Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder için uzun pas atamaz mi diyorsun? Adam tam ayagina atiyor hemde, hakli cikacam diye sacmalamamak lazim.Hagi 100 metreden sana 10 tane uzun pass atsın hepsi ayağına donk oturur.
Sneijder için bunu söyleyemezsin.
Ortada ajax fabrika ürün vs anadan doğma yetenek varken Hagi bu yaşında bile daha etkili olur.
Hagi profesördür resmen. Kondisyon olarak kaybeder ama tabiki
Oyuncular hakkinda kesin karar vermek icin Türkiye performansina mi bakiliyordu? Orda Türkiye'deki performansina göre konustugunu belirtmemissin de..
Bunu Avrupa'li birine desen gülmekten kriz gecirebilir. Alex ne yapmis Türkiye disinda? Biraz saygisiz kiyaslama olmus bana göre Alex daha etkili bir 10 numara demenle.
Benim öyle saçma geri kalmış ego sorunlarım yok haklılık konusunda.Sneijder için uzun pas atamaz mi diyorsun? Adam tam ayagina atiyor hemde, hakli cikacam diye sacmalamamak lazim.
Hagi atar, katiliyorum zaten.
Ama bu yasta daha etkili olur demek komik olmus. Sneijder'den bahsediyorsun, Özer Hurmaci dan degil.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sunuda uzulerek belirteyim Sneijder belki kariyer olarak Alex'ten iyidir ama performans olarak , katki olarak bence Alex daha etkili bir 10 numara. Objektif konusacak olursak benim fikrin bu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iyice ucmussun Fatih, PlayStation oynamiyorsun sonucta.
Volkan Kara
Öyle kiyas olmaz ozm. Alex kaç yil oynamis, Sneijder kaç yil oynamis buna bakmak gerekir. Ayrica Alex yasinin en iyi donemini burda gecirmis, Sneijder geç gelmemesine ragmen en iyi dönemini baska yerlerde gecirmis.
Sneijder ve Alex'i kiyaslamak cidden komik yani.
Lincoln Alex kiyasi dogru olur en fazla.
Kiyaslarsin tabi ya. Ben kiyaslamam o farkli.O zaman hic bir futbolcuyu kiyaslayamazsin. Ronaldo'da Messi'den buyuk
Yaw neyse cok uzatmaya gerek yok Senijder kariyer olarka daha iyi oyuncudur orasina lafim olamaz zaten ama son zamanlarda gayet etkisiz. Evet oynamadigi zaman eksiligi bariz belli oluyor ama oynadigi zamanda ne aldigi paranin nede kalitesinin hakkini veriyor bence.
Kiyaslarsin tabi ya. Ben kiyaslamam o farkli.
Sen benim yazdigimdan herkesin ayni yasta ayni ligte mi mücadele etmesi gerektigini anladin?
Lig olarak bakma olaya. Bir seviyeden bahsediyoruz. Messi ve Ronaldo yillardir ayni seviyede mücadele gösteriyor. Tipki bir kac yil önce Sneijder gibi.
Alex o seviyenin yanindan gecemedi, nasil o seviyede en büyük basarilara imza atmis oyuncular ile kiyaslayabilirim..
E bende o yüzden kiyas pek dogru olmaz demisim.Kardesim adam demek istemis ki Alexin fenere verdigi toplam katki Sneijderin bize verdigi toplam katkidan az. Cunku Alex bayagi daha uzun sure oynadi burada belirli bir performansta. (245 lig macina 103 lig maci)
Sen önce adam ol o bile yeterli olur. 180 derece dansöz gibi yorumlar yapma.4.yildizi taktigimiz sene performansını versin yeterli.
4.yildizi taktigimiz sene performansını versin yeterli.
4.yildizi taktigimiz sene performansını versin yeterli.
Naber yigit karadansöz
Yine espri yapmaya çalışmış ama kimse gülmemis tam bir Loser ya