#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok Melo varmisti yok Drogba varmisti ne alaka yaw

Bak nediyorum adam kanatta bile beklemiyor. Kanat ve bek arasinda bekliyor arada bir top atiyor. Koru korune savunmayin...

Hadi onu gectim toplara vurus kalitesindeki dusus ve ciliz vuruslarinida mi gormuyorsunuz?

Gerci sut atacak pozisyona bile giremiyor. Sneijder candir ama kabul etmek lazim bu Sneijder , Sneijder degil

Sent from my iPhone using Tapatalk

kimse bu Sneijdere iyi demiyor ki. Dedigim gibi insallah De Jongun ilk 11e monte edilmesinden sonra daha iyi olur daha offansif olur

Sneijderin performansinin düşük olmasının tek nedeni Selcuk.

Dikkat edin Melo gittiğinden beri Sneijder de bariz bir performans düşüklüğü başladı.

Ne zaman 2 tane kafası çalışan,atletik, box to box ortasaha alırsak eski sneijder eski günlerine döner.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğenmediğin de jong inşallah bizde dikiş tutup Selçuk'u Nirvana ya yollar.
Misyonu bitti Selçuk'un artık. Olmuyor olmayacak artık. Gitsin orta sıralarda oynayan Anadolu takımlarda bitirsin kariyerini.

Sneijder'in performansının düşük olmasının tek nedeni kendisi. Yok Drogba varmış da, Melo oynuyormuş da, Selçuk kötüymüş de. Bunlar topa vurmasına engel değil. Sneijder eskisi gibi saha içi liderliği ve oyunu koordine edemiyor.

Kotu performansininin sorumlusunu selcuk yaptilar simdide harbi harbi gozunuzle degil baska yerinizle izliyorsunuz maclari ulan bunu yaninda xavi iniesta oynasa ne yazar dermani kalmamis bunun bizden kazandigi parayi zor sayiyordur

Oynayamadığı gibi yanlış yerde de oynuyor. 4-2-3-1 le alakasız bir sistemde. brumadan cok kanatta duruyor nerdeyse.
Hiç iyiye gitmiyor, hazır değil gibiydi.

Cuadroda yedek kalıyor diye biliyorum Juve'de.Geçen hafta güzel gol attı da yine de kadroda pek düşünülmüyor.

Sukru nun dedigi gibi Cuadrado hayal, onu almak icin Juventus 3 ay Chelsea nin kapisinda yatti. 3 yilligina kiraladilar ve yillik da 5 milyon Euro kira parasi oduyorlar.

Kotu performansininin sorumlusunu selcuk yaptilar simdide harbi harbi gozunuzle degil baska yerinizle izliyorsunuz maclari ulan bunu yaninda xavi iniesta oynasa ne yazar dermani kalmamis bunun bizden kazandigi parayi zor sayiyordur

4.5 milyon euroya 3 tane gerçek 10 numara bulacaktın hala bulamadın sanırım

Sukru nun dedigi gibi Cuadrado hayal, onu almak icin Juventus 3 ay Chelsea nin kapisinda yatti. 3 yilligina kiraladilar ve yillik da 5 milyon Euro kira parasi oduyorlar.

2019'ta dönüyormuş hakkaten kiralıktan bilmiyordum ama bu sene sadece 4 maçta oynamış Cuadro'da.Bu kadar istediler madem neden oynatılmıyor.

2019'ta dönüyormuş hakkaten kiralıktan bilmiyordum ama bu sene sadece 4 maçta oynamış Cuadro'da.Bu kadar istediler madem neden oynatılmıyor.
Okadarini bilmiyorum. Eminim hocalarin bi bildigi vardir belkide tam olarak hazir gelmemistir ondan da olabilir.

2. yılı değil mi bu sene?Geçen sene de çok forma alamadı
Evet 2. sezonu, cok pesinden kostular. Daha gecen gun CL de Lyon a karsi maci tek basina almisti muthir bir gol ile. Klas oyuncu iste, boyle oyuncular 15-20 milyon euro dan ucuza alinamiyor artik.

7.5 serbest kalma bedeli vardı ama Avrupa için geçerli sanırım. 8-10 civarına satsak mantıklı gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt