#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikrine saygı duyulması için önce başkalarının fikrine saygı duymayı öğreneceksin.

Karşında 5 yaşında çocuk yok.

Ov müthis bir populist yorum daha. Sen önce adam ol iftira atmayi birak belki sana saygi duymaya baslarim. Sürekli altini yapip iftira atmayi adamliktan sayiyorsan mevzu kapanmistir.

Sneijder X veya Y yapti

Cevap: Digerlerine saygi duymuyorsun

Sen Caner ve Gökhan'a..

Cevap: Sen baskalarina saygi duymuyorsun ki, he bu arada sen Chedjou demistin

:red:

bir tarafta amerikan mandası volkan
diğer tarafta alman panzeri hakan
10.000 yılda 1 gelecek bir tartışma bizler için bu tartışmanın keyfini sürmek inanılmaz bir keyf.
teşekkürler baylar birkezdaha tesekkurler

umarım gelecek arada milli takıma gitmez ve fener maçında tam hazır olur

adanada oynamayıp başakşehir maçında direk 11 çıkarsa yine hüsran bir ilk yarı geçirip oyundan alınır yüksek ihtimal

O en azindan penalti frikik istatistikleri veriyor , siz sneijderin asistin asistinin asistleri ile avunuyorsunuz artik caresizlikten

20 mac 50 sut 0 gol .

Adam 1,5 sezondur yok 1 mac kaybedince diyor bir de . .. o kadar soyledik , futbol bir boy buyuk geliyor dedik , sanata yonel dedik , ama dinletemedik

Assistin assisti caresizlik degildir, futbolun gercegidir. Modric, Kroos ve yeri geldiginde Özil gibi oyuncular attigi golerle mi övülüyor..

Bir sorun kendinize bakalim üst düzey liglerde neden bu kadar az ve hizli paslarla rakip kaleye gidebiliyorsun..

yannız sinan bilgir tam 3 yıldır sağlam algı operasyonu yaptı sneijdere insanlar taparken artık sadece 1 veyahut 2 kişi sneijderden yana.
ve eminim sneijder birgün giderse bağğzı üyeler görevini tamamlamış ve forumu terketmiş olacaklar.

Son düzenleme:
E tamam hakan o zaman soyadin gibi delikanlica cik de ki "kardesim istediginiz kadar vizildayin , ben sneijderin bu halinden memnunum , yetiyor bana" de , emin ol ki daha cok susturursun insanlari

Konuyu sulandıran olunca anlayacağı dilden cevap veriyorum.

Normal bir şekilde anlattığım zaman anlayabilecek kalibrede bir adam yok çünkü karşımda.

Her şeye cevabı olan ama sürekli aynı cevabı farklı yollardan vermeye çalışan birine de cevap o şekilde verilir.

Offf gece gece yordun beni Hakan.

Iste senin düz mantigini 80% yapiyor forumda. Ya siyah ya beyaz, bunun normal ve ortasi yoktur sizin kafanizda.

Benim savundugum, konusuldugu kadar kötü degil, o cok arkasinda saklandiginiz istatistikler ortada ve görevine göre beklentilere girmek gerekir.

Orda net bir sekilde acikladim ve bu dünyanin kabul etmis gercegi.. Assistin assisti diye birsey olmasa ne assist olur, ne gol olur, ne hizli bir sekilde ataga cikarsin.

Tamam abi sen ''special one'' dın ama bu forumda harcandın cahillerin arasında.

Hepimiz cahiliz, anlamıyoruz, sen dünyanın en iyi anlayan taraftarısın bu işlerden.

Oldu mu rahatladıysan istirahate çekilebilir herkes.

sorun şuki sneyder aylardır asistin asistinide yapmıyor beyler.

şinayder bigün birine çok pis patlayacak ogün foruma hakandan baska kimse giremeyecek işte.

Aynen, yukarda yorumumda belirttigim gibi ben herseyi biliyorum, sizler cahilsiniz, special one im, dünyanin en iyi anlayan taraftariyim.

Bos adam diyince sonra niye saygisizlik yapiyorsun diyorlar. G.tünden laf uydurup bana o düsündüklerini söylemis gibi anlatana ne diyelim ki..

son bir kac mesajdir icerigi dolu yorumlar yapiyorsun gibi geldi , peki bir soru daha .. sneijderin etrafla etkilesik ozellikleri acisindan sorunu digerlerinde bulsak bile , bir bucuk sezondur kendi bireysel performans dusuklugunde etrafindaki diger oyuncular disinda baska sebepler yok mu

yani hep neden antrenor yanlis yerde oynatiyor , yaninda oynayanlar capsiz , amaci gol degil .... ??? o da evet kotu demek seni haksiz cikarmaz ki

kotu ama dersin bireysel kotulugunu soylerken diger yargilarini da sunarsin , ben cok net soyluyorum bu sekilde fikrime karsi cikana saygi duyarim

ama sen sneijder denince yani hersey olur ama o bireysel olarak kotulesmis olamaz ,mutlaka baska sebepler vardir gibi hava estiriyorsun

1- sneijderin gorevi gol atmak degil attirmak.
2- forvetsiz bir takim oldugun donemde 40 macta 10 asist 5 gol atmistir.
3-eli duzgun ligin vasatin cok az bir tik ustu forveti denilecek adamla oynadigi donemde. 8 macta 4 asisti vardir.

Gorevini yerine getirmis midir getirmistir.

Simdi o algilamasi kit aklinizi alip su topu basligina gidebilirsiniz. Orda herkes gol atiyordur belki bu da fantazi dunyanizda sizi orgazmin zirvesine tasir.

Ha unutmadan gk'da "ona oyle buna boyle soylerim tarzim bu" diyen adaminda sozune guvenip dalmayin konulara. Keza 2 gun sonra gol veya golleri gordugunde zaten ben bunu biliyordum ki diyebilecek tutarsizlikra bir insan profilinin forumdaki en buyuk ornegidir.

Son düzenleme:
1- sneijderin gorevi gol atmak degil attirmak.
2- forvetsiz bir takim oldugun donemde 40 macta 10 asist 5 gol atmistir.
3-eli duzgun ligin vasatin cok az bir tik ustu forveti denilecek adamla oynadigi donemde. 8 macta 4 asisti vardir.

Gorevini yerine getirmis midir getirmistir.

Simdi o algilamasi kit aklinizi alip su topu basligina gidebilirsiniz. Orda herkes gol atiyordur belki bu da fantazi dunyanizda sizi orgazmin zirvesine tasir.
Birde bunu o denildigi formsuz dönemde yapmis.

Hata su; her mac her dönem ütopik beklentiler icerisine giriyor türk taraftari. Bruma 3-4 mac kötü oynasin bak sen yorumlara, yine önceden Alpay ve Hayri yazdigi gibi pes para etmez yorumlarini görürüz üyelerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt