#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istastikler benim gözümde hem önemli hemde önemsiz bir taraftan açıkçası. Burak Yılmaz da bir ton gol atıyordu mesela bir örnek istiyorsan. Takıma maç boyunca genelinde zarar veren isim di.
Sneijder de çok kopuk oynadığı gibi çok da pass hatası yapıyor ve üstelik kendisi farklı dünyada takım farklı dünyada dolaşıyor resmen. Ve bu son durumdan dolayı suç şimdi sneijder de mi takım arkadaşlarında mı veya hocada mı tartışılır işte bence.

Abartarak yorum yazanlar olacak oluyor da ama seninde tepkilerin çok kırıcı olabiliyor. İnce ince kendi bildiğini doğrularını yazarak da millete Altan Altan ineliyorsun ki asıl tepkiler burdan geliyor sana devamlı. Fikirlerinin ana içeriklerine bence kimse sana kafa tutmuyor veya tutmazda bukadar kırıcı tartışma seviyede
Bana devamli tepki fln gelmesi hep ayni kisilerden, cogu da tartismalarimizda argüman kullanamayan kisiler. Neyse mevzu o degil, kendilerini avutsunlar.

Sneijder nasil fazla zarar veriyormus? Trabzon macina sakat cikiyor, yine Bruma ile sahada pas alisverisi yapabilen tek oyuncu. Adam kötü diyelim mesela, bir pas atiyorsun durdugu yerden tek pasla 2 savunma oyuncunun arasinda göndererek Bruma'yi hücuma cikariyor..

2 pas hatasindan dolayi bunlari görmüyor cogu kisi. Bunlari yazinca da 'Yaaaa sen cok iyi biliyorsun he he' deniliyor.

Bende ozm sana diyim mesela: Sen zarar veriyor, pas hatasi yapiyor mu diyorsun? Yavvvvvv he sen cok iyi biliyorsun tamam tamam, sen süpersin.

Bu adamlarla tartismaya calisiyorum iste, ama biraktim acikcasi.

Futbolun uzmani oldugunu soylemiyorum ama futbol o kadar zor degil okumasi. Gayet basit reis...

Gecenlerde bir 2013-2014 Sneijder videosu atmistim. Izlemek yeterli ne kadar geriledigi. Bana kalirsa sorun tamamen fiziksel. Eskisi gibi ne hizli , ne diri nede oyun ici aktif. Bunlar hep fiziksel cokusun belirtileri. Artik kendine mi bakmiyor yoksa artik cok sallamiyor mi bilemem. Tek bildigim fizik olarak ciddi bir dusus var. Istedigin kadar teknik ol ama fizik olarak o teknigin karsiligini veremiyorsan bir ise yaramaz o teknik. Yas diyemiyorum cunku henuz oyle aman aman cok yasli degil bu derece performans dusuklugu icin.

Ayrica rakiplerde Sneijderi cozdu. Adanaspordaki stopere sor Sneijder nasil oynar diye verecegi cevap muhtemelen kendini sola atip , iceri kat edip sut cekmek.

reis rakiplerin çözmesi diye bişey olmaz yav onun dısında dediklerinde haklısın.ama sözlerinden sunu anldım ben "sireyder kendine bakmıyor,motivasyonunu kaybetmiş kulüple alakalı bazı değerlere değer vermediğinden ötürü boşlamaya başladı gibi." demek istiyormussun gibi geliyor bana.
doğru mu?

Almanya ayni bok zaten, sadece tarihlerinden ders cikarmaya calisiyorlar. Ama Amerika'nin ne tür pislikler yaptigina bugün bile sahit oluyoruz, girmeyelim bence o konulara.

oooo körfez den girdi hakanda :005:

kaliteli bi tartışma devam böyle beyler

reis rakiplerin çözmesi diye bişey olmaz yav onun dısında dediklerinde haklısın.ama sözlerinden sunu anldım ben "sireyder kendine bakmıyor,motivasyonunu kaybetmiş kulüple alakalı bazı değerlere değer vermediğinden ötürü boşlamaya başladı gibi." demek istiyormussun gibi geliyor bana.
doğru mu?

Tam nedenini bir tek takimin icindeki adamlar bilir ama fiziksel sorunu oldugu kesin.

Tam nedenini bir tek takimin icindeki adamlar bilir ama fiziksel sorunu oldugu kesin.

aydın reisin dediği gibi şino göbek bağladı demek istiyorsun dombili kosamıyor demek istiyorsun anlıyorum reis. bu konuda senı daha fazla sıkıstırmyacağım tüm cevaplar için cok tesekkurler

Almanya ayni bok zaten, sadece tarihlerinden ders cikarmaya calisiyorlar. Ama Amerika'nin ne tür pislikler yaptigina bugün bile sahit oluyoruz, girmeyelim bence o konulara.

Ulan Hakan cidden herseyden bir tartisma yaratma cabasi var sende. Ben orada saka yapiyorum gelmissin ciddi ciddi Amerikan tarihinle ovunme falan diyorsun.

aydın reisin dediği gibi şino göbek bağladı demek istiyorsun dombili kosamıyor demek istiyorsun anlıyorum reis. bu konuda senı daha fazla sıkıstırmyacağım tüm cevaplar için cok tesekkurler

Valla reis aslinda gorunum olarak gecen seneden fit gorunuyor. Belkide bu hollandalilar istikrarli degil genetik olarak. RVP'de oyle mesela. Suan Sneijder'in jenerasyonunda olupta hala ust seviye oynayan var mi acaba? Robben vardi oda sakatlikla problemleri var.

öff -ben sana şaka yapıyom -bende sana şaka yapıyom
seviyeyi düşürüdünğz iyice.
ben terim başlığındaki 4-4-2 tartşmalarına kaçar
ii forumlar size

Argüman kullanmayan adammış.

Sorabilir miyim senin argümanın neydi Chedjou'yu savunurken, şu an Sneijder'i savunurken. Sadece futbolda takım önemli takım onlara göre değil siz göremiyorsunuz, bilemiyorsunuz demek oluyor. Göremiyor olabiliriz yüzümüze kaba biçimde vurmak zorunda mısın?

Kırılıyor olamaz mı kimse? Biraz empati yapmayı öğren. Sana haklılık haksızlık konusunda bu kadar eleştiri niye gelsin milletin damarına basmadan yorumlasan. Alttan almak diye bir şey de var literatürde hayatımın 25 senesini sırf o şekilde geçirdim ben mesela ama yoruldum karşımdan aynı hassasiyeti görememekten. O yüzden bende çat diye söylerim böyle.

Seven sever. Kabul etmeyen de nasıl istiyorsa onu yapar.

Iftira dizmekle yazmakla meskul olan biri empatiden bahsediyor. Bu insanlar cidden ilginc.

Bana devamli tepki fln gelmesi hep ayni kisilerden, cogu da tartismalarimizda argüman kullanamayan kisiler. Neyse mevzu o degil, kendilerini avutsunlar.

Sneijder nasil fazla zarar veriyormus? Trabzon macina sakat cikiyor, yine Bruma ile sahada pas alisverisi yapabilen tek oyuncu. Adam kötü diyelim mesela, bir pas atiyorsun durdugu yerden tek pasla 2 savunma oyuncunun arasinda göndererek Bruma'yi hücuma cikariyor..

2 pas hatasindan dolayi bunlari görmüyor cogu kisi. Bunlari yazinca da 'Yaaaa sen cok iyi biliyorsun he he' deniliyor.

Bende ozm sana diyim mesela: Sen zarar veriyor, pas hatasi yapiyor mu diyorsun? Yavvvvvv he sen cok iyi biliyorsun tamam tamam, sen süpersin.

Bu adamlarla tartismaya calisiyorum iste, ama biraktim acikcasi.
İnce pasları yapıyor dediğin gibi ara sıra. Kilit noktası var ama benim eleştirim daha farklı. Takımın oyununda bağlantısı bozukluğu yaşıyor resmen. Bu ama daha önce yazdığım gibi tek sorumlusu sneijder değil. Sneijder takır takır işleyen ve işletiren system futbolcusu ama system yok ise veya takımın onun önderliğinde oynatılmak system işlemiyor ise sneijder de kötü gözükür maçın genelinde ki görünüyor da zaten.

Şahsi fikrim hucumsal koordinasyon çalışma eksikliği mevcut takımda. Hollanda mili takımında sneijderi izledim mesela ki orda çalışılmış hucumsal system mevcut du tam oturmuş olmasada ama sneijder maç boyunca Muthiş görüntü sergiledi.
Yani takım systemi ve uyumu iyi ise sneijder de iyi.
Bu system vasiyet vasat ise sneijder de kaybolur ve sadece bireysel anlık çıkışları olur maç içinde ki sende onları sayıyorsun zaten burda. Hani araya key pasları atmış gibi. Sneijder bu böyle işte. System oyununda en yüksek seviyeli elit futbolcu ama takımın genel ortalaması iyi işleyecek işte yoksa sneijder çöp muamelesi görür maalesef.

hakan baskalarini bilemem , fakat benim senle yasadigim sorunun temelinde su var .. sen kendince bir seyler anlatiyorsun , lanet olsun ki kabul edeyim bir cogu macta ozellikle de stadyumda aklima gelen seyler

ayagina top geliyor , 20 metre yaninda adam yok , zoru deniyor ,yetenek de bir yere kadar ,kaptiriyor , simdi bu adam mi suclanmali diyorum kendi kendime

neden solda hapis diyorum , sonra bir TD si var buranin ,o oyle yap diyorsa adam da onu yapar diyorum

bak bunlari sen de anlatiyorsun ... sorun burada degil zaten

ben sana bir soru sordugumda katiyen o soruya yanit alamiyorum ,yok istatistigim elestiriliyor , baska yerden giriliyor .. soru cok basit , bu adam 20 macta 50 sut atmis , bunu istatistik sitelerinden goruyorum tek tek saymadim

sneijder tipinde bir adamin 50 kere kaleyi deneyip 1 gol bile atamamasini aciklarken kendi sundugun gerekceleri tek ve kesin sebep olarak goruyor musun ?

Neyin iftirasını kim sana atmış?

İftira değil yazdığın cümlelerden çıkardığımızı yazıyoruz. İlk defa 6 ay önce eleştirdim. (Büyük ihtimal Chedjou yüzündendir). Sonra gidip manipülatif haberler açan süpermod diye bahsettin kaç ay.

Tek laf etmedim. Gelip yine yorum yazmaya çalıştım. Kaç defa senin fikrine değil uslübuna itiraz geliyor diye kibarca da bazen daha direkt olarak da uyardım onlara da ya cevap vermedin es geçtin ya da kontra bekledin.

2 aydır da kantarın topuzu kaçtı bende artık çünkü stres birike birike patladı.

fatih in yazdigi sanirim benim de dusundugume cok yakin . beklentilerle veya bicilen rol ile alakali . sunu diyor , takim cok iyiyse sneijder bunu olagan ustune cevirir, takim iyise sneijderla cok iyi olur , takim vasatsa sneijderle da kotu kalir , kotuyse takim yine kotu kalir

sneijderdan verim almak icin geri kalan 10 kisinin ortaya koydugu yemek lezzetli olmali , sneijder ise bu yemegi her yerde yiyebilecekken senin papermoon a gitme sebebin olur diyor

katiliyorum . ama o zaman bizim kalibremizdeki takimlarin bu tip bir oyuncuya 4,5 - 5 milyon baglamasi abes cunku digerlerini bu seviyede alamayacagiz , hele de bundan sonra ..

alex de mesela ,hep ne denirdi , avrupada basarili degil veya fenere cok faydasi oldu ama kalkindirmadi ..

biz sneijder dan gamechanger olmasini istiyoruz ama malesef degil ... gamechanger ,sneijderin fener maciydi iste .. 1 kere oldu belki , takimdan bagimsiz mac aldigi .

biz hagi ariyoruz , ronaldo , veya robben hadi o kadar olmasin beckham ariyoruz .. tek basina bir oyunun akisini degistirecek tipte adam istiyoruz , ama bu sneijder degil .

^ keşke kakaleite gelseymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt