Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Linnes :crushed:
Come on mate
Hucum olarak en iyi bekimiz bence. Sabri ve Cavanda ne hucum ne defans :asd22:
Oyle veya boyle sag taraf otoban bari hucum edebilelim oradan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes :crushed:
Linnes'in Sabri'den iyi olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki. Sabri'den de nefret eden biri olarak. Ha yine denenmesinde sakınca yok tabi.Come on mate
Linnes'in Sabri'den iyi olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki. Sabri'den de nefret eden biri olarak. Ha yine denenmesinde sakınca yok tabi.
Cavanda'yı çok seyredemedim, kaç haftadır maçları uykulu uykulu seyrediyorum. :asd2:
Come on mate
Konusuldugu kadar kötü ise gercekten bu hali bile takima Bruma haricinde en büyük katkida bulunuyor tek pasla oyunu hizlandirarak. Diger oyunculara bakarsak topu ayagina alinca bir 10 sn bekleniyor, defans yerlesiyor.
Duvar pasi ve tek pas yapan tek bir Sneijder ve Bruma var. Ilk yari mesela dar alanda 3-4 kez birden yaptilar. Sneijder'den önce yapilacak baska hamleler olmali.
şinoyu hala robben zannedenler var 50 kere söyledik şino destan yazarken forvetinde kim vardı ?? DROGBA !! ön liberoda kim vardı ?? MELO !! he şunu söyleyebilirsin hollanda futbolunda genel olarak bir düşüş var milli takımlarında bile anlayabilirsin bunu ! bunu dersen eyvallah ama takımda yatarak zerre kadar katkı vermeyen adam dolu iken dönüp dolaşıp poldiye şinoya sallayanları mazur göremem ! dediğim gibi formda bir de jongla oynarken görmeden şinoyu eleştirmem
şino için son kararımı dejong la oynarken vereceğim !! hala arkasındayım şino nun !! melonun yeri hala boş takımda hatırlatırım !! tolga asla melonun verdiği katkıyı veremedi tolga de jong ikilisi aynı anda oynadığında hala şino katkı veremezse en ağır şekilde eleştireceğim