Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
Yazık sana be şu stoch kadar olamadın seni gözümde fazla büyütmüşüm tez zamanda çeker gidersin umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilginc taraftarimiz var, asistleri saymiyorlar begenmiyorlar.
Zorlama asist ne yahu, ilk defa duyuyorum.
![]()
Bu sana birseyi hatirlatti mi ?
Gol atmayınca istatistiğe fazla bakıyorsunuz diye zırlayanlar assist sayısını kullanıp 1.5 yıldır top oynamadığı gerçeği görmezden geliyor. Ilginc.
yeter sneijderi dillediğin mi demek
NET soruyorum reiz. bilirsin senın fikirlerine daima saygı gösteririm.fikirlerin gayet objektif tarafsız doğru ve en mantıklı olandır.
NET soruyorum reiz. bilirsin senın fikirlerine daima saygı gösteririm.fikirlerin gayet objektif tarafsız doğru ve en mantıklı olandır.
sneijder gitsin mi kalsın mı?
soru açık ve net
bu yorumdan sonra gitsin diyenler hatayı kendilerinde aramalı. Vasfi reiz kalsın diyorsa kalacaktır okadar.konu kapanmıştırHerkes gitsin Muslera, Bruma, Sneijder kalsın ;(.

Senin futbol bilginmi var kardesim?
Bu dönemleri iyi biliriz. Yakinda neyin ne oldugunu görürüz. Ama bir cok kisi bu kez 180 derece yapip kurtulamayacak öyle 3-4 hafta ardindan.
Bekliyoruz Sneijder reis
Wesley Sneijder ● Galatasaray 2015/2016 | HD - YouTube
Bu dönemleri iyi biliriz. Yakinda neyin ne oldugunu görürüz. Ama bir cok kisi bu kez 180 derece yapip kurtulamayacak öyle 3-4 hafta ardindan.
Bekliyoruz Sneijder reis
Wesley Sneijder ● Galatasaray 2015/2016 | HD - YouTube