#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golde brumaya attigi pas hakikaten uzerine methiye yazilir cinsten , ofsayt a yakalatmadan , hem tam zamaninda ,hem tam dogru siddette . Bu pasi acikcasi kadromuzdaki baska kimse atmaz , golde onun da bruma nin tam dogru anda yasine durtmesi sebebiyle brumanin da , tam ince dokunusuyla yasinin de paylari var , harika bir gol

bu gol bu 3 luden biri olmasa olmazdi ,bu pas kucumsenecek bir pas degil .. fakat ardindan da oyunda yoktu , bazi maclarda artik bekliyoruz bir beklenmedik sutla is bitirmesini

bu macta de jong , sabri ve carole u begendim

takimin en rezil ikilisi selcuk ile erendi ... selcuk tum mac pas hatalariyla delirtti , rakibe ikramlar yapti ,negatif oynadi , eren de ,boyle bir macta zar zor yakalanabilecek 3 pozisyonu ust uste yedi , hadi ilkiyle ucuncusunde bahanesi var ama yan aglara attigi top affedilmezdi

BIDIĞIM benim.
sergen sana ne yaptı açıkla bakalım .
bayağı ince yerinden yakalamış seni.
durduk yere konuyu farklı yöne çekiyorsun .
bilinçaltına işlemişse biz ne yapalım ?

Anlasilan sergen'i hergun yerin dibine sokmami kiskandin beni de sok diyorsun

Benim gözüm baskasinda,sorsana kulagi cinlamis mi

Anlasilan sergen'i hergun yerin dibine sokmami kiskandin beni de sok diyorsun

Benim gözüm baskasinda,sorsana kulagi cinlamis mi

bıdığım benim. biz buna travma diyoruz.
acil şifalar dilerim.
travmada karakteristik davranışlar gösteriyorsun .
kendi yaşadığın acı durumları bilinçaltına itip başkasına aynı yönden saldırıyorsun . seni anlıyorum üzme tatlı canını .
soğuk havada 5 dk tur at az serinle.
garibe sergen vurmuş bir de ben vurmayayım .
hadi canım çok örseletme kendini.

bıdığım benim. biz buna travma diyoruz.
acil şifalar dilerim.
travmada karakteristik davranışlar gösteriyorsun .
kendi yaşadığın acı durumları bilinçaltına itip başkasına aynı yönden saldırıyorsun . seni anlıyorum üzme tatlı canını .
soğuk havada 5 dk tur at az serinle.
garibe sergen vurmuş bir de ben vurmayayım .
hadi canım çok örseletme kendini.

Diger hesaplarina koydum belli ki acisi hala cikmamis yeni bir hesapla intikam icin gelmissin ama gücün yetmez Bismillah'siz sahis

Forumu daha fazla kirlettigin görmeyeyim,zaten günün sayili bugun yarin bu hesabin da rahmetli olur

Diger hesaplarina koydum belli ki acisi hala cikmamis yeni bir hesapla intikam icin gelmissin ama gücün yetmez Bismillah'siz sahis

Forumu daha fazla kirlettigin görmeyeyim,zaten günün sayili bugun yarin bu hesabin da rahmetli olur

bıdığım panpişim benim.
boşver sen bu işleri.
serin havalarda çam havası tenefüs et. uyumadan önce de hafif dozda yatıştırıcı al . birkaç yıla inşallah geçer sancın.
geçmezse de yapacak bir şey yok .
kaderde yoksa gülmek ne gelir elden yumurtlamak :)

bıdığım panpişim benim.
boşver sen bu işleri.
serin havalarda çam havası tenefüs et. uyumadan önce de hafif dozda yatıştırıcı al . birkaç yıla inşallah geçer sancın.

Cemberin daraldigini gayet iyi biliyorsun

Forumdan gideceksin,ayni diger hesaplarin gibi

bıdığım panpişim benim.
boşver sen bu işleri.

Sen ne diyon la

-Tapatalk-

böyle olmayacak ya toplanalım bi ara kavga edelim rahatlayalım.

likes.png
Mehmet Arslaner, Uğur İz, Tayyar Akyemiş, Doğu Alkan, Danyal Artemis and 87 others mesajı beğendi..

Cemberin daraldigini gayet iyi biliyorsun

Forumdan gideceksin,ayni diger hesaplarin gibi

sen de rahat bir nefes alırsın o zaman . neyse o güne kadar ızdırabınım :)
merak ettim la kim bu adamlar ?
ümit , mahir ... birileri sende derin izler bırakmış unutamamışsın .
sanal hallüsinasyonlar mı görüyorsun yoksa paranoyak mı oldun :)

korkma la hor görmem garibi. düşene bir tekme de ben vurmayayım . el birliğiyle senin ruhundaki ve başka yerindeki çatlakları onarırız. Sergen Zeren bir daha bu çocuğa karışma yazıktır günahtır.
karşında beni bulursun :)))

böyle olmayacak ya toplanalım bi ara kavga edelim rahatlayalım.

likes.png
Mehmet Arslaner, Uğur İz, Tayyar Akyemiş, Doğu Alkan, Danyal Artemis and 87 others mesajı beğendi..
AYNEN

likes.png
Mehmet Arslaner, Uğur İz, Tayyar Akyemiş, Doğu Alkan, and 87 others mesajı beğendi..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt