#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxresdefault.jpg

galatasaray-in-ceo-su-lutfi-aribogan-sneijder-4263514_4431_o.jpg

:(

geçen senede kötü oynuyordu ama hem kredisi vardı hemde Türk futbolcu düşmanı kesim tarafından kollanıyordu. bu sene her şey ortaya çıktı. bonservis bedeli almadan sneijderi elden çıkartabilsek kar ederiz ama çin, katar vs. hariç onu alacak kulüp var mı pek zannetmiyorum. sanırım oralarada sneijder gitmez. kontratının sonuna kadar bu rezaleti çekeceğiz.

Bunu o kadar seven biri olarak söylüyorumki ocak ayında güle güle demek lazım.Fazla zorlamanın alemi yok.Bitmiş artık.

Top kontrolü bile kötü durumda sirti dönük panikliyor hemen

Bana göre son care pirlo gibi 6 numarada kullanalim

Game over, devre arasi keske amerkiyaya veya cine transfer olsa, aldigi paraya göre verdigi katki cok az. sneijderle beraberde bir kac oyuncu daha gitmeli orasi kesin

Game over, devre arasi keske amerkiyaya veya cine transfer olsa, aldigi paraya göre verdigi katki cok az. sneijderle beraberde bir kac oyuncu daha gitmeli orasi kesin

azmi? hic dersen daha yerinde olur.
katkiyi birak birde zarar veriyor cogu pasi hep rakipe gidiyor 2 metreden pas bile atamiyor.
tam finish, devre arasi cine gitse iyi olur.

kendisi yetmiyormus birde bitik kankasini getridi.
onun bosa aldigi paralar yetmiyormus gibi, birde baska emekliye para yatiracagimiz varmis.
beyinsizler de jong bittik ve emekli olmasa ne isi olurdu amerikan liginde.

Son düzenleme:
bu adamı savunduğum için herkesten özür diliyorum utanç verici bir futbol oynuyor insanda biraz utanma olur demekki bedava para kazanma derdinde

sneijderi elestirirken ,selcuk u ,podolskiyi elestirirken benim birinci kistasim aldigi paralar ,bugun takimda tonla ise yaramayan hatta kadroya giremeyen adam var ve 1 milyon 1 milyon cukkaliyorlar , bir kismindan kurtulduk ,bir kismi halen duruyor , sorun sneijder degil

ama sneijder selcuk gibiler bunlarin yerine farkli bir sey yapma umudu ile alinip bu paralar veriliyor, bugun kadromuzda en cok kazanan podolski , selcuk , chedjou, sneijder olmasa GS ismi zaten ilk 5-6 ya girer herhalde , 10 senede bir 10 uncu olur en fazla , kume de dusmez yani

e avrupa arenasi yok , takima kendi dilini konusan bir antrenor gelmis , 4,5 milyon euro kemiksiz kazaniyorsun ve ocaktan beri golun yok .. golu geciyorum ,ne ara paslarin yerini buluyor , orta atiyorsun kalenin 3 metre solundan auta gidiyor ,senin yerine giren podolskinin ise ayagina top degmiyor bile , selcuk desen o da elestiri olmasin diye saklana saklana oynuyor

ve sen bu adamlara 10 milyon uzerinde senelik para veriyorsun .. o zaman da aysal da olsan , dursun da olsan gidip kongreye arsa arsa diye aglarsin ..

dun tolga 3-4 tane sut atti caresizlikten ,cunku o sutlari atmasi gereken adamlardan biri sahada 11 aydir golu yok , oteki yedek klubesinde yardimci antrenorle takisiyor, sanki oynarken cok ise yariyormus gibi .

bu takimdan elbette bir sey cikmaz , normal

Ayağından çok ağzı çalışıyo. Rakiple hakemle sürekli didişmek açıklarını kapatıyodur belki bazı "vizyonlu" renkdaşlarımızın nazarında. Merak ettiğim konu Carole'un olduğu yerde sürekli ne işi var bu adamın? Markajdan mı kaçıyo mücadeleden mi?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslinda sneijder bir seyden kacmiyor , sasiracaksiniz belki ama yuzunden okudugum sey umursamazlik degil ,yetersizlik ve becerememe okunuyor .. saklananlar da var , selcuk gibi ,chedjou gibi , podolski gibi .. aman hata yapmayim olumlu istatistik kasayim ,biri anca kaleyi gorunce sut ceker , oteki yan pas geri pas

sneijder bunu yapmiyor , ama bunu yapmiyor olmasi bir seyi degistirmiyor , zaten ben oldum olasi sneijder diego filan gelecek diye soz konusu oldugunda , hatta lincoln misimovic elano yu da buna katinca , asla hagi beklentisine girmeyin yazarim hangi forumda aktifsem o ara

alex bir istisna ,onun fenere katkisi cok daimi ve uzun oldu , zaten katkisi bittigine inanildiginda da gonderdiler .. bu tip adamlardan beklenti yuksek oldugu icin vedalasmayi dogru zamanda yapabilmek gerekir

Milletin uyanmasi icin fener macinda yenilmemiz mi lazim illa 1,5 yildir ortada olan bir gercekti bugun uyandiniz yonetim yollamayi dusunuyordu gecen yaz bizim aptal taraftar prostesto etti snejder icin oluruz deyince yonetim tepki olmasin diye tuttu simdide bunun aptal oyununu cekip duracaz cunku bunu hakediyoruz

mehmet gonderelim demesine seyirci inanip tepki gosterdi dogru ,bu elestirine katiliyorum . yalniz yonetime de guvenme , teklif filan yok , buna inandirip "gondermiyoruz iddialiyiz" havasi yaratiyorlar suni sekilde

bu adama 4,5 milyondan 2 sene sozlesme uzatan dursun zaten , bu yonetim yapti .. bizde yaslanan adamin parasi artiyor , boyle manasiz duzen gormedim

Allah razi olsun, bir sene gercekten sampiyonluktaki en buyuk isimdi. Ama onun haricinde (gercekten israrciyim bu goruste) drogbayla beraber gelisinden bu yana takimda nerdeyse hicbir sey yolunda gitmedi desem yeridir. Fatih hocanin da niye ilk basta soguk oldugunu anliyorum biraz biraz...

sene başında gönderecektik. inanılmaz düştü.

düştükçe daha çok şey yapıp daha çok şey başarmaya çalışıyor, daha çok batıyor dibe.

bir de çok top kaptırıyordu bir ara şimdi kaptırmamak için top ona gelince kendi sahasına kadar topu geri geri sürüyor. acayip sinir bozucu bir hareket o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt