#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mete bile sneijder gitsin diyorsa kapanmalı artık bu aşk lügatı sonunda.
hoşçakal altın portakal....

Kesinlikle yeni sözleşme yapılmamalıydı. Bazı oyuncularda o fiziksel düşüşü, o geriye gidişi görmek lazım. Ve ona göre hareket etmek lazım.Ama bizim başımızda çapsız adamlar olduğu için hiçbirşeyi göremiyorlar. Yani Miladı doldu, gönderilsede olur.

sneijder ile yenilenebilirdi , ben tumden gitsin atilsin demedim , bu forumda tonla adamla papaz olup bu oyuncuyu en cok ve uzun suredir elestiren benim

fakat benim kizdigim sey ucretler , ucret politikasi .. selcuk a 3 , sneijder e 5 vererek anca bu klubu batirirsin .. digerleri de ona uyduruyorsun haliyle , butun ucret seviyesi yukseliyor

sneijder e 5 verilmesi icin , gecen sene gomez e verildigi gibi , bir tek ona verirsin , o da herkesin "evet aliyor ama takimi da o kurtariyor" diyecegi bir adam olur

bugun muslera ile 5 e anlasma yapilmis olsa kimseye batmazdi mesela , zaten bu katkiyi veren adam hemen kendini belli eder

bugun yasin i seven olur , sneijder olan olur , ama herkes kesin muslera der , eskiden herkes hagi derdi , fenerde herkes alex derdi , gecen sene herkes gomez diyordu

sneijder 1,5 sezonda bu ekstrem ucreti hakedecek ekstrayi vermiyor , bu demek degil ki kadromuzda olmasin , makul bir ucret onerirsin ,kabul eder etmez bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt