#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come on mate :D

Hucum olarak en iyi bekimiz bence. Sabri ve Cavanda ne hucum ne defans :asd22:

Oyle veya boyle sag taraf otoban bari hucum edebilelim oradan
Linnes'in Sabri'den iyi olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki. Sabri'den de nefret eden biri olarak. Ha yine denenmesinde sakınca yok tabi.

Cavanda'yı çok seyredemedim, kaç haftadır maçları uykulu uykulu seyrediyorum. :asd2:

Linnes'in Sabri'den iyi olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki. Sabri'den de nefret eden biri olarak. Ha yine denenmesinde sakınca yok tabi.

Cavanda'yı çok seyredemedim, kaç haftadır maçları uykulu uykulu seyrediyorum. :asd2:

Saat farki ters geliyor tabi.

Bence denensin olmazsa yine Sabri ama inan bu Cavanda'nin paslari Sabriden beter. Dusun artik...

Deli etti bugun beni. Onu bombos binderse pas atacaklar ama bindirmiyor oyle mal mal bekliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Come on mate :D

Hucum olarak en iyi bekimiz bence. Sabri ve Cavanda ne hucum ne defans :asd22:

Oyle veya boyle sag taraf otoban bari hucum edebilelim oradan

Cavanda defansif olarak fena değil esasında. Fizik olarak daha da iyi duruma geleceğini düşünüyorum. Ama pas oyununda cidden rezalet. İki adım öteye pas atamıyor yahu. Onu tek toplarla sürekli kanattan kaçırmamız lazım. Pas oyununa dahil olmamalı :asd22:

Gecen sezondan beri kotu.bu mac icin birsey demek haksizlik olur ama sakatliktan yeni cikti oynamasi bile supheliydi.keske 60 dan sonra girseydi podolski gibi.

Konusuldugu kadar kötü ise gercekten bu hali bile takima Bruma haricinde en büyük katkida bulunuyor tek pasla oyunu hizlandirarak. Diger oyunculara bakarsak topu ayagina alinca bir 10 sn bekleniyor, defans yerlesiyor.

Duvar pasi ve tek pas yapan tek bir Sneijder ve Bruma var. Ilk yari mesela dar alanda 3-4 kez birden yaptilar. Sneijder'den önce yapilacak baska hamleler olmali.

Ya ne oyunu hızlandırmasi be. Ben Selcugu sevmeme rağmen onun kötü oynadığını kabul ediyorum sende bunun kötü oynadığını kabul et.

2 senedir yok kardeşim Sneijder. Bi umut bu hafta ici umitlendim bişeyler yapar diye yazılar yazdım ama yok senin Sneijder bitmiş.

Kutahyasporlu Enes Erdal İç takıma kazandırılmalıdır. 2 maçta 3 golü var. Sneijderden faydali olacaktır.

Sakatlıktan dönmüş adamın 11 oynaması hataydı zaten inşallah kendini toparlar

Devre arası Çin'e falan iteleyebilirsek güzel olur.

{taptap}

Kimse almaz artık. Hoş almak isteyen zaten 7.5 basar alırdı. Burak in gittiği yere hayli giderdi foruma göre ama kimse eli belinde oynayan adama para vermiyor vermez artık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray icin cok uzuluyorum , ama buradaki yorumlari okudukca ve 1,5 senedirki donusumu gorunce selcuk ve sneijder fanatiklerinin haline de bir o kadar guluyorum

Bir kac hafta evvel "gecen sene cok direndiniz , bana sneijder takintisi var dediniz ama simdi oran 50% ye yaklasti" demistim , simdi okuyorum baya artmis sneijder karsitlari , ben iki sezondur bunu soylerken bana cemkirenler nerede ? durun durun daha bunlar iyi gunder ... 1,5 sene daha 4,5 verecegiz , otekine de 3,5 verilecek 2019 a dek ... sneijder asistin asistinin asisti konusunda fena degil aslinda diyenler gelsinler kayboldular bu siralar

gecen sezon da ayni seyleri hamzanin ve sonrakilerin jose takintisi yuzunden benzerlerini yasadik .. bilal capsizdi , bilal karizmasi yoktu ama 3 kulvarda hepsinden fazla gol atti katki verdi , onu da 2 oyuncuyla beraber ve 4 milyon euro ekle haftalardir sakat olan serdar aziz e feda ettik

Yine akbabalar uykusunda sneijder gormus, dikkat edince kötü bir şekilde girmesi ruyaniza uçuk falan cikar

şino için son kararımı dejong la oynarken vereceğim !! hala arkasındayım şino nun !! melonun yeri hala boş takımda hatırlatırım !! tolga asla melonun verdiği katkıyı veremedi tolga de jong ikilisi aynı anda oynadığında hala şino katkı veremezse en ağır şekilde eleştireceğim

Doneler sunup elestirme kabiliyeti olmayanlar artik iyice afise olmaya basladi , azaldiniz , merak etmeyin yakinda konusacak halinizi birakmayacak diger uyeler

foyaniz meydana cikti ... asistin asistinin asistlerin savunuculari

şinoyu hala robben zannedenler var 50 kere söyledik şino destan yazarken forvetinde kim vardı ?? DROGBA !! ön liberoda kim vardı ?? MELO !! he şunu söyleyebilirsin hollanda futbolunda genel olarak bir düşüş var milli takımlarında bile anlayabilirsin bunu ! bunu dersen eyvallah ama takımda yatarak zerre kadar katkı vermeyen adam dolu iken dönüp dolaşıp poldiye şinoya sallayanları mazur göremem ! dediğim gibi formda bir de jongla oynarken görmeden şinoyu eleştirmem

şinoyu hala robben zannedenler var 50 kere söyledik şino destan yazarken forvetinde kim vardı ?? DROGBA !! ön liberoda kim vardı ?? MELO !! he şunu söyleyebilirsin hollanda futbolunda genel olarak bir düşüş var milli takımlarında bile anlayabilirsin bunu ! bunu dersen eyvallah ama takımda yatarak zerre kadar katkı vermeyen adam dolu iken dönüp dolaşıp poldiye şinoya sallayanları mazur göremem ! dediğim gibi formda bir de jongla oynarken görmeden şinoyu eleştirmem

Sozum sana degil . Katiyen oyle anlama , sen dogrudur yanlistir ortaya bir fikir koyuyorsun , katilirim katilmam , boyle yorumlara can feda . Katkidir ..

Ben ortaya hic bir fikir koymayip da sirf filanca mesaj atsin da cevap yazalim derdinde olanlara dedim onu Cevat.

şino için son kararımı dejong la oynarken vereceğim !! hala arkasındayım şino nun !! melonun yeri hala boş takımda hatırlatırım !! tolga asla melonun verdiği katkıyı veremedi tolga de jong ikilisi aynı anda oynadığında hala şino katkı veremezse en ağır şekilde eleştireceğim

aslında bunun sebebi birazda bay riekerink cünkü ısrarla wesleyn saha icinde özel görevi var deyip duruyor

bizim bildigimiz dünyanın bildigi wesley forvet arkasında oynar koşmasa statik kalsa bile şut atar pas atar ama hoca ısrarla forvet arkasında poldiyi wesi ise sol tarafta sol kanat hatta önlibero gibi oynatıyor

poldi ve wes aynı anda sahada oldugu sürece sövmeye devam edecez yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt