Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Bana devamli tepki fln gelmesi hep ayni kisilerden, cogu da tartismalarimizda argüman kullanamayan kisiler. Neyse mevzu o degil, kendilerini avutsunlar.Istastikler benim gözümde hem önemli hemde önemsiz bir taraftan açıkçası. Burak Yılmaz da bir ton gol atıyordu mesela bir örnek istiyorsan. Takıma maç boyunca genelinde zarar veren isim di.
Sneijder de çok kopuk oynadığı gibi çok da pass hatası yapıyor ve üstelik kendisi farklı dünyada takım farklı dünyada dolaşıyor resmen. Ve bu son durumdan dolayı suç şimdi sneijder de mi takım arkadaşlarında mı veya hocada mı tartışılır işte bence.
Abartarak yorum yazanlar olacak oluyor da ama seninde tepkilerin çok kırıcı olabiliyor. İnce ince kendi bildiğini doğrularını yazarak da millete Altan Altan ineliyorsun ki asıl tepkiler burdan geliyor sana devamlı. Fikirlerinin ana içeriklerine bence kimse sana kafa tutmuyor veya tutmazda bukadar kırıcı tartışma seviyede
Sneijder nasil fazla zarar veriyormus? Trabzon macina sakat cikiyor, yine Bruma ile sahada pas alisverisi yapabilen tek oyuncu. Adam kötü diyelim mesela, bir pas atiyorsun durdugu yerden tek pasla 2 savunma oyuncunun arasinda göndererek Bruma'yi hücuma cikariyor..
2 pas hatasindan dolayi bunlari görmüyor cogu kisi. Bunlari yazinca da 'Yaaaa sen cok iyi biliyorsun he he' deniliyor.
Bende ozm sana diyim mesela: Sen zarar veriyor, pas hatasi yapiyor mu diyorsun? Yavvvvvv he sen cok iyi biliyorsun tamam tamam, sen süpersin.
Bu adamlarla tartismaya calisiyorum iste, ama biraktim acikcasi.