#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in genel sorunlarından biri bu zaten İnter ve Real Madrid'de kalıcı olmamasının asıl sebebi performansının çok değişkenlik göstermesi standartı pek yok aslında. Bizde de öyle hatırlayın bir bakarsın 4-5 maç dehşet işler yapar sonra 10 maç ortalıktan görünmez tam eleştirmeye başlanacak derken tekrar çıkar 3-4 maç tavşandan şapka çıkarır vs.

Hatırlayın Juventus maçı öncesi yok sakattı yok özel izinliydi falan tam eleştirmeye başlanmıştı bir gol attı şapkadan tavşan çıkararak herşeyi unutturdu.

Burada su sorun da var . Bu kadar TD degisiyor , nedir bu adamin problemi , sakatlik mi , baska bir problem mi var , ona uygun bir sistemi mi kuramiyoruz

Hamza ile basladik kotuydu , mustafa geldi kotuydu , e vatandasi geldi TD oldu halen kotu . Adam belki duzelemeyecek bir sakatliga sahip .. Normal disi bir sey var , cunku vurmuyor degil vuruyor , pozisyona giriyor, ama agir cekim olmus gibi, yaptigi herseyi yine yapiyor ama hepsini kotu yapiyor haliyle de sonuc alamiyoruz

Bu adamin solda olmasi ayrica sacmalik , bunun ilic gibi oynamasi lazim , 3-2 kazandigimiz real madrid maci ile , yine cok eskiden 3-2 kazandigimiz bjk macindaki ilic in golu ne kadar benziyor birbirine , sola hapsedip yapamadigi seyleri iyice gun yuzune cikarmak gibi bir sacmalik da yapiyor TD lerimiz

koy sola yasini , sneijderi ortaya cek , bir de oyle dene

Sneijder futbolu birakana kadar bizde oynayacak ve icimizdeki bjklilari cildirtmaya,yerin dibine sokmaya devam edecek

Burada su sorun da var . Bu kadar TD degisiyor , nedir bu adamin problemi , sakatlik mi , baska bir problem mi var , ona uygun bir sistemi mi kuramiyoruz

Hamza ile basladik kotuydu , mustafa geldi kotuydu , e vatandasi geldi TD oldu halen kotu . Adam belki duzelemeyecek bir sakatliga sahip .. Normal disi bir sey var , cunku vurmuyor degil vuruyor , pozisyona giriyor, ama agir cekim olmus gibi, yaptigi herseyi yine yapiyor ama hepsini kotu yapiyor haliyle de sonuc alamiyoruz

Bu adamin solda olmasi ayrica sacmalik , bunun ilic gibi oynamasi lazim , 3-2 kazandigimiz real madrid maci ile , yine cok eskiden 3-2 kazandigimiz bjk macindaki ilic in golu ne kadar benziyor birbirine , sola hapsedip yapamadigi seyleri iyice gun yuzune cikarmak gibi bir sacmalik da yapiyor TD lerimiz

koy sola yasini , sneijderi ortaya cek , bir de oyle dene

Malesef onun üzerine takım kuran tek adam Mancini'ydi. Riki takımı Sneijder üstüne kursa da top bir şekilde Sneijder'e geliyor ataklarda ama geri de geliyor.

En uygun sistem dediğim gibi 2 becerikli,bireysel işler yapabilen açık (var) 1 top tutacak, hava topu bırakmayacak sant. (var), biri basan, biri dağıtan 2 orta saha (Nigel,Tolga oynarsa o da var) Sneijder halen kötü oynarsa o zaman devre arası kovmak lazım :D

Sozlesmesini tamamlar dusuncesindeyim , fakat suna inaniyorum , bu adamdan verim almak icin selcuk kesinlikle oynamamali . Adam zaten solda vakit kaybettiriyor , selcuk ise sahanin her yerinde kaybettiriyor ,bu iki adam beraber olunca rakibi pas manyagi yapiyoruz sanarken kendimiz manyaga donuyoruz

Kutsal portakalk severiz ama Mancini doneminde en iyi performansini gostermesi bizdeyken sistem ile alakasi yok bence. Tamamen 2014 Dunya Kupasi yuzunden...

Anladiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kutsal portakalk severiz ama Mancini doneminde en iyi performansini gostermesi bizdeyken sistem ile alakasi yok bence. Tamamen 2014 Dunya Kupasi yuzunden...

Anladiniz

Ouuhhhhhhhhhhhhhh

Çok Sert.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Anladiniz

yaklaşık bir aydır volkanın yorumlarını takip ediyorum. enbaştan yok canım olmaz öyle şey desemde volkan maalesef karanlık tarafa geçmiş bulunuyor artık. bu yorumdan sonra kendisi forumda yer alan ancak adını anmak istemediğim gruba dahil olmuştur. yazık.
maxresdefault.jpg

yaklaşık bir aydır volkanın yorumlarını takip ediyorum. enbaştan yok canım olmaz öyle şey desemde volkan maalesef karanlık tarafa geçmiş bulunuyor artık. bu yorumdan sonra kendisi forumda yer alan ancak adını anmak istemediğim gruba dahil olmuştur. yazık.
maxresdefault.jpg

Reis beni simdiye kadar taniman gerekirdi. Ben sadece Galatasaray'i dusunurum. Isimlerin onemi bir yere kadar

Reis beni simdiye kadar taniman gerekirdi. Ben sadece Galatasaray'i dusunurum. Isimlerin onemi bir yere kadar

bilemiyorum reis ama o yazdıklarını eğer zamanın varsa editle yoksa admirlerden rica et. hakan görürse kalbini kırar

Volkan'in beyinini yIkasmislar, bende farketmistim son mactan sonrasi. Amacli yorumlara cok kafa vermis görünen o.

Volkan'in beyinini yIkasmislar, bende farketmistim son mactan sonrasi. Amacli yorumlara cok kafa vermis görünen o.

Yeteri kadar farkedememisin Hakan

Bayadir soyluyorum bunlari. Sizler icin oyuncular , Galatasaray'dan daha onemli sanirim. Kotu oynuyorsa elestiririm. Bu kadar basit...

24 Mayıs 2015 Galatasaray-Beşiktaş maçı son iyi oynadığı maç bu adamın.

Ondan sonrası YOSSİ KOHEN gibi.

Yeteri kadar farkedememisin Hakan

Bayadir soyluyorum bunlari. Sizler icin oyuncular , Galatasaray'dan daha onemli sanirim. Kotu oynuyorsa elestiririm. Bu kadar basit...

Siz bu isleri bu kadar basit saniyorsunuz, sorun bu.

1 maglubiyet sonrasi heryeri yakiyorsunuz
1 galibiyet sonrasi herkesi kral yapiyorsunuz

Oyuncularin hata yapma, kötü dönem gecirmesine en ufak tahammül yok Türkiye'de haksiz bir sekilde. Görende dünyanin en iyi liginde oynuyoruz sanacak.

Biz oyuncularin kalitesine göre yorum yapiyoruz. Kaldi ki Sneijder konusuldugu kadar kötü durumda degil. Takimda topla ne yaptigini bilen Bruma ile tek oyuncu. Pas trafigini en iyi berecen oyuncu.

Gencler maci öncesi ligin en fazla basarili kilit pasi atan oyuncusu örnegin. Son mac örnegin sakat cikmis, yine Bruma'yi en verimle sekilde kullanan kendisi, vasat Yasin'i bile en verimli kullanan kendisi.

Önce sen takimini tanimaya calis, ondan sonra Sneijder gibilerine sira gelir. Senin takimin ne ki Sneijder'in en iyi seviyede olmamasi elestirilsin..

Edit: he sizin icin su bu daha önemli konularina girip seviyeyi düsürmeye gerek yok. Kullanacagin argüman bu olacak ise birakalim, gecen ayni hatayi yapmistim zaten.

Son düzenleme:
Zamaninda Sneijder yerine Batalla gelsin gibi konular acildi burda. Sneijder sürekli gitsin denildi. O dönemde iyi degil uzun sürelik.

Sonra kalitesi ortaya cikinca herkes 180 derece döndü. Utanmak yerine herkes susma hakkini kullandi.

Sneijder yine herkesi utandiracak. Ama o gün gelince tek tek hesap sorma sirasi bize düsecek. Sneijder'e güvenimiz tam. He haksiz cikarsak sonucta Sneijder'i savundugumuz icin cikmis olacagiz.

Siz bu isleri bu kadar basit saniyorsunuz, sorun bu.

1 maglubiyet sonrasi heryeri yakiyorsunuz
1 galibiyet sonrasi herkesi kral yapiyorsunuz

Oyuncularin hata yapma, kötü dönem gecirmesine en ufak tahammül yok Türkiye'de haksiz bir sekilde. Görende dünyanin en iyi liginde oynuyoruz sanacak.

Biz oyuncularin kalitesine göre yorum yapiyoruz. Kaldi ki Sneijder konusuldugu kadar kötü durumda degil. Takimda topla ne yaptigini bilen Bruma ile tek oyuncu. Pas trafigini en iyi berecen oyuncu.

Gencler maci öncesi ligin en fazla basarili kilit pasi atan oyuncusu örnegin. Son mac örnegin sakat cikmis, yine Bruma'yi en verimle sekilde kullanan kendisi, vasat Yasin'i bile en verimli kullanan kendisi.

Önce sen takimini tanimaya calis, ondan sonra Sneijder gibilerine sira gelir. Senin takimin ne ki Sneijder'in en iyi seviyede olmamasi elestirilsin..

Zorla gel atla diyorsun be adam.

1 maçlık değil adam 2 sezonluk eleştiri yapıyor. Sneijder'i herkes seviyor zaten. Eskisi gibi değilse sorgulayacak insanları tabi. Burada Muslera sorgulanmış kaldı ki 5 sezonun 4'ünde çok iyi oynayıp bir tek geçen sene kötüydü.

Sneijder de

1. 6 ay hazır olsun da oynasın diye bekledik.

2. Terim ile kavga etti gitsin de düzelsin dedik 2 ay daha yedik.

3. 2013-2014 geri kalanında çok iyi oynadı.

4. 2014-2015 ligin 2. yarısını çok iyi ilk yarı vasattı.

5. Koca geçen sene vasatın altında kaldı.

6. Bu sene 2 aydır tek iyi maçı yok.

4 sezonun zaman dilimi olarak 1.25'inde bekleneni veriyorsan eleştiri kaçınılmazdır.

O zaman Selçuk'un günahı ne 2011-2012'de Sneijder'in tüm sezonları toplamından iyi oynadı adam. Takım önemli oyun karakteri önemli de çok müthiş anlıyormuşsun gibi hep bunlara sarılma.

Tartışılmıyor ki seninle. Siz ne bileceksiniz, hımss cahiller diyip duruyorsun içinden. Her kelamından belli oluyor. Onun için bu kadar geriliyoruz biz de.

Alpay haklı yazısıyla bence de. Ona buna üzmek de niyetinde değilim ama doğruları yazmış objektif şekilde.

Yine kendi kendine birsey uydurup yazmis, yorumumdan siz ne bileceksinizi cikarmis. Kes arkadas kapat su agizini da alinti yapma. Seni ciddiye dahi almiyorum, sende aynisini uygula biter mevzu.

Yazdigin sacmaliklari da hatirlatinca 'Yavv biz kendimize gülebiliyoruz, sen gülemiyorsun' gibi sacma sapan argümanla geliyorsun. Evet gülünecek halin var bu konularda.

Bu tip mesajlara bu tip cevap, bu kadar basit. Agizima laf koymaya devam edersin ancak kendini avutarak.

Bu arada, Selcuk daha iyi oynamis diyor, gözden kacmis :red: Yine mi penalti ve frikik istatistikleri..

Insanlar surda normal sekilde yaziyor, gelip mutlaka atlayip algi yaratmaya calisiyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt