#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biriniz saplayin sergen'e de rahat etsin

Belli ki üşümüş arkasina kalin birseyler istiyor

arda sen istiyo gibisin daha cok,bana da özel ilgin var.bilemedim..

Bruma: "Sneijder; sezon başı PSV'ye gitme şansım varken bir gün beni aradı, 'Benimle 1 yıl daha kal. 30-40 M €'ya başka bir yere git' dedi."
Fanatikleri artık bu argümanla avunsunlar kendisini.

Sneijder kendi kendini bitiriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1-2 maç kötü oynadı savunduk,gol atamadı vs savunduk,basın üzerine oynadı savunduk,ama sahada Galatasaray adına hiçbir şey göremiyorum...bir sorunu mu var kendine bakmıyor mu çeşitli nedenler sayabiliriz,basın şuan üzerine geliyor savunmak içimden gelmiyor...güzel bir şekilde veda edilmeli artık duygusal düşünmemeliyiz

m_m.png

Aci gerçek
Gercekleri yuzumuze niye fışkırttın ki Cukrucum

escınseller de saplar ama mevzu bu degil,escinsel de degilim.sen kendine sapla en iyisiii arda.isin icinden böle cıkalım.

Takimda buyuk bir fizik kondusyon sorunu var, bunun boyle anatomisi cok musait olmayan arda, selcuk ,sneijder gibi adamlarda problem yaratmasi zaten cok beklenen bir durumdur

hic birisi fit degil . bunun birinci sorumlusu ayni ersun yanala soyunma odasindan cikarilan videoda antrenmanlardan cemkiren fenerliler gibi bizim yerlilerdir .. eminim ki calismayi ,zora gelmeyi sevmiyorlar, cogunun sigara ictigi resimler paylasildi defalarca

yabancilar da geri kalir mi , ortam bozuldukca , bol para bol gida takiliyorlar .. bugun advocaat emenike ve klube tipi sorular sorulurken "kenarda oturuyor ama parasini aliyor ,calismak zorunda" dedi , hosuma gitti bu laf

bizde ise sahadakiler bile calismaya gerek gormuyor . bu yuzden mesele sneijder meselesi degil

sneijder e karsi cikmamdaki sebep su , olsa da olmasa da takimin bu halinde bir sey degismez , bari bu ve benzerlerine verdigimiz paralari vermeyelim diye

yoksa sorun sneijder de , o gitse bir sey duzelecek filan degil .. aynisi selcuk icin de gecerli .. bu adamlarin beni rahatsiz eden seyleri aldiklari ucuk paralar . yoksa sneijder ne bize bir sey veriyor , ne de gitse bir duzelme olur ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt