#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder'da selcuk'da boyle oynamaya devam ederse gote tekmeye yemelidir

tamam selcuk bok gibi okey'de

sneijder ne yapiyo 2 sezondur? vurun tekmeyi sektirip gitsin ulkesine

CwuGYizXUAAhLJQ.jpg

en son 15 ay önce gol atan 10 numaramız. Umarım şikecilere karşı hayatının maçını oynarda yeni bir sayfa açar, yoksa selçuk-cavanda-poldi ile beraber emekliye ayrılmalı zira yürüyecek dermanları yok.

Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin ama sırf şu medya maymunlarına gereken dersi vermek için artık sazı eline almalısın

SARI KIRMIZI!

Ben bu kadar bitik olmasina ragmen "gonderilmesi" taraftari degilim . Su gonderilme isine zaten hic sicak bakmadim . Teklif gelir , ucretinden kurtulursun veya bonservis geliri alirsin tamam ama adami tursu yapip yollamanin sonra para odemeye devam etmenin anlami yok

Bu yuzden yapilmasi gereken basit. Sozlesmesi devam edenlere sozlesme geregini yapacaksin ama kesinlikle bugun verdigin karari yarin degistirmeyecek ve sozlesme bitiminde vedalasacaksin.

Bu sene chedjou ,sabri vs bitiyor mesela , bu oyuncularin defteri kapanacak , gelecek sezon sonunda sneijder a bye diyeceksin , selcuk ne zaman bitiyorsa ona da o gun ..

Uzattikca ,kimle olursa olsun suyu cikiyor . Hamit mesela , 4 senesi bitti hala uzattilar , uzatma gonder kurtul , edimlerini yerine getirmissin zaten . Uzattinsa da faydalan

Kaleye cok uzak oynamasi da buna etken..resmen sol acik oynuyor adam..ama tek basina sol acik oynasa kaybolacak..takimdaki cogu oyuncunun kotu olmasi sneijder i iyi yapmiyor. Tez zamanda duzelmesi lazim 0 gol 5 6 asist oynarsa sampiyonluk filan grlmez en az 7 8 golu olmasi lazim..olcay gibi kazmanin bile her sene 10 golu var

Cw2koaUXEAAqwEf.jpg:large

Wesley Sneijder 125.kez Hollanda Milli Takım forması giydi, rekora 5 kaldı.

2. yarida yerini Depay a birakti

pek etkili olamadi herhalde ama en azindan sakatlanmadi galiba

Alman spiker kizip durdu neden cikarildigindan dolayi. Iyi oynamis

Adam Avrupa'da oynamadigimiz bir bakimdan iyi oldu cünkü vücudum artik zor kendine geliyor dedi gecen Hollanda medyasina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt