ülkeye gelen en büyük topcular süphesiz.

e94c62144d1a424881ff6723debc2e2e.jpeg

Daha gecen Podolski nerde oynayacak, Yasin Sinan ve Bruma var diyordu, tatil yapmaya gelmis diyordu. Simdi Podolski konusundan cikamiyor.

Ne kultursuz gormemis canlilar var yav

Ben Hagi'nin geçmiş görüntülerini izliyorum, dönüyorum günümüz futboluna ancak ve ancak Messi'yle kıyas tutabiliyorum. Barcelona'dan aşağı bir takıma koyamıyorum. Real'e koysam Ronaldo'ya soyunma odasında kavga edecek, frikik kavgası yapacak.

Ahmet lafi nasil anlamisin belli degil. Adam Hagi ve Sneijder'i kiyaslamamis kalite olarak. Piyasa ve prestij acisindan en iyi transfer demis ve acikcasi haksiz degil.

28 yasinda bir Sneijder'den bahsediyoruz.

O zaman gelmiş geçmiş en iyi iki futbolcu Beckham ve Cristiano Ronaldo. Real Madrid'e geldikleri dönemde Dünya basını ayağa kalkmıştı, ikisi için de. Figo'yu da ekleyebiliriz hatta. Piyasa ve prestij umurumda değil açıkçası.

Ya neden bahsediyorsun Ahmet yahu :red:

Kimse oyuncu kalitesi tartismiyor burda, kendi kendine yanlis birseyin üstüne fikir üretip yorum yapiyorsun.

Kimse dünya piyasasini da kiyaslamiyor. Zor transfer vardir, kolay transfer vardir, imkansiza yakin transferler vardir. Örnegin Drogba'yi 28 yasinda alabilirmiydin? Alamazdin, aslaydin kulüp tarihinin (Galatasaray) en zor ve basarili transfer olurdu, en büyük transferi olurdu. EN BÜYÜK TRANSFERI, KALITE OLARAK OYUNCUSU DEGIL.

Sneijder de öyle iste.

Son düzenleme:
Hakan sen kendine neden vazife edindin şimdi? Musap kardeşimiz Sneijder için bu lige gelmiş en iyi oyuncu diyor. Ben de gelmiş geçmiş, izlediğim en iyi futbolcu olan Hagi'yle kıyasladım. Banane kariyerinden, geçmişte yaptıklarından. Sneijder saha içinde Hagi'nin sunduklarının çeyreğini sunabilmiş değil, gerisi safsata.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt