#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil bir sahtekar oldugunu dun gece izledik anladi ki papuc pahali taraftar uyaniyor seve seve oynadi gerci oynadiginda da pek bisey yoktu eskiye nazaran iyidi biraz lincolnden sonraki profesyonellik bakimindan ikinci kotu futbolcu bize gelen
Yav he he.

sent by note 7 #fireinthehole

benim için artık başarı ölçüsü lig sonu nerde olacağımız !! böyle saman alevi gibi bir maçlık performanslara artık karnım tok !! sene sonu şampiyon oluruz o zaman şino süper poldi panzer deriz artık somut başarı istiyorum

Bugün iyi oynamasinin sebebi, calim calim 8-9 tane rakiplerine ipe dizdiginden dolayi degil, solunda Ribery, arkasinda Pogba oynadigindan degil. Topsuz alanda iyi hareket ettigi icin, rakip saha da fake degil, konsantre bir sekilde top kapmak istedigi icin, iyi oynadi. Bruma, Carole arasi sandalyesinden kalkti, savunma arkasina bile yeniden deparlar atmaya basladi. Galatasaray´in mac icinde orta saha, forvet arasi yasadigi kopukluk azaldi. Ve en önemlisi golünü de atti, motivasyon depoladi.

Sneijder, Jong ve Selçuk ortasahasından sadece birisi oynar aslında iyi bir takımda. Bizim de Sneijder'imiz varsa diğer ikisini seneye çok kaliteli iki fizikli adamla kurmamız lazım. Jong bile bugün mükemmel oynasa da yetersiz üst seviye için artık.
D
DeJong ile Sneijder yine olur aslında ama yanlarına it gibi koşan bi herif gerekir Matuidi, Kwadwo Asamoah gibi. Böyle topçulara sahip olmak da zor ama maalesef. :/

D
DeJong ile Sneijder yine olur aslında ama yanlarına it gibi koşan bi herif gerekir Matuidi, Kwadwo Asamoah gibi. Böyle topçulara sahip olmak da zor ama maalesef. :/

Matuidi gibi bir adamı asla alamayız belki ama oyuncu profili yönünden toplamda onun yaptığına benzer şeyleri yapacak iki farklı oyuncu arayabiliriz. Bizim bir atletik, yeri geldiğinde ortadan top sürebilecek, ceza sahasına girecek ve bunları yaparken pili bitmeyecek, bir de ayağı düzgün, hızlı hücumlarda doğru noktayı bulabilecek, top trafiğindeki tempoyu kontrol edebilecek oyuncuya ihtiyacımız var. Bu özelliklere sahip bir oyuncu 30-40 milyon euro hatta daha pahalı belki ama biz iki oyuncuya bölüştüreceğiz bu işleri. İnanıyorum ki böyle iki oyuncu bulup alabilecek seviyedeyiz.

:bid::yuppi::bid:

Uzun süre sonra sol bek oynamadığı için etkili oldu. Beni tatmin etti mi tabiki etmedi. Fizik gücü yüksek maçlarda da bu oyunu görmek isterim ama sanmıyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CyMEsJ0WQAEgRvw.jpg

Sneijder 10 aydır gol atamıyormuş güzide medyamıza göre bir de gün olarak hesaplamışlar 307 günmüş...Sanırsın aralıksız 10 aydır lig oynanıyor.Bu 10 ayın 3 ayı lig yoktu zaten..Artı geçen sene 2.yarı takım tamamen dağıldı artı son golünü attığı osmanlı maçından sonra oynanan 15 maçın 7 tanesinde hiç oynamadı bu adam..Artı mevkisi santrforda değil...

Bu sene çok iyi durumda olan quaresma en son lig golünü nisan ayında atmış yani 7 aydır gol atamıyor ligde bu mantıkla hesaplarsan...

Ama hesaplanmaz çünkü işlerine gelmez...

Aynısını zamanında h.şükür içinde yapıyorlardı.4 hafta gol atamadığı zamanlarda 4 haftadır golü yok değil de tam 30 gündür gol atamıyor şeklinde haberler yapılırdı...

Sneijder 10 aydır gol atamıyormuş güzide medyamıza göre bir de gün olarak hesaplamışlar 307 günmüş...Sanırsın aralıksız 10 aydır lig oynanıyor.Bu 10 ayın 3 ayı lig yoktu zaten..Artı geçen sene 2.yarı takım tamamen dağıldı artı son golünü attığı osmanlı maçından sonra oynanan 15 maçın 7 tanesinde hiç oynamadı bu adam..Artı mevkisi santrforda değil...

Bu sene çok iyi durumda olan quaresma en son lig golünü nisan ayında atmış yani 7 aydır gol atamıyor ligde bu mantıkla hesaplarsan...

Ama hesaplanmaz çünkü işlerine gelmez...

Aynısını zamanında h.şükür içinde yapıyorlardı.4 hafta gol atamadığı zamanlarda 4 haftadır golü yok değil de tam 30 gündür gol atamıyor şeklinde haberler yapılırdı...
Medya yi birak bence. Kendi taraftarin bunun hesabini yapiyor. Ama cogu kisi kendi fikri olmayan ve medyaya göre konusan kisiler.

Beyaz Futbolu izleyip adamlara göre yorum yapiyorlar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Querasmanin oyuna katkisiyla sneijder in oyuna katkisini karsilastirmiyoruzdur umarim yoksa insana cahil derler.

2014'deki Sneijder Q7'i hoplatirdi ama 2016 Model Sneijder Bursa maci harici sol bek takiliyordu. Rike bile demis bu macta en buyuk fark Sneijder kaleye yakin oynadi diye.

Demek neymis makatimizdan konusmuyoruz. Senijder son 1 senedir ortalikta yok ve bunu soylerken gol sayisini falan dikkate almiyorum oyun ici katkisindan bahsediyorum. Modric hep gol mu atiyor? Hayir ama oyun ici katkisiyla belki her mac 1-2 gol atmis kadar katki veriyor

Mesela Bursa macinda Sino gol atmasaydi bile 2 gol atmis kadar overdim ve ovdumde. Boyle oynasin dunyaya karsi savunurum ama bazi arkadaslarda kabuk etmeli ki cidden cok cok dusuk performans gosterdi simdiye kadar. Bunu bir Kutsal Portakal fani olarak soyluyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt